Nemáme peníze
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pidulka1991 Jako ze člověk nespí? tak se asi neda fungovat moc dlouho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
Stejně je to troll
Taky si to myslím…
když se ani neozvala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@Kačus82 No jo, jenže u mě je pes součástí rodiny…a pořídila jsem si ho až v době, kdy mu můžu zaplatit léky a léčbu a nemusela bych přemýšlet nad tím, že na to nemám…a nepsala, že by se pes nějak trápil, může být prostě na nějaké drahé dietě nebo to jsou léky na chvíli, to nevíme…každopádně bych nad utracením absolutně nepřemýšlela…brigáda, manžel by prostě musel vydělávat víc a levnější bydlení…
Zakl. o psovi nenapsala nic. Takze to muze byt cokoli od nesvepravneho nakupu „znackove“ chciplotiny z mnozirny az po pejska, ktereho ma od 6.tridy a ted dostal rakovinu. Jsem prave alergicka na kecy, ze si lidi maji porizovat neco, az… To bychom vymreli a skoro nikdo by si nic neporidil. Mam s ditetem napr. pockat, az nasetrim pro pripad, ze budu kvadroplegikem?
a podobne…A asi nikdo tady nenaznacoval utraceni zdraveho psa…
- Citovat
- Upravit
@Crystal87 Tak já jsem z města, které má přes 30 tisíc obyvatel a tolik peněz za pronájem se tady teda neplatí. Byty ve městě kolem 8 tisíc + 3 tisíce poplatky, je to dva jedna…jsou i levnější, samozřejmě i dražší…hele, když nemám peníze, tak prostě musím něco dělat, i se holt třeba přestěhovat…nevím teda, kolik on vydělává, protože jestli dávají 15 tisíc za nájem, nemůžou tam zase být úplně nízké platy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malike píše:
No já nevím, ale psa mám mít až budu mít vhodné podmínky a to samé dítě..
Svého psa miluji ale dítě víc a raději bych se pokoušela dat psa do dobře rodiny a bylo by pak víc na jídlo i třeba nějaký dárek.
nemocného , pravděpodobně staršího psa , který už tam byl před založením rodiny ,pravděpodobně? dáš do dobré rodiny ?
V dnešní době asi těžko .@Šmoulice píše:
Tak má asi manžel špatnou práci a měl by se poohlédnout po něčem jiném…
nájem se nedá najít levnější jak 15tyček?Brigáda by se jistě nějaká našla. Např. jak píše @Hanka1…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@Crystal87 Tak já jsem z města, které má přes 30 tisíc obyvatel a tolik peněz za pronájem se tady teda neplatí. Byty ve městě kolem 8 tisíc + 3 tisíce poplatky, je to dva jedna…jsou i levnější, samozřejmě i dražší…hele, když nemám peníze, tak prostě musím něco dělat, i se holt třeba přestěhovat…nevím teda, kolik on vydělává, protože jestli dávají 15 tisíc za nájem, nemůžou tam zase být úplně nízké platy…
Ale můžou to se vůbec nevylučuje…ale pokud on je pořád v práci a není to na penězích vidět, měl by hledat lépe placenou no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 píše:
Když jsi v tíživé situaci, tak prostě nějak fungovat musíš. Není to každý den a může si najít vhodnou brigádu, chodila jsem od 17:00-21:00 3× týdne, mezi tím hlídal manzel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry píše:
Maji dite na UM, predpokladam ze je to mimino. Pochybuji ze chvilu zpet bylo na vse a ted se to obratilo a dosly i rezervy. Podle me jde o dlouhodobejsi financni stradani.Uz pred ditetem.
Přesně, pohledávky taky většinou nevzniknou ze dne na den. Celkově, jak jsem to četla a ty priority… mám dojem, že jde o další z mnoha finančně negramotných.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 píše:
nemusi chodit na nocni, ale muze jit třeba o vikendu, když je manzel doma a muze hlidat, nebo jit vecer na par hodin do Mekace a to samy letaky - to muze roznášet i s kocarkem.
- Citovat
- Upravit
@Origamia píše:
Přesně, pohledávky taky většinou nevzniknou ze dne na den. Celkově, jak jsem to četla a ty priority… mám dojem, že jde o další z mnoha finančně negramotných.
Souhlasím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik @Crystal87 S tím stěhováním je háček v tom, že to taky dost stojí - kauce, stěhováci… Pokud ty peníze nemají volné, je to v podstatě neřešitelné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba-stet píše:
@Monchichik @Crystal87 S tím stěhováním je háček v tom, že to taky dost stojí - kauce, stěhováci… Pokud ty peníze nemají volné, je to v podstatě neřešitelné
Vsak právě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
nemusi chodit na nocni, ale muze jit třeba o vikendu, když je manzel doma a muze hlidat, nebo jit vecer na par hodin do Mekace a to samy letaky - to muze roznášet i s kocarkem.
Mekac není všude…a ty letáky…no za pár Kč tolik namahy že se to asi moc nevyplatí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše:
Pes je živý tvor stejně jako člověk… i on má city, cítí bolest, smutek, radost…
pes na tebe spoléhá, protože se o sebe neumí postarat sám.
Stejně jako dítě…
Náš pes je prostě součástí rodiny. A i kdybych měla jíst jeden suchý rohlík denně, tak bych mu léčbu platila a nenechala ho utratit ( pokud by to teda nevyžadovala jeho zdrav. stránka).
To je to, co se tady snažíme vysvětlit.
Pokud lidé stavějí psa na stejnou úroveň jako dítě, měli by taky pořízení psa zvažovat stejně dobře, jako plánování dítěte. S tou výhodou, že se nemůže stát, že pes přijde tak nějak neplánovaně. Pak si samozřejmě pořídí děti a diví se, že i ten pes stojí plno peněz a že to všechno neutáhnou. Jenomže o tom se zpravidla uvažuje málo nebo vůbec a pak je špatný každý, kdo by v takové tíživé situaci upřednostnil své dítě. Možná je to jen můj dojem, ale přijde mi, že ty největší s prominutém socky mají minimálně jednoho případně více psů. Přemýšlí ty lidi vůbec nad tím, že jsou to dost finančně náročné položky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit