Nemocné dítě a dovolená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4254
26.6.14 20:53

Jo a i s ohledem na dopravu prvni prazdninovy dny bych to mozna odlozila do nedele, to uz bude klid… Neumim si predstavit uviznout s nemocnym ditetem nekde v zacpe, horku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
26.6.14 20:56

@Anushka - ja jsem celkem střelec, děti letěla na dovcu i s antibiotikama, ale uz je mely třeba paty den, ale s takhle vysokou teplotou bych nejela. Určitě napoví crp, ale stejne bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
26.6.14 21:11

Tak to je moje noční můra před každou dovolenou. Jednou jsme to řešili posunutím odjezdu, jeli jsme trhdy na 3 týdny, tak to tak nemrzelo.
Uvidíš podle CRP, pokud by to byla viróza, tak je šance, že to brzo odezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
26.6.14 21:13

Bohužel teď prý řadí dost anginy :,( zrovna taky máme. Začalo to horečkou. Neboli dítě v krku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
26.6.14 21:14

Ja bych nechala udelat vysetreni a poradila bych se s lekarkou. Jednou jsme leteli s dcerou do Recka.Pani doktorka nam dala s sebou antibiotika a cislo mobilu na sebe. Vyter z krku mel byt az za tyden. Dcera tam prvni dny polehavala a druhy tyden uz byla pohoda. Antibiotika jsme pak vratily pani doktorce. U nas to byly teploty pres38 a bolest v krku. Dceri bylo pet. Jeste mi napadlo, dojit na ambulanci detske nemocnice a pozadat o vysetreni z duvodu odjezdu do zahranici. Jinak Vam budu drzet palce, aby byla mala v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
26.6.14 21:15

Díky za názory.

Rušit to určitě nechceme, kdyby dceři bylo něco vážného, tak je to samozřejmost zůstat doma, ale za dva tři dny bude ok a užije si prázdniny u babičky. Doma si neodpočineme, manžel podniká s lidmi a jakmile je doma, tak se na něj navalí práce a požadavky.

Právě kdyby už to měla pár dní, tak bych jela, ale když to bude teprve druhý den, tak mi to přijde hloupost, teď kolem nás mělo pár dětí šestou nemoc a s tím se prý nesmí na sluníčko ani do moře, tak co tam s ní. Můžeme jezdit jen po výletech, ale stejně z toho nebude mít rozum.

Posunout to, i to nás napadlo, ale jedeme jen na 6 dní, což zase kvůli 4-5 dnům absolvovat 18h cestu tam a 18 zpátky s dvěma malými dětmi (mladší není ještě ani rok) je podle mě hloupost. Termín změnit nejde, je tam narváno už od ledna :( Byly jsme letecky se sestrou takhle - měly jsme jet na týden, ale neinformovali nás o změně času odletu a letadlo nám odletělo, takže jsme jely o dva dny později a ty 4 dny, co nám zbyly, nám propršely a byla to příšerná dovolená a to jsme letěly 2 hodiny, takže jsme tam byly raz dva a bez dětí.

No ráno moudřejší večera, je mi z toho úplně blbě :( Vím, že ona mé rodiče miluje a až jí bude lépe, tak si to užije, naši bydlí na statku ještě s malým synovcem, tak bude mít o zábavu postaráno a bude mít hezké prázdniny, ale já vůbec nevím, jestli si to zvládnu užít. Manžel na to kouká pozitivně, že si alespoň odpočineme, mladší ještě nechodí a je pohodářka.

No kéž by se ráno vzbudila s úsměvem od ucha k uchu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
26.6.14 21:20

@kubykula @Lady4 ona si ještě neřekne, co jí je, jde vidět, že svůj stav nechápe. V krku ji asi nebolí, protože polyká normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
26.6.14 21:22

Tak drzim palce, at je mala zitra ok;-)

Kam jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
26.6.14 21:27

@Anushka uplně soucítím před dvěma lety jsme jeli s angínou a atb a loni s píchnutým uchem a atb, my bez atb k moři nejezdíme, zatím se nepodařilo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
26.6.14 21:32

Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
26.6.14 21:43

To je fakt smůla. Naše malá nebývá moc nemocná, ale přesně do nějakých 2 let měla vždy nejprve 2 dny horečky 39 a pak začala rýma. Třeba už bude zítra líp. Já bych teda nedokázala odjet bez nemocného dítěte na dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
26.6.14 22:02

Blba situace. Uvidis rano. Ale kdyby mala preci jen marodila, tak bych ji nechala u te babicky a jela. Sice by mi to bylo take hrozne lito ale vyhodit 40tis., kdyz si to mala uzije i u babicky?! Drzim palce, at to dobre dopadne a jedete vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
26.6.14 22:58

Děkuji všem za podporu :kytka: Jedeme do Francie na Azurové pobřeží :-)

No smutno mi bude strašně moc, ale když si mám volit variantu, jestli být doma a naštvaní čtyři nebo smutnit, ale zároveň si to všichni aspoň trochu užít, tak je má volba jasná. Pořád ale doufám, že odjedeme jako rodina :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
27.6.14 07:46

Čeká mě něco podobného. V pondělí na noc vyrážíme do Chorvatska a malej začal včera nudlit. A u nás nikdy není jen rýma, zítra bude mít už teplotu a kašel… ale jestli v pondělí bude bez teploty, tak pojedeme a holt třeba první tři dny se budem u něj střídat na baráku a pak už snad bude dobrej…
já jsem to přesně věděla, že onemocní před odjezdem :pocitac:

jinak v tvém případě bych jela určitě. Jestliže si to užije i u babičky a dovolená stála tolik peněz, tak bych neváhala. Věřím, že dovolená s celou rodinou by byla o něčem jiném, ale i tak si to určitě užijete :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
27.6.14 12:51

Tak zazrak se nekona, byli jsme u dr, crp nastesti nizke, ale horecky stale 39,5 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí