Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6021
26.8.20 21:33
@Tarjei píše:
@J_Doe a fakt by me zajimalo, kterej odbornik napise nepravdivou diagnozu. Ja mam jedno dite tezkyho autistu a nejmladsi je dysfatik. Hodne napodoboval autistu. Dr mu napsala tu diagnozu dysfazie az v peti letech, kdy si byla jista, ze to neni taky autismus. Do ty doby psala vyvojovou poruchu.

Hele nevím, rozhodně neříkám, že všichni mají diagnozu neoprávněně. Komentuji jenom ty, co znám, děti s papírem, ale vlastně jim nic není. :nevim: A právě na ty pak doplatí děti, které diagnozu opravdu mají, ale lidé na ně už možná koukají přes prsty… Resp. koukají přes prsty na ten papír, jestli mi rozumíš.

Je to jenom můj názor, třeba špatný, nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.8.20 21:36

@J_Doe ja prave tech divnodeti potkala diky svejm detem dost.. a vzdycky tam ty problemy byly. A i u toho dysfatika je tech problemu hodne, rekne se jenom dysfazka, jenze rec zasahuje i socialni oblast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.8.20 21:39

@J_Doe zase u autisty nikoho presvedcovat nemusim, trinactilety dite co nemluvi a hodne divne se chova, to na diskuzi uz neni no..to jen kdyz byl mladsi nebylo to tolik videt. Jednou mi nejaka baba v buse rekla: nojo to je ta americka vychova. A ja na ni: nikoliv madam, to je autismus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
26.8.20 21:40
@Lama Lama píše:
Jo, mě zas lidi, co s pravopisem prudí a poučují, opravují, jak na základní škole. :lol:

No, právě. Učilo se to na základní škole a spousta lidí to ani v dospělosti neumí. Já neopravuju, to jsem na emiminu totálně vzdala, ale oči mi to teda rve pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
26.8.20 21:41
@Tarjei píše:
@J_Doe zase u autisty nikoho presvedcovat nemusim, trinactilety dite co nemluvi a hodne divne se chova, to na diskuzi uz neni no..to jen kdyz byl mladsi nebylo to tolik videt. Jednou mi nejaka baba v buse rekla: nojo to je ta americka vychova. A ja na ni: nikoliv madam, to je autismus :D
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13968
26.8.20 21:43
@Burj Chalifa píše:
Souhlas.Beze srandy -zrušit porodné, snížit rodičák, zkrátit nesmyslnou délku RD, osekat dávky na minimum. Podporovat úplné rodiny a ne nekonečné stádo tzv. matek. Zavést rozumnou spoluúčast ve zdravotnictví - nevím, proč mám např. solidárně platit nový kyčelní kloub nějakému vyžranému mastodontovi. Výrazně zdražit cigarety a chlast. Podívat se na podporu neziskovek. Zrušit zlevněné vlakové jízdné pro důchodce. Zvýšit DPH a přemluvit dědka s bábou, aby se před volbami nenechali kupovat dárečky.

To co píšeš není absolutně reálné… Když něco sebere musíš dát někde jinde. Už takhle jede většina rodin z ruky do huby, potom všichni pochcipali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
26.8.20 21:43
@BrnackaM píše:
No, právě. Učilo se to na základní škole a spousta lidí to ani v dospělosti neumí. Já neopravuju, to jsem na emiminu totálně vzdala, ale oči mi to teda rve pořád.

No jo, já češka nejsem, jsem slovenka, českou gramatiku jsem se učila s dětma, a stejně sekám spousty chyb :lol: Takže já to beru tak, že ne všichni v diskuzi měli češtinu ve škole. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.8.20 21:44
@BrnackaM píše:
No, právě. Učilo se to na základní škole a spousta lidí to ani v dospělosti neumí. Já neopravuju, to jsem na emiminu totálně vzdala, ale oči mi to teda rve pořád.

neumět rodnou řeč, nezvládat český jazyk na úrovni základní školy je ostuda.
Naopak stádního debilního těhotensko-mateřského paslovníku je až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
26.8.20 21:48
@Tarjei píše:
@J_Doe zase u autisty nikoho presvedcovat nemusim, trinactilety dite co nemluvi a hodne divne se chova, to na diskuzi uz neni no..to jen kdyz byl mladsi nebylo to tolik videt. Jednou mi nejaka baba v buse rekla: nojo to je ta americka vychova. A ja na ni: nikoliv madam, to je autismus :D

No tak se nediv, za jejích mladých let byly děti buď cepovaný, zlobivý a nebo Otíci. Mě zas nějaká baba vynadala, že mám velkou pr..el a zabírám moc místa v buse. Člověk to musí hodit rovnou tím druhým uchem do prostoru, než si stačí uvědomit, co vlastně baba mele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.8.20 21:48
@Altavista píše:
A já bych jednoho sourozence za možnost koupit si džíny nebo boty a nebo mít na obědy a nezažít šikanu klidně dala. Respektive klidně bych ho neměla, zpětně ho samozřejmě neobětuji a miluji, kdyby nebyl nic bych nevěděla.Je to nepopulární názor, je můj a upřímně mě cizí v tomto naprosto nezajímají ;)

tvůj názor respektuji, ale nechápu. Byla bys schopná toto dát všem třem svým sourozencům přečíst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.8.20 21:49

@Burj Chalifa to vis, kdyz se hraje hokej nebo jina stupidita, to je vlastencu fura. Ale naucit se spravne rodnou rec, to je nadstandard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.8.20 21:49
@J_Doe píše:
No jo, já češka nejsem, jsem slovenka, českou gramatiku jsem se učila s dětma, a stejně sekám spousty chyb :lol: Takže já to beru tak, že ne všichni v diskuzi měli češtinu ve škole. ;)

to máš omluvenku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.8.20 21:51
@Tarjei píše:
@Burj Chalifa to vis, kdyz se hraje hokej nebo jina stupidita, to je vlastencu fura. Ale naucit se spravne rodnou rec, to je nadstandard.

Natož něco vědět o národních dějinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
26.8.20 21:51

Nemám ráda většinu starých lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.8.20 21:52

@Takyjedna no, to je holt o osvete. Potkala jsem i stary lidi, co hned vedeli, o co jde. Moje babicka, kdyz se zjistila u syna ta dg, hned chtela nejaky materialy o autismu. Bylo ji tehdy 86. No trochu jsem si tim nakakala do vlastniho hnizda, furt mi pak vykladala, jaka je me skoda. Ona me dost nekriticky milovala, jak uz to babicky umej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová