Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Super, budu se těšit na soukromou párty ![]()
Já byla stimulovaná na IVF a stejný den, kdy šel manžel na operaci, tak i já měla opu, takže jsme se výsledek dozvěděli stejný den. Vím, že to u některých center dělají jinak, ale pro nás by ten výsledek byl stejný.. Dárce jsme i v tomto případě měli v „záloze“.
Ahoj holky tady je Silva, tak skupiniu jsem zaožila a teď čekám na schálení adminem, jakmile to budu mít tak vám pošlu žádost o vstup
jo a chtěla jsem vám jen říct, že bych pak nerada přijímala lidičky do skupiny, které nikdo z nás nezná.
Silvi, tak to je jasné s těmi novými členy, taky to vidím stejně. Tak dej pak vědět
.
Karolína
https://www.emimino.cz/…aho-i-mimco/
Silva naše uzavřená diskuze je tu
Akorát nám bude chybět Vendula, má taky malý mimčo a zase tak často sem asi nechodí, škoda
Tak si pak zažádá o přístup k nám a přidáme si jí do skupiny. Silva
Ahojky s přítelem máme problém já jsem zdravá ale bohužel můj přítel ještě v dětství přišel o varlata už několik let užívá Undestor tabletky aby se v něm vytvářely spermie chceme jít na UO ale nechceme dárcovské spermie myslíte že je nějaká možnost než dárcovství???…budu ráda za každou odpověd ![]()
@asye Já se omlouvám nejdu s radou. ALe musim se zeptat, kde se mu maj ty spermie utvořit, když nemá varlata???
@Boudová píše:
@asye Já se omlouvám nejdu s radou. ALe musim se zeptat, kde se mu maj ty spermie utvořit, když nemá varlata???
ahoooj právě proto slyšela jsem že se spermie přímo ve varlatech nevytvářej
Ahoj holky jsem pro to tu uzavřít, večer se na to podívám a dyštak jí založím a pak vám napíšu co a jak
Silva