Nemáme peníze
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Moje dítě nehladoví,!!! Kupuju mu mlika, má dvě a půl pixle na tejden! Tak zase toho nechte.
- Citovat
- Upravit
@Kačus82 píše:
Jeste nekde zaznel problem s UM, nechce se mi to hledat
Jj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Moje dítě nehladoví,!!! Kupuju mu mlika, má dvě a půl pixle na tejden! Tak zase toho nechte.
No vidis, tak houby zle ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Hele, zakl. 30 strankova diskuze a najednou je kasne, ze byt je ok (Fakt super pomer k cene), dite nehladovi, na leky pro psa je. Nasla jsi v te diskuzi aspon neco, co te inspirovalo?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
no tak bezva, tak jsme si to na tricate strance konecne prehledne shrnuli. cili tvoje volba je mezi leky pro psa a darky na vanoce a to je neco co uz jiste vyresis sama - mj. s pomoci vsech, kteri se tu posledni dva dny skutecne snazili poradit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačus82 píše:
Hele, zakl. 30 strankova diskuze a najednou je kasne, ze byt je ok (Fakt super pomer k cene), dite nehladovi, na leky pro psa je. Nasla jsi v te diskuzi aspon neco, co te inspirovalo?
Inspirace na vanocni darky, se mi tak zda.Ale na druhou stranu, zalozit diskusi a na jejim konci si uvedomit, ze mame na vse a vse je ok, to je taky uspech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry píše:
Inspirace na vanocni darky, se mi tak zda.Ale na druhou stranu, zalozit diskusi a na jejim konci si uvedomit, ze mame na vse a vse je ok, to je taky uspech.
Pravda pravda
nejlepsi je vzdy, kdyz se tu zmasakruje pulka emimina a na konci se ozve zakl, tak jste vsichni uplne blby, na tohle jsem se fakt neptals, maucta ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@lucynka25 @Šmoulice holky děkujubudu dělat vše co je v mých silách.. Akorát až přejdu na rodicak tak to bude horší, ale malej bude zase větší a s tím už šedá něco dělat.
Tak v úvodním příspěvku je to holčička a teď už „malej“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanula1212 píše:že by se nám troll sám odkopal
- Citovat
- Upravit
@Hanula1212 píše:
To uz muze byt konspiracni kryti, aby zakl dle popisu nevyhmatl exekutor ![]()
Pardon, ja musela
- Citovat
- Upravit
@Hanula1212 píše:
Je to holka, malá. Přepsala jsem se
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Je to holka, malá. Přepsala jsem se
jasny, to je takovy normalni přežblept. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka jaký troll. To jen jsem se přepsala. Proč by vše mělo být troll? Děkuji těm co mi poradily, pomohli. Rozhodnutí už ucinim sama.
- Citovat
- Upravit
@debra.morgan většinou malej říkám psovi, takže se do mě nemusíte navážet
- Citovat
- Upravit
Jeste nekde zaznel problem s UM, nechce se mi to hledat