Nemocné zvíře a děti

85
26.3.13 11:59

Nemocné zvíře a děti

Máme doma 9letou německo boxérku je mazlík celé naši rodiny. Máme 5letá dvojčátka holčičky jsou na ni od malička zvyklá. Pejska máme doma.Dnes je to třetí den co jsem spozorovala když chce pejsek vstát tak strašně knučí. Přijde mi že má něcon s klouby na zadních nohách. Ale momentálně marodím i já a nemám na zvěrolekaře. Nevíte o nějakém volně prodávajícím třeba vitamínu pro pejska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
becky87
26.3.13 12:02

Nooo, tak jestli pejsek trpi tak je mi ho lito.Ja bych to zverolekare zkusila, rekla mu situaci a jestli ti muze vystavit nejakou fakturu na zaplaceni, pozdejsi? Neslo by to? Opravdu nevim jak to chodi, ale zkusit to muzes.

• Citovat
  • Upravit
2075
26.3.13 12:03

Tohle ale bude chtít veterináře, pokud je to něco vážnějšího, vitamíny nepomůžou. Nepůjčí ti třeba někdo v rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
26.3.13 12:05

Tak pokud se na něj nepodívá veterinář tak myslím že žádné vitaminy nepomůžou, nevíš co máš léčit, to že má něco s klouby je jen tvá domněnka.. Nemůže ti někdo půjčit z rodiny např.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
26.3.13 12:05

Tak pozdě, @Aishenka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
26.3.13 12:08

Je to složité když si pujčím tak zase příští měsíc jim to musím vrátit a ted když marodím tak nějak ty penízky chybí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
26.3.13 12:08
@slune píše:
Je to složité když si pujčím tak zase příští měsíc jim to musím vrátit a ted když marodím tak nějak ty penízky chybí :,(

no to chápu že to složité je, ale to zvíře potřebuje veterináře.. tak se domluv v rodině že to budeš splácet postupně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
26.3.13 12:09

Optám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684

Ahoj, s něčím podobným mám bohužel zkušenost. Nevím jak se ta nemoc jmenuje, bohužel.
Ale i takto to u něj začalo u našeho Bobtaila. Nejdřívě kňuček když se chtěl postavit, dostal vitamíny a ATB, jenže nemoc se zhoršovala a pak se nepostavil už vůbec a jen kňučel a vyl, bylo to hrozné.
Veterinář řekl, že se to bohužel u větších plemen stává, bylo mu 10 let.
Bohužel už mu nebylo pomoci a rodiče ho museli nechat uspat, jen se trápi a na to se nemohl nikdo dívat :(

Přeji Vám štěstí aby to nebyla ta samé nemoc :hug:

Příspěvek upraven 26.03.13 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980

Podle toho, co píšeš, se u feny projevila těžká DKK, možná už se vzorcem 3/4 nebo 4/4. To ti potvrdí vet z RTG, připrav si pěkných pár set korun. Pokud se DKK potvrdí, fena ti dřív nebo později na zadní odejde, chondroprotektiva v tomhle stadiu už moc nepomůžou.

Příspěvek upraven 26.03.13 v 12:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
26.3.13 12:10

@slune a nevyjde ti třeba rodina vstříc v tom, že by jsi jim peníze dala postupně? Zkus zavolat na veterinu, nastínit jim situaci s tím, že momentálně nemáš potřebnou hotovost a třeba ti nějak vyjdou vstříc. Přeci takhle psa nenecháš se trápit, zřejmě má bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 12:10
@terezka24 píše:
Ahoj, s něčím podobným mám bohužel zkušenost. Nevím jak se ta nemoc jmenuje, bohužel.
Ale i takto to u něj začalo u našeho Bobtaila. Nejdřívě kňuček když se chtěl postavit, dostal vitamíny a ATB, jenže nemoc se zhoršovala a pak se nepostavil už vůbec a jen kňučel a vyl, bylo to hrozné.
Veterinář řekl, že se to bohužel u větších plemen stává, bylo mu 10 let.
Bohužel už mu nebylo pomoci a rodiče ho museli nechat uspat, jen se trápil a na to se nemohl nikdo dívat :(

Přeji Vám štěstí aby to nebyla ta samé nemoc :hug:

Příspěvek upraven 26.03.13 v 12:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
26.3.13 12:11

@PetaP ha,teď jsi mě zase „předběhla“ ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
26.3.13 12:13

Jsem s toho celá unavená moje nemoc a ted ještě pes a peníze žádný. Myslím si že veterinář nepřistoupí na nějaké splácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
26.3.13 12:15

Já platila jako studentka za operaci moč. šutrů u mopsíka asi 6000,– neměla jsem na to, ale mvdr. byl tak hodny :* že mi nechal otevrený ucet a já mu to splacela…celkem me lečba za 2 roky vyšla na 20 000,– :roll:
zkus se poptat, zda by ti nevyšel vstříc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný