Nemáme peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14980
14.8.19 06:05
@Anonymní píše:
@My Melody ahoj, moc děkuji.. Nečetla jsem všechny komentáře, protože to co holky psaly snad není ani možný. Hnus.. A tobě moc děkuji za rady, zvedla jsi mi náladu :) malé jsou dva měsíce, manžel v 6 odchází a v 9 se vrací… Jinak jsem levá na ruční práce, takže ne napadlo, kdybych udělala zavareniny na vánoce a hezký popsala :)
Kdyby malá byla větší, tak není co řešit, ale s takhle malým percksm se to moc nedá :(
Jinak co se holky ještě ptaly, tak má onemocnění srdce, je to bigl a léčba stojí 5600 Kč, léky, vyšetření měsíčně.

Tak to máš ještě maličké miminko. Dnes je oblečení strašně levné, kdysi jsem po dětech něco prodala, dnes kromě zimních bund a nějakých bruslí se nic nevyplatí, lidi často na FCB i píšou- daruji někomu v nouzi oblečení na dítě od- do věku. Poohlídla bych se tak. A bude líp. Na psovi vidíš, že jste schopni ušetřit i na mateřské 6000,– (když připočítám i žrádlo), spousta těch, co blbě mluví, toho schopny nejsou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.19 07:45

@lucynka25 @Šmoulice holky děkuju :srdce: budu dělat vše co je v mých silách.. Akorát až přejdu na rodicak tak to bude horší, ale malej bude zase větší a s tím už šedá něco dělat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.19 07:46

Jinak to myslíte ostatní vážně s tím utrácením psa? A že snad mám psa radši než dítě? Stě normální? Je to člen rodiny, mám ho 13 let. To je vidět že vy žádné zvíře nemáte!!! A ještě že mám prodat dětskou ledvinu??? Jako vážně? Co stě to za lidi!!!

• Citovat
  • Upravit
22925
14.8.19 07:55
@Anonymní píše:
Jinak to myslíte ostatní vážně s tím utrácením psa? A že snad mám psa radši než dítě? Stě normální? Je to člen rodiny, mám ho 13 let. To je vidět že vy žádné zvíře nemáte!!! A ještě že mám prodat dětskou ledvinu??? Jako vážně? Co stě to za lidi!!!

Nenech se vyprovokovat, je tu spousta rejpalek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.8.19 08:14

Ahoj, podobnou situaci dobře znám. Pokud bych ti mohla nějak pomoct, ať už jen vypovídáním nebo nějakou drobností pro malou, napiš mi prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
14.8.19 08:18
@Anonymní píše:

Ledvina prodat nejde. To tady se někdo snažil o černý humor. Ten mám osobně ráda, když má nějakou úroveň, což se tady moc nestává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
14.8.19 08:28
@Anonymní píše:
@My Melody ahoj, moc děkuji.. Nečetla jsem všechny komentáře, protože to co holky psaly snad není ani možný. Hnus.. A tobě moc děkuji za rady, zvedla jsi mi náladu :) malé jsou dva měsíce, manžel v 6 odchází a v 9 se vrací… Jinak jsem levá na ruční práce, takže ne napadlo, kdybych udělala zavareniny na vánoce a hezký popsala :)
Kdyby malá byla větší, tak není co řešit, ale s takhle malým percksm se to moc nedá :(
Jinak co se holky ještě ptaly, tak má onemocnění srdce, je to bigl a léčba stojí 5600 Kč, léky, vyšetření měsíčně.
:? ale zkusila bych ještě jinou veterinu, já u nejstarší musela měnit. Měla zdravotní potíže a ta léčba byla na nic a platila jsme snad i za pozdrav :jazyk: Našla jsme jinou a to byl rozdíl v péči 8o a cenově úplně jinde ;) Je to menší veterina, ale nečekám nikdy dlouho. Jen je omezená otevírací doma, veterinářka je na rodičáku ;) ale právě tam mne i nějaké drahé vyšetření sama rozmluvila co ten minulý by léčil i co nejde, hlavně že to sype :? Zkusila bych to i jinde :hug: 5600+ krmivo je v rozpočtu znát :? Taky jsme měla děti na UM a miminko máš malé tak bych nic moc nezkoušela.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
14.8.19 08:36

Ahoj, jsme na tom podobně momentálně, opravujeme s mužem starý dům, do toho půlroční mimčo, hospodářství a zvířata… peněz opravdu není nazbyt… to že má synek oblečení ze sekáče ci po známých, to vůbec neřeším :-) a myslím, že on taky ne… to jsou naprosté zbytečnosti, pokud je zdravý… snažím se do rozpočtu přispět jak to jde, prodávám svoje vajíčka, zkouším i marmelády a jiné produkty sem tam směnit či prodat,… chodíme na dlouhé procházky, jak někde vidím železo, zapíši si a manžel pro něj pak dodávkou dojede - hrozný socky co? - ale i toto paběrkování nám kolikrát dodá i o pět tisíc měsíčně víc! I krmivo pro zvířata nakupuji na netu v různých akcích, snažím se co nejvíc vypěstovat atd… Jde to, jasný že jsem za poseldní rok nebyla jinde než v kauflandu :))) nějaký kino, výlet, večeře v restauraci? ha ha ha… ale vím, že bude líp :-) musí! hlavně, žře jsme zdravý, jíst máme co, a spát kde taky, co mě nejvíc těší, že se radši hodně přiškrtíme vpotřebách, ale nemáme žádné dluhy! a to je asi důležitější než lozit ve značkových teniskách z číny :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
14.8.19 08:49
@Anonymní píše:

Já mám psa, mám kočky, prase, kozy, slepice, králíky. Přesto bych, pokud nemá co dítě do pusy a vy taky ne, uvažovala i tímto směrem. Samozřejmě jako první bych se asi poohlédla po jiném bydlení, se psem je to krajní řešení.
Ale nevím, proč se rozčiluješ, sama jsi napsala, že za psa dáváte „x tisíc“ a dítě nemá pomalu co do pusy, jsou to tvoje slova.
Jinak brečet, že nemůžeš koupit dítěti „co mu na očích vidíš“ a drahé nové věci (sekáč zřejmě považuješ za póvl), je podle mě zcela mimo mísu a utváří to ve mě dojem, že to máš všechno prostě trochu divně nastavené v hlavě.

P. S.: S ledvinou jsi nepochopila nadsázku a sarkasmus, samozřejmě to nebylo myšleno od zdejší uživatelky vážně.

Příspěvek upraven 14.08.19 v 08:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.8.19 08:50
@Anna85 píše:
No tak ciste teoreticky kdybych byla i s ditetem v napravnem zarizeni, tak ten chlap by toho psa asi hrave zvladal platit dal :). Akorat ta vostuda :) :hug:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
14.8.19 08:51
@Anonymní píše:

i naši dlouholetí mazlíčci jsou jen zvířata a fakt nejsou na stejne úrovni jako lidé, nedejbože hladovějící děti, fakt ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
14.8.19 08:52
@Vemenex píše:
Ahoj, podobnou situaci dobře znám. Pokud bych ti mohla nějak pomoct, ať už jen vypovídáním nebo nějakou drobností pro malou, napiš mi prosím.

Pokud si mohou dovolit 15ti tisícový nájem bytu a x tisíc pro psa a brečí, že musí nakoupit v sekáči, tak sorry, ale někomu takovému bych nepomáhala a to přesto, že jsem jinak velký samaritán. V té rodině jsou rezervy, ano, jsou na to potřeba nějaké změny, které možná nebudou příjemné, ale není to tak, že v té rodině ty peníze nejsou. Jen by bylo potřeba trochu změnit priority, srovnat si to v hlavě a udělat pár změn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
14.8.19 08:55
@Anonymní píše:

Já psa mám a ne jednoho…je to též člen rodiny a mám jednu 9 let a druhou 6…
Ale dojít tak daleko, že pes spolkne 5600,– za měsíc a dítě nemá pomalu co jíst..to se nezlob :zed: zase chápu ty lidi co variantu navrhli.
Není to zrůdnost..jen ne každý to chápe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.8.19 09:03
@Anonymní píše:

představ si, že domácí mazlíčky máme. Ale pořád je pro mě dítě přednější než zvíře. Takže pokud bych kvůli vysokým nákladům za léčbu zvířete, neměla na kvalitní věci pro své dítě. Tak bude volba jasná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.19 09:19

Je vidět, že z vás nikdo není v takové sytuaci, jinak byste mluvily jinak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat