Neočkování a vtipné hlášky pediatrů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
denyska22 alias anonym
20.5.13 12:01

Urcite, mam to tu od holek, muzes si ho pozmenit, jak potrebujes, a kolikatou? ja chci 4 na 18m mame jit v patek, dr neni sdilna o odkladu, ale ja to odlozim, je to me pravo

• Citovat
  • Upravit
474
20.5.13 12:08
@zolycka píše:
muzu take poprosit o zaslani reversu na zoly. lee@seznam.cz my budem ve ctvrtek odkladat hexu :|

zolicka, ja zase v patek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
20.5.13 12:08

Doslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.5.13 12:10

Holky vy v tom těm chudáčkům doktůrkům děláte ale pěknej bordel!!! To se dělá odmlouvat?? Máte hezky pokorně přijímat takový výdobytek moderní doby jakým bezesporu očkování je, a nééé si přeposílat nějaké reversy!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
20.5.13 12:12

@Denyska22 zatim ne… :,( mas ten mail správně? omylem jsem tam dala mezeru :oops: tak jeste jednou zoly. lee@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
20.5.13 12:14

@peggy.sl páááni, a až se sejdou na nějakém sympóziu a začnou si ukazovat reversy od rodičů a ty budou úplně stejný:))aby pak nedali zlobu na neznameho pachatele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
20.5.13 12:15

Peggy ja pred mesicem dr. rikala, ze necham malou naockovat nekdy po lete, ona ze ne, ze musime co nejdriv…ja nemela silu „odmlouvat“ v pa tam mame jit, mam ji zavolat, ze odkladam, protoze male roste hodne zoubku naraz a nebo rovnou dat ten reverz? hrozne mi tam vadi, ze mi bylo umozneno klast otazky apod :potlesk:,dr, me uzemnila tim, ze v ockovacim kalendari je stary info a nemam tovubec cist, to me pak presla chut s ni dal diskutovat, dekuji za radu..je to 4 davka, tak bych nemela delat „cavyky“,ale uz ji to nechci dat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
20.5.13 12:16

@zolycka napis mi na denyska18@seznam.cz a hned preposlu, pry si neplatna a na kolikatou davku mate jit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.5.13 12:20
@Denyska22 píše:
Peggy ja pred mesicem dr. rikala, ze necham malou naockovat nekdy po lete, ona ze ne, ze musime co nejdriv…ja nemela silu „odmlouvat“ v pa tam mame jit, mam ji zavolat, ze odkladam, protoze male roste hodne zoubku naraz a nebo rovnou dat ten reverz? hrozne mi tam vadi, ze mi bylo umozneno klast otazky apod :potlesk:,dr, me uzemnila tim, ze v ockovacim kalendari je stary info a nemam tovubec cist, to me pak presla chut s ni dal diskutovat, dekuji za radu..je to 4 davka, tak bych nemela delat „cavyky“,ale uz ji to nechci dat

To je Hexa?
Napsala bych svoje prohlášení, že odkládám čtvrtou na neurčito, pro předchozí špatné reakce..a tečka..at si doktorka plká co chce.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
20.5.13 12:23

@peggy.sl

dekuju, hexa..ale ona mela jen teplotu, pak sem ji taky hlasila boulicku v miste vpichu(ve skutecnosti ji nemela) a neklid..to si nepsala, jen slovne, ja nechci ockovat uz z presvedceni..taky nechci davat tu 4 davku synflorixu pak, holky tu psaly, ze to mozna budu doplacet ty predchozi davky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.5.13 12:26
@Denyska22 píše:
@peggy.sldekuju, hexa..ale ona mela jen teplotu, pak sem ji taky hlasila boulicku v miste vpichu(ve skutecnosti ji nemela) a neklid..to si nepsala, jen slovne, ja nechci ockovat uz z presvedceni..taky nechci davat tu 4 davku synflorixu pak, holky tu psaly, ze to mozna budu doplacet ty predchozi davky…

Nebudeš doplácet nic..pokud očkovat nechceš, stůj si za svým..nejlepší je pořád dokola opakovat: ne děkuji, opravdu už očkovat nebudeme, nee děkuji opravdu už očkovat nebudeme…ono jí to časem omrzí..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
20.5.13 12:36
@Denyska22 píše:
@zolycka napis mi na denyska18@seznam.cz a hned preposlu, pry si neplatna a na kolikatou davku mate jit

teoreticky na první…ale já jsem hned po náratu z porodnice pediatře oznámila že budeme odkládat…sice na mě vytáhla pár hrůzostrašných případů úmrtí dětí..ale pak rekla, ze rodice jsme my a ze ji podepiseme papir na 12týdnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
20.5.13 12:42

Aha, napis mi na to denyska18@seznam.cz me to nejde poslat, je mi blbe z tematu ockovani, tak pujdu z netu na cerstvy vzduch :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
21.5.13 08:22
@peggy.sl píše:
Holky vy v tom těm chudáčkům doktůrkům děláte ale pěknej bordel!!! To se dělá odmlouvat?? Máte hezky pokorně přijímat takový výdobytek moderní doby jakým bezesporu očkování je, a nééé si přeposílat nějaké reversy!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ještě že máme ten net :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
21.5.13 08:23
@Denyska22 alias jaja píše:
Napis mi email, mam od holekkrasny nmegativni revverz, kde jen posunujes zatim :)

Prosím, prosím můžeš mi také poslat krásný NR. ;) Děkuji. :kytka: marca46@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek