Nemáme peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23994
13.8.19 19:19
@Kačus82 píše:
Jeste me napadlo, az fakt nebude na ty leky pro psa, jestli by se dala prodat treba detska ledvina :think: :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
13.8.19 19:25

@j.a.n.i1 :lol: :lol: jo jasny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
13.8.19 19:25

Nevim kolik je dítěti, ale píšeš, že dáváte UM, takže asi malé, to v sekáčích seženeš hezké kousky, mnohdy skoro neonošené, až bude dítě starší, shání se hůž, vše je už takové jeté, jak dítě začně lézt a běhat..:D věci ze sekáče nejsou špatně, kot, když to dítě rostě co chvíli, koukni na Lidl apod..mají cenově levné oblečky..

zkuste se koukat po levnějším nájmu, zkuste se domluvit, že když bude muž v práci, ty půjdeš na brigádu, či někdo z rodiny na pár hodin pohlídat? co dělá muž, změnit práci? ři 2? jestli je pořád v práci a nosí málo, tak to musí změnit!

neporovnávej se s ostatními, okolí většinou působí ukázkově a není, to za prvé, za druhé, bude lépe, uvidíš, dítě odroste, budeš moc jít do práce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
13.8.19 19:32

Pes, kterého léčba stojí tisíce měsíčně, nebude mít chřipku, ale bude mít nějaké bolesti, a dostávat spoustu léků na udržení při životě. Já bych ho při takovém životě nedržela.
U lidí dnes má každý volbu, zda chce prodlužovat léčbu nebo už ne. Svéprávný člověk ji může odmítnout. Pes mluvit neumí, ale má svého zákonného zástupce - ten to musí posoudit s veterinářem. Takže bych to na veterině probrala, jak to s ním vypadá a případně ho nechala uspat.

DOCELA URČITĚ bych se kvůli záchraně psa NESTĚHOVALA - to se kvůli polomrtvému psovi nedělá.
Zrovna tak bych NEHLEDALA ROZNOS LETÁKŮ, což je práce bídně placená. Když už, tak něco jiného.
Sekáč je můj běžný obchod, spousta věcí je tam dokonce lepších, hlavně na menší děti do 10 let. Takže to nezavrhuji. Vánoce mně prudí zrovna tak, takže bych je omezila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
13.8.19 19:35
@aiwwa píše:
Já srovnání mám a cena skoro stejná.

fakt? U nás šílený rozdíly a jedno město. Na menších městech ještě jiné ale chodím pár metrů od baráku a péče dobrá a ceny úplně jinde než o kus dál 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.8.19 19:46
@aiwwa píše:
Tak veterinář i léky jsou drahé, stačí banalita typu zácpa nebo zánět močových cest a už platíš. Ale to ty nemůžeš chápat.

Hele, já už mám toho vašeho osočování až po krk. Roky tady zachraňuju toulavý kočky. Krmím je, léčím je, hledám jim domovy. Moc dobře vím kolik stojí veterinář a ošetření nemocnýho zvířete. A to jsem investovala do zvířat, co nebyla moje. Zajímalo by mě, kolik z vás pomohlo nezištně tolika zvířatům jako já. Jen na rozdíl od ostatních nejsem tak pošahaná, abych upředňostňovala zvíře před dítětem. Ona se totiž láska ke zvířatům a zdravý rozum navzájem nevylučují.

• Citovat
  • Upravit
1194
13.8.19 19:48
@jege píše:
2+1 v centru za 15 tisíc včetně poplatků je výhra ve sportce a nic levnějšího a přitom ne výrazně horšího v Praze nesežene! Před pár lety jsem na okraji Prahy pronajímal 2+kk za 9.500 Kč + cca 4.000 Kč poplatky, a i to jenom proto, že byl dobrý nájemník, tak jsem mu nechtěl zbytečně zvedat! :mrgreen:

Souhlas, najem je srovnatelny s nejakym mensim mestem. Ale zaroven je v tom skryty strasny pruser, jestli maji ted problem vyjit s penezi, tak v pripade, ze majitel jim da vypoved, neprodlouzi smlouvu budou v haj, nevim mozna maji od mesta, takze muzou byt v klidu, leda nejaky zdrazovani asi prijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.8.19 19:50
@Janli píše:
Hele, já už mám toho vašeho osočování až po krk. Roky tady zachraňuju toulavý kočky. Krmím je, léčím je, hledám jim domovy. Moc dobře vím kolik stojí veterinář a ošetření nemocnýho zvířete. A to jsem investovala do zvířat, co nebyla moje. Zajímalo by mě, kolik z vás pomohlo nezištně tolika zvířatům jako já. Jen na rozdíl od ostatních nejsem tak pošahaná, abych upředňostňovala zvíře před dítětem. Ona se totiž láska ke zvířatům a zdravý rozum navzájem nevylučují.

Jsi dobrá. Klobouk dolů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
13.8.19 19:51
@Janli píše:

děláš pro útulek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15555
13.8.19 19:54
@Janli píše:

A teď chceš poplácat po ramínku?
Kolik jsi jich nechala utratit? Asi hodně co? :roll: S tvým přístupem, jaký tady prezentuješ…

Já to mám dost podobné, ale se psy. ;) Vozíme krmení do útulků, přispíváme na vet péči, pořádáme sbírky a účastnila jsem se aukcí. A žádný vděk za to nečekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15905
13.8.19 19:56
@hanka.br. píše:
Jsi dobrá. Klobouk dolů. :palec:
? To je stejně dobré, jako krmit holuby či potkany.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
13.8.19 19:57
@PAN66 píše:
Nevim kolik je dítěti, ale píšeš, že dáváte UM, takže asi malé, to v sekáčích seženeš hezké kousky, mnohdy skoro neonošené, až bude dítě starší, shání se hůž, vše je už takové jeté, jak dítě začně lézt a běhat..:D věci ze sekáče nejsou špatně, kot, když to dítě rostě co chvíli, koukni na Lidl apod..mají cenově levné oblečky..

zkuste se koukat po levnějším nájmu, zkuste se domluvit, že když bude muž v práci, ty půjdeš na brigádu, či někdo z rodiny na pár hodin pohlídat? co dělá muž, změnit práci? ři 2? jestli je pořád v práci a nosí málo, tak to musí změnit!

neporovnávej se s ostatními, okolí většinou působí ukázkově a není, to za prvé, za druhé, bude lépe, uvidíš, dítě odroste, budeš moc jít do práce..

Nesouhlasím, i na větší děti se dá sehnat kvalitní bazarové oblečení. Mám vymazleného jedináčka, neškolkovou slečnu, bude jí šest let. Prodávám po ní oblečení i boty v naprosto luxusním stavu, kvalitní a žádané značky. Maminky si věci od nás velmi pochvalují. Snažím se mít okruh stálých odběratelů. A myslím si, že nejsem jediná, kdo takto prodává. Trh s věcmi po dětech je přesycený a dají se sehnat kvalitní a pěkné věci za rozumné ceny. Ať si zakladatelka najde v místě bydliště podobnou maminku, od které by mohla nakupovat hromadně a s osobním převzetím.

• Citovat
  • Upravit
30408
13.8.19 19:58
@Zumpa píše: ? To je stejně dobré, jako krmit holuby či potkany.

Nebo některý lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15905
13.8.19 20:00
@hanka.br. píše:
Nebo některý lidi.

Ano, lidí je hodně a k planetě se chovají jako dobytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
13.8.19 20:00

@Janli To chce klid, normalní clovek ví, jak to myslíš, nereaguj na ně :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie