Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Troom
v takovém případě si děti nedělej. Budete neštastní všichni, Ty, ona a i ty děti ![]()
@unuděná píše:
Aneb kdyz si sobec najde sobce
Presne takovy idiotsky a sobecky nazor jsem cekal
pro sobce je kazdy sobec.
@unuděná píše:Presne takovy idiotsky a sobecky nazor jsem cekal
Aneb kdyz si sobec najde sobce
@Božislava píše:
Nic si z toho nedělej, ženské vždycky musí mít něco extra. Kočičky ji nestačily? Však ji mimino rychle omrzí. A bude brečet, že má od mimina okousané prsní bradavky, že mu musí furt utírat zadek, že se nevyspí, protože to mimino furt brečí atd, atd…Však ty zůstaň nad věcí a nepošklebuj se jí. Zajdi někam, kde ti nalejí a načerpej síly pro další soužití s touto vrtošivou ženou. [/citace
Tak to muze dopadnout. Chtela barak tak ho mame a kdo se tu o vsechno staram? Ja. Kocky taky chtela ona a kdo se o ne stara? Kdo je mazli, krmi a cisti jim wc? Taky ja. Kdyz jdou vecer ven tak na ne kasle a nechala by je tam chudinky a ja je vzdycky volam domu. A to byste museli videt tu spoust, kdyz 1× za rok onemocnim, to je tu na spadnuti. A s byvalym manzelem byla 6 let a taky neotehotnela a jeste ji nadelal dluhy. Ja ji z toho vseho zachranil a kdyz chce deti, tak at je ma. Si na ne zvyknu. A pro vas dementy, kteri neakceptujete cizi nazory. Tak si su#ejte o 106 at vam socialka hodne plati a me nechte bejt. Ja take nikoho nektitizuji za to, ze je inkubator.
@Troom píše:
Já sám potřebu mít dítě nikdy neměl a není to nic krátkodobého. Mužete si o mě myslet co chcete, ale je to mé přání a názor a nemáte právo mě soudit. 4 roky mám úžasnou partnerku a ta děti chce a já jí tak miluji, že jsem s dětma souhlasil, rodost z toho nemám a netěším se na to. Ona by si moc přála, abych to dítě miloval, ale to slíbit nemůžu. Určitě se o něj postarám, ale hotovej z mimina jako ostatní nebudu. Máme doma 2 kočky a ty beru jako své děti doufám, že se s miminem snesou. Nikdy bych své kočky nedal pryč, to bych radši odešel s nima a platil alíky. Po dítěti si hned udělám vasektomii. To je jedina spolehlivá metoda.
na takové řeči se odpovídá „to si ještě povíme…“ ![]()
@Božislava píše:
Nic si z toho nedělej, ženské vždycky musí mít něco extra. Kočičky ji nestačily? Však ji mimino rychle omrzí. A bude brečet, že má od mimina okousané prsní bradavky, že mu musí furt utírat zadek, že se nevyspí, protože to mimino furt brečí atd, atd…Však ty zůstaň nad věcí a nepošklebuj se jí. Zajdi někam, kde ti nalejí a načerpej síly pro další soužití s touto vrtošivou ženou.
Uz to neber, nedela ti to dobre na hlavu. ![]()
@Troom píše:
Já sám potřebu mít dítě nikdy neměl a není to nic krátkodobého. Mužete si o mě myslet co chcete, ale je to mé přání a názor a nemáte právo mě soudit. 4 roky mám úžasnou partnerku a ta děti chce a já jí tak miluji, že jsem s dětma souhlasil, rodost z toho nemám a netěším se na to. Ona by si moc přála, abych to dítě miloval, ale to slíbit nemůžu. Určitě se o něj postarám, ale hotovej z mimina jako ostatní nebudu. Máme doma 2 kočky a ty beru jako své děti doufám, že se s miminem snesou. Nikdy bych své kočky nedal pryč, to bych radši odešel s nima a platil alíky. Po dítěti si hned udělám vasektomii. To je jedina spolehlivá metoda.
Já zase nesnáším kočky. Každý jsme jiný.
@Troom a nešťastní budou všichni…ty, protože máš dítě, které jsi nechtěl, ona protože nebudeš dítě milovat dostatečně pro ni, a dítko protože bude mít nešťastné rodiče…a už to nebude o tom, jak máš skvělou ženu, tou být pro tebe přestane. Vážně to tak chceš? Ten vztah tímto nezachráníš a ublížíš jí, sobě i dítěti…
@Čičorečka
Přesně.
Tak ses pochlubil svým životním příběhem, můj muž třeba chtěl jen jedno dítě, shodou náhod máme dětí dohromady pět (on své dvě- k druhému byl donucen, já své dvě a čekáme společné) a lepšího otce pro děti bych si nemohla přát. Dokud se dítě nenarodí, nikdy nemůžeš vědět jaký k němu budeš mít vztah, každopádně oceňuji, že tvá žena o tvém postoji ví, to se dnes ve vztazích bohužel moc nenosí- častější je model žena doufá, že chlap bude z dětí na větvi a muž nemá koule ženě říci, že děti nechce a mlží.
Lidé, co berou zvířata „jako své děti“ mi přijdou praštění, byť mám kočku a mám ji moc ráda. Je to člen rodiny, ale ne dítě
Já jen dodám, že když bych se s takovým mužem rozhodla zůstat, určitě bych byla raději bez dětí než mít děti adoptované. Darovaná spermie by pro mě řešením byla.
@Keyllah píše:
@Troom a nešťastní budou všichni…ty, protože máš dítě, které jsi nechtěl, ona protože nebudeš dítě milovat dostatečně pro ni, a dítko protože bude mít nešťastné rodiče…a už to nebude o tom, jak máš skvělou ženu, tou být pro tebe přestane. Vážně to tak chceš? Ten vztah tímto nezachráníš a ublížíš jí, sobě i dítěti…
Presne tak jsem to s tim „sobectvim“ myslela
Zena, ktera zustane s muzem, ktery ji naferovku rekne, ze deti nechce a doufa, ze ho zmeni (nebo jeste lepe nahodne otehotni),je stejne sobecka, jako muz, ktery si drzi zenu, o ktere vi, ze po detech touzi narozdil od nej
pritom by bohate stacilo lepe vybirat zivotniho partnera a mohli byt spokojeni oba ![]()
@Čičorečka píše:
@Troom tak hlavně své ženě neříkej, že jsi tady registrovaný a pravidelně přispíváš. To by ji mohlo trochu zmást. “Nechci mít dítě, ale když chceš, přetrpím to. Nečekej, že ho budu milovat, nebo se o něj zajímat. Už jsem se s tím svěřil i holkám na emiminu!”