Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
nepalka píše:
Je pravda ,že ten vztah neklape a pokud s ním o tom mluvím tak prostě nechápe co se mu snažím říci.Po svatbě jsem chtěla mít hrozně moc děti
bylo mi 29 a nějak jsem cítila ,že mě tikají hodiny . Brečela jsem vždy když jsem viděla dítě a pod. Je ho odpověď zněla neotravuj já prostě děti nechci. Pak zase byl spostý a říkal mi v různých obměnách celý půl rok to stejné. Pak to zase vystřídali výtky od tchýně ženě se nedává pusa každý den ,ale jen a jen za odměnu. Má tendenci z ostatních žen dělat blbce at to jsem já nebo moje mamka.Vzhledem ,že se večer sejdeme jen parkrát za měsíc a dáme si vínko a chceme si jen tak povídat tak vždy zavolá tchýně a pak mi ho až na hodinu odebere na telefonování a když se ozvu tak to nemá smysl tak pak většinou ztratím chut si i já povídat. Takhle to udělá třeba i 4 za měsíc. Když mu řeknu proč nezavolá druhý den kdy mám noční tak nemám právo mu říkat kdy má volat. švagrová ji řekne nemám čas já mám svoji rodinu a to on ji neumí říct.žije totiž sama a ty hovory jsou hodinové ,a o ničem ona mu vždy skuhrá tícíse svých zdravotních problémů .Nemohu se zbavit dojmu ,že z něho má jako by svého partnera v životě.Půjdeme to jěště probrat k někomu pomazenému ,ale asi se na čas odstěhuji.Dále pokud uklízím tak si toho neváží, uklid u něho vydrží tak 5 min až 12 hod. po tom co domů příjde. Já to ,ale uklízela třeba 6 hodin.
Pokud něco doma rozlije tak řekne na to jsem se přeci oženil já to po sobě uklízet nebudu. atd. Je toho prostě hrozně moc .
Hmmm, soudě podle tohoto příspěvku bych já od takového partnera odešla. A pokud chceš dítě a on má špatné výsledky a nechce potomka, tak dvojnásob.
je pravda ,že toto je asi poslední kapka toho našeho vztahu.
Víš nepalko spíše už se chytáš všeho kvůli čemu by jsi ho měla opustit. Jeho špatné výsledky jen podpořily to o čem už dlouho přemýšlíš.
U nás to nejdřív vypadalo na něj (já skvělej cyklus), tak jsem si užívala pocitu, jak jsem skvělá, že ho nechci opustit, nakonec se ale ukázalo, že já mám ucpaný trubky .....pocit m,éněcennosti byl velký, je děsně důležitý, když vás partner podrží a zdrží se komentářův"já bych dítě mít mohl"…
Nepalko a to takovej nebyl, když sis ho brala? Nemyslím si, že se lidé takhle změní jen proto, že jsou vdaný-ženatý.
Ale pokud se takto chová…podle mě by dítě nechtěl nikdy, nehledě na to, zda je plodný nebo ne…
. Rozhodnutí je na tobě, ale ponižovat bych se nenechala.
Nepalko, jestli je to takovej jak pises tak se divim, ze si to s nim vydrzela tak dlouho. Tady nejde o to, ze nemuze mit deti ale ze je to blbec (promin). Jestli deti ani nechce a ty ano tak od nej odejdi. Cekat a doprosovat se jestli nezmeni nazor nikam nevede.
Dlouhe hovory s tchyni musim obcas bohuzel pretrpet taky, matka zije sama a tak se potrebuje vypovidat. Nastesti ten muj je natolik rozumnej, ze ji obcas ten hovor tipne nebo nezvedne.
Nazdarek Nepalko!!!!Tak my mame taky problem s plodnosti!!! Jsi blazen??? Kvuli neplodnosti se rozvadet??? V 21. stoleti???? Chystame se na prvni ICSI a kdyz to nevyjde, tak urcite zvolime darce u nas rozvod nepripada v uvahu!!! Naopak, my jsme se kvuli tomu vzali aby to bylo jednodussi!!! To kdyz budes hledat noveho partnera pro oplodneni tak kazdeho posles na spermiogram jestli je o.k??? ![]()
ahoj - no tak já bych asi s takovýmhle partnerem ani o dítě nestála… neváží si mě teď a až bude dítě, tak jo? stejně jako jeho matka?
pěkně děkuji, mám určitou sebeúctu a tohohle sobečka bych nechala jeho mamince ![]()
a pomalu bych se rozhlížela jinde ![]()
ps každý druhý chlap má horší spermio, ale když se chce, tak se to dá řešit ![]()
Tak promluva fungovala pouze jeden den. Dnes to zase pokazil tím,že stačí dát pouze sperma a pak stačí když bude pouze u porodu. Jenže já jsem stála o to ,aby při vzniku dítěte byl se mnou to chci po chlapech tolik?? Chci jen oporu ve chvíli pro mne tak nepříjemne a ponižující.
Dnes slíbil ,že udělá palačinky ,ale skutek utek 3 hod. zase prožvanil se svojí rodinou tchýní a bratrancem . Vždy jeho telefoní rodina bude víc než já. Končím příští týden se stěhuji pryč a budu si užívat klid a pohodu a nových přátel.
nepalko, jestli se tvůj muž chová tak, jak píšeš, tak odejdi co nejdřív. Vypadá to, že on o svojí vlastní rodinu vůbec nestojí! Stačí mu zřejmě maminka na telefonu
. Jestli tenhle vztah nefunguje, jak má a ty jsi nešťastná, tak s dítětem by to bylo ještě horší!
Trochu se divím, že sis ho vůbec brala
. Nebo se před svatbou choval jinak?
Každopádně držím palce a přeji pevné nervy ![]()
Věřím, že ve 29 máš ještě pořád spoustu času najít toho pravého a začít nový vztah, vč. těhu
. Tak hodně štěstí!
nepalko - tak ti přeji hodně sil, ať vytrváš a neboj, nový otec rodiny a hlavně chlap pro život se určitě najde! ![]()
Mně je již ,ale 34 škoda ,že mě není těch 29 .To bych si ho ani nevzala zvážila to líp a hlavně měla svůj vlastní byt.
myslím, že by jsi měla odejít teď, dítě tenhle vztah asi nezlepší… potom s dítětem to by jsi měla ještě horší…
Ahoj Holky jak jsem se s manžlem hodně pohádala tak se mi i prvně v životě omluvil.Pochopil ,že řekl blbost. Jěště půjdeme do manželské poradny a asi budu blbá a dám mu další poslední šanci.Normální chlapi už skoro vymřeli.
ahoj děvčatka,mate pravdu že rozvod není řešení.
Nam by se asi taky nelíbílo kdyby nás kvuli tomu muží nechali.Bohužel u nas je taky neplodny manžel,a moje vysledky taky nejsou optimalni.Chvili jsme taky s tím bojovali,pro chlapy to není lehke.Pořad mi navrhoval ať se sním rozvedu když chci,ale ja na to ani chvili nepomyslela.nakonec jsme se domluvili na darciMožna někdo namitne že geny jsou geny,ale kolikrat vychovavají muží cizí děti amají je radi jako vlastní.Člověk to musi probrat ze všeh uhlu pohledu a každy si to musí rozhodnout sam.Nač by byl manžel ktery by byl plodny ale manželství by neklapalo.
džte se
2IVF bez uspěchu,3IUI taky bez uspěchu.Teď probíha 3 pokus v pondělí jdu na trasver tak snad do 3 všeho dobreho.