Neočkování a vtipné hlášky pediatrů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
12.3.13 19:57

@marca46 V tom případě požaduji reportáž v Reportéři na vaší straně! :cert: A budeme tam my všechny! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
12.3.13 20:08

@marca46 prima dava porady na net az po 2 dnech od odvysilani, na rozdil od ct1, co to dava hned. nevim proc to tak je, vsimla jsem si toho, kdyz jsem marne vyhlizela dalsi dil serialu Obchodak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.3.13 20:11

@m.veru Ale tak když jsou tam VIP zprávy i Krimi zprávy, proč by měly prodlevu jen ty hlavní? :? Snad se to tam objeví, jinak je to fakt divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
12.3.13 20:13

:nevim: to nevim, ale tu prodlevu mivaji no :( tak uvidite zitra… snad to bude dostupny, taky bych se rada koukla :) jsem dooost nalomena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
12.3.13 20:23

@m.veru v archívu Primy jsou včerejší VIP zprávy, Krimi zprávy, ale hlavní zprávy jsou naposled z neděle. Pondělí prostě není. :pocitac: :zed: :poblion: :nevim:

Příspěvek upraven 12.03.13 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
12.3.13 20:24
@Litta píše:
@m.veru Ale tak když jsou tam VIP zprávy i Krimi zprávy, proč by měly prodlevu jen ty hlavní? :? Snad se to tam objeví, jinak je to fakt divný.

Je to divný!!! :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
12.3.13 21:04

Porad nedavno vysilany taky o ockovani Reporteri na vaši straně byl na netu ještě ten den. Tak snad zítra 8o Jsem na nej velmi zvědavá. :P

• Citovat
  • Upravit
20557
12.3.13 21:15
@kaštinka píše:
Porad nedavno vysilany taky o ockovani Reporteri na vaši straně byl na netu ještě ten den. Tak snad zítra 8o Jsem na nej velmi zvědavá. :P

No jooo, jenže tam to dítě neumřelo!! Tohle bylo silné kafe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
12.3.13 21:19

@peggy.sl Máš pravdu… Myslim, že se zrovna řeší, jak to udělají, aby se rodiče už příliš neplasili. Stejně je divné, že to pustili do světa tak silně protiockovaci reportáž. :think: Cenzura tu byla vždycky, tak jsem překvapená, že něco takového odvysilali.

• Citovat
  • Upravit
20557
12.3.13 21:23
@kaštinka píše:
@peggy.sl Máš pravdu… Myslim, že se zrovna řeší, jak to udělají, aby se rodiče už příliš neplasili. Stejně je divné, že to pustili do světa tak silně protiockovaci reportáž. :think: Cenzura tu byla vždycky, tak jsem překvapená, že něco takového odvysilali.

To se musí podchytit.. :mrgreen:
V sobotu se uvidím s kameramanem z Barrandova, tak mu zase dám nějakého brouka do hlavy!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
12.3.13 21:48

@kaštinka Chtěla jsem se tě zeptat, jak je to s tím dozorem nebo co že to praktikují na těch rodičích co očkují od deseti měsíců. Jsem z toho nějaká vyřízená. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
12.3.13 22:02

Pamatuji si to zhruba takto (odkaz snad nekdo doda, me se nedari rychle najit): Rodice uvedli, ze chteji dat ockovat v deseti mesicich veku ditete (hexa), ze je to porad v souladu s vyhlaskou, kdy se stihne schema do 18. mesice veku ditete. pediatr jim rekl, ze si pozjistuje informace a pak uz prisla bez predchoziho upozorneni, co se chysta udelat, obalka s cervenym pruhem. Pediatr udajne po porade s pravnikem, oznámil na soud, že neni plnění povinnosti očkováni a soud bez přítomnosti rodičů určil dítěti opatrovníka a to městskou čast PHY 13.

• Citovat
  • Upravit
19503
12.3.13 22:06

@kaštinka to je masakr. a co může ten opatrovník všechno podniknout? asi všechno, viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
12.3.13 22:10

… taktéž čekám… a stím opatrovnictvím, to je síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
12.3.13 22:11
@marca46 píše:
@kaštinka to je masakr. a co může ten opatrovník všechno podniknout? asi všechno, viď.

Samozřejmě vzít ditě na očkování. Ale tatínek ditete už podniká kroky s právníky. Doufám, že na netu proběhne informace, jak to všechno nakonec dopadlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek