Nemáme peníze
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tamara86 píše:
@warita tím pádem se musí zbavit i dítěte když to finančně neutahne. Myslím že teď je pozdě řešit co si měla a neměla pořizovat i když můj názor je stejný, že si nebudu pořizovat nic na co nemám. Ale radit ať začne u psa protože je nemocný to je na![]()
A u čeho má teda začít? Pes byl výrazná položka kterou uvedla. Vlastně jediná kromě um pro dítě. Tak co radsi skrtnes? Tohle srovnávání psu a děti je fakt děs
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamara86 píše:
@warita tím pádem se musí zbavit i dítěte když to finančně neutahne. Myslím že teď je pozdě řešit co si měla a neměla pořizovat i když můj názor je stejný, že si nebudu pořizovat nic na co nemám. Ale radit ať začne u psa protože je nemocný to je na![]()
draha, pes a dite NENI to stejne. Takze se to samozrejme neda porovnavat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamara86 píše:
A dát ho pryč, myslím že nemocného psa nikdo chtít nebude(a pokud jo tak má víc charakteru než ten kdo ho dal pryč) a za druhé měli jste tady už někdo psa? Když s vámi ten pes žije nějaký ten rok, je to člen rodiny. Já bych to nedokázala. Pokud nejsou peníze tak se budeme zbavovat zvířat, ty se bránit nemůžou, poté se zbavíme manžela protože málo vydělává a pak by jste se zbavovali čeho?
Ne…fakt ne. Nikdo z tech, co by si v pripade totalni nouze psa nenechal, psa nemá. Jestes tam zapomnela priklad se zbavovanim se dětí, to uz tady taky je, Mlho ![]()
Edit: to dite i s blitickem uz jsi stihla. Tak pardon ![]()
Příspěvek upraven 13.08.19 v 15:35
- Citovat
- Upravit
@Tamara86 píše:
Asi jsi veganka viď..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamara86 píše:
Já fakt nechápu jak někdo může napsat dej pryč psa. Nejsem žádný chovatel miliony zvířat ale tak jak se některý člověk chová k nim, tak bych mu to přála i obráceně. To zvíře za to může? Někdo si ho koupí, to zvíře si nemůže vybrat v jaké rodině bude žít a pak ho zabijete protože nemáte peníze na léky? Nezlobte se na mě ale pokud budete trpět nějakou nemoci tak by vás taky měli uspat aby jste rodinu moc nestála, co když na to nebudou mít?Samozřejmě že dítě je na prvním místě. Ale pokud si někdy zvíře pořídíte je vaše povinnost se o něj starat
Dobre, chapu jak to myslis, ALE to dite muze za to, ze kvuli psovi nema co jist? To se taky narodilo dobrovolne? Kde je povinnost za to dite proboha
? Nejsem zastance utraceni psa, ale proboha zenska, nestavej i ty psa nad dite.Jako co bys radeji udelala ty? Divala se na hladovy dite, to by te netrapilo? Ja ti reknu jak usetri prachy na psa, strci miminu kravsky mliko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamara86 tak nemocnýho pejska bys neutratila a člověku to přeješ? Pokrytče… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Janli @onajeblond vidim to podobne jako vy, zviratka mam rada a moc, ale stale jsou pro me az pod clovekem. Takze jakmile rodina strada a neni z toho vychodisko, tak proste jde prvni pes, smitec. U vety s upecenim psa detem jsem se pobavila, kazdopadne riskujes, ze tu ted upecou tebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina Zastávám se psa, který pokud snimi žije X let je člen rodiny i když je to pes. A nečetla jsem nikde že dítě má na druhém místě. A jelikož s prasatama, slepicemi, kravami nežijí ve společné domácnosti, nemazlim se snima, nepovídám si snima tak k nim vztah opravdu nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamara86 píše:
@Evulina Zastávám se psa, který pokud snimi žije X let je člen rodiny i když je to pes. A nečetla jsem nikde že dítě má na druhém místě. A jelikož s prasatama, slepicemi, kravami nežijí ve společné domácnosti, nemazlim se snima, nepovídám si snima tak k nim vztah opravdu nemám.
mas to trosku pomatene v hlave, pokud si myslis, ze zvire je na urovni cloveka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale píše:
Něco mi říká, že po tak šílené smršti hejtu se zakladatelka už neukáže a já se jí nedivím. psa nejlíp utopit, do práce tak na 12ctky po nocích, okamžitě najít levnější bydlení bez špetky znalosti o tom, v jakém kraji zakladatelka bydlí…a když to nepomůže, tak utopit i dítě, které si pořídila, když na něj nemá. Někteří by se tu také mohli nad sebou zamyslet, když tak dobře radiPříspěvek upraven 13.08.19 v 13:08
Trefné, souhlas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@Šmoulice No tak jestli s taky soused nechá utratit, až bude nemocný?No tak já jsem si pořídila zvíře s tím, že se o něj postarám prostě v každém případě…a navíc, je to prostě člen rodiny, takže jiný přístup ani nepřipouštím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamara86 píše:
No vidíš, já si s tou prasnicí denně povídám, s kozou a slepicema taky..a přesto se pak musí prase zabít na maso. Pes je pes, je přítulný, krásné hodné zvíře, ale stavět ho na úroveň člověka přeci nelze. Pokud nemá její dítě co do pusy, tak jak to chceš jinak řešit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ernais píše:
@Janli @onajeblond vidim to podobne jako vy, zviratka mam rada a moc, ale stale jsou pro me az pod clovekem. Takze jakmile rodina strada a neni z toho vychodisko, tak proste jde prvni pes, smitec. U vety s upecenim psa detem jsem se pobavila, kazdopadne riskujes, ze tu ted upecou tebe
přesně tak, děkuji za lidi kteří to vidí stejně reálně, když si to člověk přečte přímo se odpověd nabízí, ano ano ta věta mě taky zabila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamara86 píše:
Tak si to přečti ještě jednou. Píše, že nechají měsíčně x tisíc za psa a současně, že pomalu oni a její dítě nemají co jíst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita píše:
mas to trosku pomatene v hlave, pokud si myslis, ze zvire je na urovni cloveka.
trošku víc bych řekla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit