Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
26.8.20 22:16

Já jsem měla na mysli naší západní civilizaci obecně. Ovšem my Češi taktéž žijeme v blahobytu a bezpečí, o jakém senasim předků ani nesnilo. A já se nikdy s nikým nesrovnavam. Já jsem vlastně vždycky spokojená s tím, co jsem si vybudovala…

Příspěvek upraven 26.08.20 v 22:23

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.20 22:16

@Anna766

Nikdy není na nic pozdě, pokud chcete díťě v 15, 19, 25, 40 tak proč ne. Musíme se rozhodovat samy.

• Citovat
  • Upravit
1870
26.8.20 22:17
@Božislava píše:
Tak, že by ta zdravotní péče byla zrovna špičková? Už jsi měla rodiče v LDN?

Vsak je nemusis davat do LDN. Mas moznost zaplatit si pecovatelku, postarat se sama, vsak stat mysli i na osoby pecujici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
26.8.20 22:18
@Božislava píše:
Tak, že by ta zdravotní péče byla zrovna špičková? Už jsi měla rodiče v LDN?

LDN není zdravotnické, ale sociální zařízení. Já jsem 100% přesvědčena, že naše zdravotnictví je velký zázrak za málo peněz.

• Citovat
  • Upravit
7333
26.8.20 22:19
@Kosopemi píše:
Vsak je nemusis davat do LDN. Mas moznost zaplatit si pecovatelku, postarat se sama, vsak stat mysli i na osoby pecujici.

Když už je v posledním tažení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
26.8.20 22:20
@Anna766 píše:
Můj nepopulární názor je že dvacetileta a i mladší rodička je lepší než ta skoro padesátiletá, jak dnes začíná být zvykem.

Nemyslíš, doufám, nějaké dvě konkrétní? Teď hodně slavné? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
26.8.20 22:20
@Božislava píše:
Když už je v posledním tažení?

I tehdy. Umrit muze i doma ve tve pecujici naruci. Mame se dobre, protoze vsechno tohle je nam umozneno, zalezi na kazdem, co zvoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
26.8.20 22:22
@Kosopemi píše:
I tehdy. Umrit muze i doma ve tve pecujici naruci. Mame se dobre, protoze vsechno tohle je nam umozneno, zalezi na kazdem, co zvoli.

Nemůže. Má padesát hadiček a přístroje co monitorují srdce a vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.8.20 22:22
@Anna766 píše:
Můj nepopulární názor je že dvacetileta a i mladší rodička je lepší než ta skoro padesátiletá, jak dnes začíná být zvykem. Že i porod bez přítomnosti otce může matka zvládnout v pohodě. Že peníze ze státní kasy bych dala radši lidem v opravdových potížích, než těm co cíleně nepracují a natahují hnáty. Že i člověk bez vysoké školy/ vysokých škol má hodnotu, pokud pracuje, ne každý může být lékař, bankéř nebo ředitel zeměkoule.

naprosto se vším souhlasím. Vážím si pracovitého a šikovného řemeslníka, ať je to zedník, obuvník nebo strojař. Jen je problém, že nám ti čeští nějak vymírají. Nahrazují je Ukrajinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.8.20 22:24
@Takyjedna píše:
Nemyslíš, doufám, nějaké dvě konkrétní? Teď hodně slavné? :mrgreen:

Vendula. Při vší úctě k tomu, že přišla o první dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
@Božislava píše:
Nemůže. Má padesát hadiček a přístroje co monitorují srdce a vůbec…

Takže je o ni/něj postaráno z hlediska medicíny, ne?

• Citovat
  • Upravit
1870
@Božislava píše:
Nemůže. Má padesát hadiček a přístroje co monitorují srdce a vůbec…

Zase mas moznost priplatit si vlastni zdravotni sestru, ktera se postara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
@Burj Chalifa píše:
naprosto se vším souhlasím. Vážím si pracovitého a šikovného řemeslníka, ať je to zedník, obuvník nebo strojař. Jen je problém, že nám ti čeští nějak vymírají. Nahrazují je Ukrajinci.

Jsou v Německu, protože nechtějí dělat za pár šupů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
26.8.20 22:25
@Kosopemi píše:
Zase mas moznost priplatit si vlastni zdravotni sestru, ktera se postara.

píšeš kraviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.8.20 22:26
@Lilith_S píše:
Dobře, nebo. Prostě domácí porod tedy nefinancovat z veřejného zdravotnictví.@Jahru v tohle ohledu si taky myslím, že civilizační choroby prokazatelně spojené s životním stylem (cirhóza z alkoholu a ne ze žloutenky, obezita a s tím spojené ischemické choroby) by měly mít upravené čerpání z veřejného zdravotnictví.

a jak bys ty prohřešky v životním stylu chtěla jako posuzovat? Počet piv/panáků/jointů/cigaret za den/týden/měsíc/rok? Co promiskuita a sexuální život - věk, četnost a „kvalita“ sexuálních partnerů taky bude zohledněna? A co jídelníček? Odkud vyčteš množství stláskaných uzenin, polotovarů a všemožných gastronomických blivajzů? Co se může a co už ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová