Neplánované těhotenství ve 20 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.11.16 23:17

@Jannetta gratuluji k těhotenství.
My jsme ale už třetí dítě nechtěli a je na cestě. Rodina mě tlačí k interupci.. Já se na ni dnes objednala, ale tak nějak vím, že tam stejně nedorazím.

• Citovat
  • Upravit
26
6.12.16 16:24
@Anonymní píše:
@Jannetta gratuluji k těhotenství.
My jsme ale už třetí dítě nechtěli a je na cestě. Rodina mě tlačí k interupci.. Já se na ni dnes objednala, ale tak nějak vím, že tam stejně nedorazím.

Nepřemýšlela jsi o přímé adopci? Napiš všechno ti vysvětlím ****@seznam.cz

edit admin - osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.12.16 16:26
@Anonymní píše:
Děkuji za podporu. U nás je to zatím tak, že ae v tom placame, nevíme… Manžel byl zpočátku zásadně proti třetímu, ale teď se s tím začíná smirovat. Já to mám jako na houpačce. Nedokážu si představit, že tu máme dalšího prcka, vždyť mladší bude mít rok a půl a bude ještě potřebovat hodně péče, pořád ji hlídat, učit na nočník.. V noci se bude určitě budit, do toho miminko.. Navíc jsme teď v bytě ve třetím patře bez výtahu. Už teď mám co dělat vytáhnout nahoru holku, k tomu nákup a ještě miminko? Vím, že dcera bude starší, ale do třetího patra, zvládne to? Jak to vezme starší dcera? Je mi jí líto, že bych na ni neměla už vůbec čas. navíc abych ji odvedla do školky, tak vypravit další dvě děti? Už teď toho mám občas dost.. Já vim, to se určitě zvládne, nějak to půjde. Ale jsem na děti v podstatě sama, manžel moc nepomůže a asi víc pomáhat nebude. On a malý děti, to nejde dohromady. Spíš až jim budou tak tři roky, tak víc pomůže. Taky je tu finanční stránka, velikost bytu..
Opravdu si nedokážu představit další dítě, ale ani je nedokážu vlastně zabít. Dnes jsem byla u doktora, miminko viděla.. Napsal mi žádost do nemocnice na potratovou tabletu.. Copak to dítě můžu zabít a pak si doma čekat až bude po všem?

Nepřemýšlela jsi nad přímou adopcí? Nechat dítě milujícím rodičům kteří nemohou mít vlastní děti? jestli chceš všechno vysvětlím Mimco2017@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí