Nemáme peníze
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jo, tak to sorry, nevsimla jsem si, ze po skoro 20 stranach vstala zakl. z mrtvych
moje chyba. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky, psa mám 13 let, je to můj parťák. Rozhodně ho nenechám utratit.. Bydlíme v Praze skoro u centra máme 1+2,nemam řidičák, potrebuju dostupný obchody.. Díky za radu, zkusím ty letáky. A nebojte, těhotná už nechci být.. Teda chci ale až se z toho dostaneme
Já jsem si to myslela, že pejsek už bude starší…
co mu je? Třeba by se dalo nějak pomoct…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pokud bydlíš v centru Prahy, tak je fakt, že auto nepotřebuješ…
a obchody máš všude. Takže třeba večerní doplňování…
Nebo zkus do fb skupin ( v daném místě bydliště ) napsat, že hledáš přivýdělek úklid…
budeš mít spousty nabídek. Vidím to na fb pořád, jak holky shánějí paní na úklid, žehlení…
a na tom se dá domluvit, kdy budeš chodit.
Máš velkou výhodu města. Tak ji využij…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Crystal87 píše:
Protože takovýhle názor kterým hazes všechny do jednoho pytle mě celkem uráží víš? Nauč se nepausalizovat.
Mrzí mě, jestli sis to vzala nějak osobně ![]()
Ale to nebylo myšleno nijak paušálně… ale kdyby sis přečetla předchozí příspěvek, tak bys viděla, že jsme se bavily o soc. slabých. Do čehož ( podle tvých slov) nespadáš.
A že čekáš 5té dítě? Tak to smekám a zároveň jsi u mě trochu blázen
protože mě by asi odvezli
Tolik havěti bych fakt nezvládla. Stačí mi ta jedna naše smraďoška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelce…
A nemohla bys jít na brigádu alespoň o víkendu? Třeba dvě soboty v měsíci? Co jsi dělala za práci před mateřskou? Něco mě napadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko a vo třeba mytí oken, úklid, žehlení, to bys mohla? A k čemu auto, když bydlíte v centru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mialina píše:
To je ale zrůdný myšlenkový pochod. Nejsi dobrý člověk.
A počkej až dočteš na stranu 13 ![]()
Mně přijde zrůdný udržovat naživu na smrt nemocnýho psa, když nemám peníze pro vlastní dítě, ale holt máme priority každá jinde ![]()
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
A počkej až dočteš na stranu 13
Mně přijde zrůdný udržovat naživu na smrt nemocnýho psa, když nemám peníze pro vlastní dítě, ale holt máme priority každá jinde
Detiiiiii vecere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Mně přijde zrůdný udržovat naživu na smrt nemocnýho psa, když nemám peníze pro vlastní dítě, ale holt máme priority každá jinde
Zakl už napsala co tomu psovi je? Zda je opravdu na smrt nemocný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše:
Zakl už napsala co tomu psovi je? Zda je opravdu na smrt nemocný?
Nene, pouze a jen spekulace
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme taky napnutý rozpočet. Navíc manželův šéf jede na dovolenou, proto dostane výplatu 3 týdny později
. Tak manžel jde v týdnu po práci na brigádu - pomoct kolegovi a já běžně chodím na brigádu, tento měsíc mi odpadla hlídací babička, tak chodím jen o víkendu, kdy hlídá manžel.
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
Většina pejskařů jsou sociopati, takže mě větší „láska“ ke zvířeti než k vlastnímu dítěti ani nepřekvapuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
Já nevím, v Praze nebydlím, ale někde nějaké sídliště na okraji Prahy?
Na, sídlišti na okraji Prahy platím se všim všudy 13 t za garsonku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
Na, sídlišti na okraji Prahy platím se všim všudy 13 t za garsonku
Tak to má zakladatelka ještě krásnej nájem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit