Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Zakladatelko já tě naprosto chápu, mívala jsem podobné pocity. Byly jsme tři kamarádky, všechny těhotné, téměř totožný termín porodu. Já v 11 tt potratila. Pak druhý kolo. Ony čekaly druhé, já první. Téměř totožný termín porodu. Mně dcera zemřela. Ony obě dvě zdravé děti, já nosila kytky na hřbitov. Jak já je nenávidělaDnes mám zdravou dceru, s kamarádek se staly spíš známé. Nikdy jsem jim samozřejmě nedala své pocity přímo najevo, ale, přirozeně, kontakt se prostě utnul. Nedokázala jsem s nimi být ani ony se mnou. Nedokázaly jsme spolu mluvit. Byla tam prostě propast- jejich štěstí x moje bolest. Dnes se pozdravime, letmo pokecáme, pochvalime děti a jdeme dál. Stydím se za své tehdejší pocity
nemáš se za co stydět, vždt to byvo přirozené
A ani dnes se ta komunikační propast nezacelí, když máš sama zdravé dítě? Ten pocit smutku přetrvává?
@Klopotkova píše:
To je důležité a hezké, taky mám takovou hodnou maminku, nicméně i ten byt.
Ale dítě mít nechci, žezlo jsem předala svému sourozenci.
Ty jsi buď mimóza nebo troll…to svět neviděl, zabte to než nedej bože naklade vajicka ![]()
@pe-terka píše:
nemáš se za co stydět, vždt to byvo přirozenéA ani dnes se ta komunikační propast nezacelí, když máš sama zdravé dítě? Ten pocit smutku přetrvává?
Ani ne, spíš už jsme tak nějak jinde. Ony zpět v práci,jejich děti předškoláci, já na MD s batoletem. Třeba po návratu do práce navážeme na to, co bylo. Pracujeme všechny v jednom špitálu.
@Lisianne píše:
Ty jsi buď mimóza nebo troll…to svět neviděl, zabte to než nedej bože naklade vajicka
Co mě máš tady co urážet, co si to vůči mně jen dovoluješ, copak já o někom mluvím ve středním rodě, jak naklást vajíčka, nejsem slepice na rozdíl od jiných, děti mít nechci, nic mi to neříká, jsi hodně sprostá.
Moje názory jsou moje názory, co se do nich pleteš.
Z takových lidí jako jsi Ty je mi na blití.
@Celina píše:
NIC ale opravdu zhola nic zakladatelku neomlouvá, aby se chovala tak, jak tady popsala. Ani dlouholetá neplodnost, ani smutek, ani zoufalství ji neopravňuje k tomu, aby se chovala jako bezcitný primitiv, pokud to tak ovšem je, zasloužila by si pořádnou přes nevymáchanou pusu, měla štěstí, že paní v kuchyňském studiu byla mírná a bez chlapa.
Ach Bože … ![]()
@Lisianne píše:
Ty jsi buď mimóza nebo troll…to svět neviděl, zabte to než nedej bože naklade vajicka
ty seš ale ........
doplň si
![]()
@Klopotkova píše:
Co mě máš tady co urážet, co si to vůči mně jen dovoluješ, copak já o někom mluvím ve středním rodě, jak naklást vajíčka, nejsem slepice na rozdíl od jiných, děti mít nechci, nic mi to neříká, jsi hodně sprostá.
Moje názory jsou moje názory, co se do nich pleteš.
Z takových lidí jako jsi Ty je mi na blití.
tak
a já bych to práskla velebnosti
![]()
@malá_holka píše:
taka já bych to práskla velebnosti
![]()
![]()
Já tuto diskusi opouštím, je tady spousta zlých žen, pokud mě někdo nezmíní, tak už nereaguji, já se tady chodím pobavit, ne hádat. ![]()
@Lisianne píše:
Ale kdeže, to je největší dobračisko emimina! Kam vleze, tam rozdává vlídná slova, v životě se o nikoho slůvkem neotřela
Jaký div, že se na ni pokaždé slétne smečka hyen, které jí ubližují ![]()
@Klopotkova píše:
Já tuto diskusi opouštím, je tady spousta zlých žen, pokud mě někdo nezmíní, tak už nereaguji, já se tady chodím pobavit, ne hádat.
@pe-terka píše:
Ale kdeže, to je největší dobračisko emimina! Kam vleze, tam rozdává vlídná slova, v životě se o nikoho slůvkem neotřelaJaký div, že se na ni pokaždé slétne smečka hyen, které jí ubližují
ja s klopoťákem nemám problém ![]()
@malá_holka píše:
ja s klopoťákem nemám problém
já vím a respektuju to
Bohužel si myslím, že řada lidí tady to říct nemůže
Škoda ![]()
@pe-terka píše:
já vím a respektuju toBohužel si myslím, že řada lidí tady to říct nemůže
Škoda
tady to tak je, někdo se má rád a někdo ne no. ![]()
@malá_holka píše:
ja s klopoťákem nemám problém
Já taky ne. Mě je celkem fuk jak a s kým a co. Její život její věc.
Ale zato ona chodí diskuzemi a reje do vicematek a kojících.
To pak není divu, když se jí to vrací. Trochu sebereflexe by to chtělo.
Jinak je mi opravdu u řiti jestli děti má nebo nemá. A ostatním si myslím je to taky fuk.
@Anna766 píše:
Já taky ne. Mě je celkem fuk jak a s kým a co. Její život její věc.
Ale zato ona chodí diskuzemi a reje do vicematek a kojících.
To pak není divu, když se jí to vrací. Trochu sebereflexe by to chtělo.
Jinak je mi opravdu u řiti jestli děti má nebo nemá. A ostatním si myslím je to taky fuk.
tu diskuzi znám, ona tam spís mluvila za sebe ne? že jí to přijde nechutny a tak. neurážela nikoho přímo.ale nevím ![]()