Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@marca46 V tom případě požaduji reportáž v Reportéři na vaší straně!
A budeme tam my všechny! ![]()
@marca46 prima dava porady na net az po 2 dnech od odvysilani, na rozdil od ct1, co to dava hned. nevim proc to tak je, vsimla jsem si toho, kdyz jsem marne vyhlizela dalsi dil serialu Obchodak ![]()
@m.veru Ale tak když jsou tam VIP zprávy i Krimi zprávy, proč by měly prodlevu jen ty hlavní?
Snad se to tam objeví, jinak je to fakt divný.
to nevim, ale tu prodlevu mivaji no
tak uvidite zitra… snad to bude dostupny, taky bych se rada koukla
jsem dooost nalomena…
@m.veru v archívu Primy jsou včerejší VIP zprávy, Krimi zprávy, ale hlavní zprávy jsou naposled z neděle. Pondělí prostě není.
![]()
Příspěvek upraven 12.03.13 v 20:26
@Litta píše:
@m.veru Ale tak když jsou tam VIP zprávy i Krimi zprávy, proč by měly prodlevu jen ty hlavní?Snad se to tam objeví, jinak je to fakt divný.
Je to divný!!!
![]()
Porad nedavno vysilany taky o ockovani Reporteri na vaši straně byl na netu ještě ten den. Tak snad zítra
Jsem na nej velmi zvědavá. ![]()
@kaštinka píše:
Porad nedavno vysilany taky o ockovani Reporteri na vaši straně byl na netu ještě ten den. Tak snad zítraJsem na nej velmi zvědavá.
No jooo, jenže tam to dítě neumřelo!! Tohle bylo silné kafe..
@peggy.sl Máš pravdu… Myslim, že se zrovna řeší, jak to udělají, aby se rodiče už příliš neplasili. Stejně je divné, že to pustili do světa tak silně protiockovaci reportáž.
Cenzura tu byla vždycky, tak jsem překvapená, že něco takového odvysilali.
@kaštinka píše:
@peggy.sl Máš pravdu… Myslim, že se zrovna řeší, jak to udělají, aby se rodiče už příliš neplasili. Stejně je divné, že to pustili do světa tak silně protiockovaci reportáž.Cenzura tu byla vždycky, tak jsem překvapená, že něco takového odvysilali.
To se musí podchytit.. ![]()
V sobotu se uvidím s kameramanem z Barrandova, tak mu zase dám nějakého brouka do hlavy!! ![]()
@kaštinka Chtěla jsem se tě zeptat, jak je to s tím dozorem nebo co že to praktikují na těch rodičích co očkují od deseti měsíců. Jsem z toho nějaká vyřízená. ![]()
Pamatuji si to zhruba takto (odkaz snad nekdo doda, me se nedari rychle najit): Rodice uvedli, ze chteji dat ockovat v deseti mesicich veku ditete (hexa), ze je to porad v souladu s vyhlaskou, kdy se stihne schema do 18. mesice veku ditete. pediatr jim rekl, ze si pozjistuje informace a pak uz prisla bez predchoziho upozorneni, co se chysta udelat, obalka s cervenym pruhem. Pediatr udajne po porade s pravnikem, oznámil na soud, že neni plnění povinnosti očkováni a soud bez přítomnosti rodičů určil dítěti opatrovníka a to městskou čast PHY 13.
@kaštinka to je masakr. a co může ten opatrovník všechno podniknout? asi všechno, viď.