Nemáme peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
14.8.19 11:23
@aiwwa píše:
Holky, ale tedy snad nikdo nehladoví ne? prvotní příspěvek byl o tom, že není na oblečení a na vánoce.

Jeste nekde zaznel problem s UM, nechce se mi to hledat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.19 11:24

Moje dítě nehladoví,!!! Kupuju mu mlika, má dvě a půl pixle na tejden! Tak zase toho nechte.

• Citovat
  • Upravit
24379
14.8.19 11:24
@Kačus82 píše:
Jeste nekde zaznel problem s UM, nechce se mi to hledat

Jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
14.8.19 11:26
@Anonymní píše:
Moje dítě nehladoví,!!! Kupuju mu mlika, má dvě a půl pixle na tejden! Tak zase toho nechte.

No vidis, tak houby zle :mavam:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
14.8.19 11:29
@Anonymní píše:

Hele, zakl. 30 strankova diskuze a najednou je kasne, ze byt je ok (Fakt super pomer k cene), dite nehladovi, na leky pro psa je. Nasla jsi v te diskuzi aspon neco, co te inspirovalo?

• Citovat
  • Upravit
LKL
1114
14.8.19 11:29
@Anonymní píše:

no tak bezva, tak jsme si to na tricate strance konecne prehledne shrnuli. cili tvoje volba je mezi leky pro psa a darky na vanoce a to je neco co uz jiste vyresis sama - mj. s pomoci vsech, kteri se tu posledni dva dny skutecne snazili poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.8.19 11:32
@Kačus82 píše:
Hele, zakl. 30 strankova diskuze a najednou je kasne, ze byt je ok (Fakt super pomer k cene), dite nehladovi, na leky pro psa je. Nasla jsi v te diskuzi aspon neco, co te inspirovalo?

Inspirace na vanocni darky, se mi tak zda.Ale na druhou stranu, zalozit diskusi a na jejim konci si uvedomit, ze mame na vse a vse je ok, to je taky uspech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
14.8.19 11:35
@wildcherry píše:
Inspirace na vanocni darky, se mi tak zda.Ale na druhou stranu, zalozit diskusi a na jejim konci si uvedomit, ze mame na vse a vse je ok, to je taky uspech.

Pravda pravda :lol: nejlepsi je vzdy, kdyz se tu zmasakruje pulka emimina a na konci se ozve zakl, tak jste vsichni uplne blby, na tohle jsem se fakt neptals, maucta :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8517
14.8.19 11:35
@Anonymní píše:
@lucynka25 @Šmoulice holky děkuju :srdce: budu dělat vše co je v mých silách.. Akorát až přejdu na rodicak tak to bude horší, ale malej bude zase větší a s tím už šedá něco dělat.

Tak v úvodním příspěvku je to holčička a teď už „malej“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.8.19 11:37
@Hanula1212 píše:
že by se nám troll sám odkopal :D nebo jim vyroste ten 13 letý pes? :think:
  • Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
14.8.19 11:39
@Hanula1212 píše:

To uz muze byt konspiracni kryti, aby zakl dle popisu nevyhmatl exekutor :jazyk:

Pardon, ja musela

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.19 11:59
@Hanula1212 píše:

Je to holka, malá. Přepsala jsem se

• Citovat
  • Upravit
24994
14.8.19 12:00
@Anonymní píše:
Je to holka, malá. Přepsala jsem se

jasny, to je takovy normalni přežblept. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.19 12:00

@lucenka jaký troll. To jen jsem se přepsala. Proč by vše mělo být troll? Děkuji těm co mi poradily, pomohli. Rozhodnutí už ucinim sama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.19 12:02

@debra.morgan většinou malej říkám psovi, takže se do mě nemusíte navážet

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat