Nemocenská - těhotenství - nevhodné zaměstnání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Werrrcaaa1 potvrzení o těhotenství bych naskenovala a zaslala mu emailem. Pokud bude dělat problémy, tak možná i doporučeně poštou a možná by ti tam mohl gynekolog dopsat, že ze zdravotních důvodů je nežádoucí pobývání v zakouřeném prostředí nebo tak něco…tím dr. nic neporuší a bude to mít zaměstnavatel černé na bílém…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Vždyť jsi sama psala, že kamarádky si ji taky brali „kvůli práci“…
Jo, psala, ale netusila jsem, ze s tim jsou takove problemy..:) blahove jsem si myslela, ze mi ji doktor napise v pohode ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec ti to nezávidím, mít pitomého gynekologa je pech.. Já mám za sebou několik potratů, takže kdyby něco tak jdu okamžitě na neschopenku! Já mám naštěstí dobrou gynekoložku, která upřednostní zdraví dítěte a neschopenku obhájí. Od toho je to doktorka, aby posoudila situaci zdravým rozumem. Hodně štěstí a snad to brzy vyřešíš a miminko bude v pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
Vůbec ti to nezávidím, mít pitomého gynekologa je pech.. Já mám za sebou několik potratů, takže kdyby něco tak jdu okamžitě na neschopenku! Já mám naštěstí dobrou gynekoložku, která upřednostní zdraví dítěte a neschopenku obhájí. Od toho je to doktorka, aby posoudila situaci zdravým rozumem. Hodně štěstí a snad to brzy vyřešíš a miminko bude v pořádku
Diky, ono to nejak dopadne.. snad to vyresim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám opačný problém něž většina zde píšících. Můj zaměstnavatel chce, abych šla na nemocenskou. Šéfová se mnou nemluví, ma nafucenou pusu a tím mě pěkně depta. Vždy jsem ji ve všem vycházela vstříc, mely jsme hezky vztah. Nechci se s ní rozhadat. Jsem 17.tt,citim se velmi dobře a nechci sedět doma a čekat na porod. Je mi z tohoto smutno. Ráno chodim do práce se stresem co zase bude. V práci nervy, protoze se chová, jako když jsem prašivá. Omlouvám se za anonym, ale nechci to psát úplně veřejné. Kdyby to četla, tak se v tom najde. Co by jste dělaly?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mám opačný problém něž většina zde píšících. Můj zaměstnavatel chce, abych šla na nemocenskou. Šéfová se mnou nemluví, ma nafucenou pusu a tím mě pěkně depta. Vždy jsem ji ve všem vycházela vstříc, mely jsme hezky vztah. Nechci se s ní rozhadat. Jsem 17.tt,citim se velmi dobře a nechci sedět doma a čekat na porod. Je mi z tohoto smutno. Ráno chodim do práce se stresem co zase bude. V práci nervy, protoze se chová, jako když jsem prašivá. Omlouvám se za anonym, ale nechci to psát úplně veřejné. Kdyby to četla, tak se v tom najde. Co by jste dělaly?
A proč chce, abys šla na nemocenskou?
Já bych si s ní promluvila napřímo, že se cítíš dobře, že chceš pracovat a že nevidíš důvod pro nemocenskou, že žádné zdravotní problémy nemáš, a že by ti ji ani lékař nenapsal. A že bys ocenila, kdyby se k Tobě začala chovat normálně, že napětí mezi vámi nedělá dobře ani jí, ani tobě.
Pokud by to nezabralo, tak bych si asi promluvila s někým z personálního nebo se šéfem šéfové
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adinal píše:Šéfová nemá šéfa. Pracuji ve školství a ona nechce abych tam byla s břichem. Snažila jsem se s ní o tom mluvit. Po rozhovoru vypadá, ze to i chápe a druhý den se chová opět jako kr…I teď, kdyz to píšu mám slzy v očích. Je mi to hrozně líto.
A proč chce, abys šla na nemocenskou?Já bych si s ní promluvila napřímo, že se cítíš dobře, že chceš pracovat a že nevidíš důvod pro nemocenskou, že žádné zdravotní problémy nemáš, a že by ti ji ani lékař nenapsal. A že bys ocenila, kdyby se k Tobě začala chovat normálně, že napětí mezi vámi nedělá dobře ani jí, ani tobě.
Pokud by to nezabralo, tak bych si asi promluvila s někým z personálního nebo se šéfem šéfové.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Šéfová nemá šéfa. Pracuji ve školství a ona nechce abych tam byla s břichem. Snažila jsem se s ní o tom mluvit. Po rozhovoru vypadá, ze to i chápe a druhý den se chová opět jako kr…I teď, kdyz to píšu mám slzy v očích. Je mi to hrozně líto.
Rekla bych ji, ze k nemocenske nemam duvod a ze 60%platu si nemohu dovolit. A ze pokud ji na pracovisti prekazim, ze me muze dle zakoniku prace nechat doma za plny plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Šéfová nemá šéfa. Pracuji ve školství a ona nechce abych tam byla s břichem. Snažila jsem se s ní o tom mluvit. Po rozhovoru vypadá, ze to i chápe a druhý den se chová opět jako kr…I teď, kdyz to píšu mám slzy v očích. Je mi to hrozně líto.
Každá šéf má svého šéfa
, když to tedy není majitel.
Jak nechce, abys tam byla s břichem, co to je za přístup?
Tak jí prostě jen řekni, že ti doktor tu neschopenku napsat nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je teda úlet. Kolik jí je? Není v tom ještě něco? Nechce tvoje místo pro někoho? Protože až odejdeš, bude to muset řešit. To má tolik učitelů?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale má „šéfa“, tu školu někdo zřizuje. A udělala bych to přesně tak, jak píše @Cuddy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy ona jek ostrilená, ze by mi tu neschopenku vybehala. Ale nechci. Doma se cítím nevytizene, jsem ráda mezi lidmi, detmi. Všechny důvody jsem ji řekla, ale nechce to slyšet. Bojim se velkého konfliktu, ktery nepůjde vzít zpět.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Cuddy ona jek ostrilená, ze by mi tu neschopenku vybehala. Ale nechci. Doma se cítím nevytizene, jsem ráda mezi lidmi, detmi. Všechny důvody jsem ji řekla, ale nechce to slyšet. Bojim se velkého konfliktu, ktery nepůjde vzít zpět.
A tech 40%platu ti doplati z ceho? Jako ona ta vybava neco stoji, moc se mne hodilo, ze jsem mela plny plat co nejdele. Opravdu, ona ma dle zp moznost nechat te doma, ale ne na nemocenske. Jinak chapu, ze chces pracovat, mela jsem to stejne, doma bych se unudila k smrti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
To je teda úlet. Kolik jí je? Není v tom ještě něco? Nechce tvoje místo pro někoho? Protože až odejdeš, bude to muset řešit. To má tolik učitelů?
Je to 50 leta nespokojená ženská, na kterou kašle její muž. Můj manžel mi tvrdí, ze mi závidí hezky vztah a snad i to, ze spolu doma spime, což zjistila tim, že jsem těhotná. Nechtěla jsem tomu věřit, ale možná na tom něco bude. Ona by si tam dala svoji kamosku. Nemá vzdělání, ale to místo by ji dohodila. Co na tom, ze děti bude učit blbka s maturitou.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Je to 50 leta nespokojená ženská, na kterou kašle její muž. Můj manžel mi tvrdí, ze mi závidí hezky vztah a snad i to, ze spolu doma spime, což zjistila tim, že jsem těhotná. Nechtěla jsem tomu věřit, ale možná na tom něco bude. Ona by si tam dala svoji kamosku. Nemá vzdělání, ale to místo by ji dohodila. Co na tom, ze děti bude učit blbka s maturitou.
Aha, takže prostě chce místo kámošce. A tobě je kolik, jestli se můžu zeptat?
Asi bych jí narovinu řekla. „Hele, Boženo, já vím, že chceš to místo pro Blaženu, ale budeš muset ještě půl roku počkat, protože těhotenství není nemoc.“
Já vím, snadno se řekne, hůř udělá.,..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit