Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
26.8.20 21:53

@Burj Chalifa no tos uz prehnala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
26.8.20 21:54
@Wani píše:
Taky mám já I můj otec špatně zkušenosti s indickymi pracovníky v IT. Myslím, že je to spíš takový mýtus, že Indové jsou dobří v IT.

Indů je v ČR dost, ale z jiný kasty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
26.8.20 21:55
@Burj Chalifa píše:
Spodina ve Výměně manželek.

Tohle naštěstí vůbec nesleduji, jen když se nějaký díl dostane na tituly idnes, tak to zaregistruji. To je mi potom i u čtení o tom stydno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
26.8.20 21:56
@BrnackaM píše:
No, právě. Učilo se to na základní škole a spousta lidí to ani v dospělosti neumí. Já neopravuju, to jsem na emiminu totálně vzdala, ale oči mi to teda rve pořád.

No, tak na prvním stupni se učí i Spytihněv. A taky jsem na něj letos při domškole koukala jak tele na nový vrata. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.8.20 21:57
@yocheved píše:
Nemám ráda většinu starých lidí

já mám ráda upravené staré dámy, jen je těžké je potkat. Válcují je prdelaté báby v plandajících hadrech, knírem a nasraným ksichtem. Elegance není věc peněz, i levný šáteček u krku udělá parádu, trocha pudru a elegantní rtěnka nestojí žádný majland.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
26.8.20 21:58
@Burj Chalifa píše:
to máš omluvenku :kytka:

Dík. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
26.8.20 21:58
@zrcadlo píše:
Můj nepopulární názor je, že se máme jako prasata v žitě, ČR je sociální stát a o matky se stará až až, rodiče by měli vychovávat děti k respektu k autoritám… Jo a že u dětí průbojnost a rodičem s nadšením vyslovené „ten se v životě neztratí“ není to samé jako do nebe volající drzost a agrese, a že když dítě sedí tiše ve vlaku a pozoruje okolní krajinu nebo na hřišti odejde z houpačky, kam se tlačí někdo před ním, tak to nemusí znamenat, že je to uťápnutá chudinka, jejíž rodiče mu nedovolí vlastní názor, ale normální slušně vychované dítě s vymezenými hranicemi, které nemá potřebu chodit do konfliktu.

Ty jseš fakt vůl. „máme se jako prasata v žitě“…tak možná ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.8.20 22:00
@LaPaloma píše:
Spíše bys měla mít v souvislosti s obědy názor na rodiče než konkrétně směrem na sourozence. Leda, že by ti ten oběd sežrali.

Přesně tak. Já jsem tedy matka „obří“ rodiny, ale ještě se nestalo, že by naše děti byly bez oběda nebo jakéhokoli jídla. To je otázka zodpovědnosti a disciplíny rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
26.8.20 22:00

@Tarjei Nebo taky o otevřenosti k novým (jiným) názorům. To zase chápu, že to milující babičky uměj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
26.8.20 22:02

Prijde mi sobecke a proste hrozne, kdyz jde zena dobrovolne na potrat kvuli treva downovu syndromu a pak tu breci a pise denicky typu Terezko, tak moc sem si te prala, tak moc semvte chtela, ale osud byl tak strasnej, ze sem si nas musela opustit. Vzdycky mi v hlave projede Ne, Terezka se narodit chtela, ale ty sama si se rozhodla ji potratit a nemit ji. To je tu asi nepopularni nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
26.8.20 22:02
@Burj Chalifa píše:
já mám ráda upravené staré dámy, jen je těžké je potkat. Válcují je prdelaté báby v plandajících hadrech, knírem anasraným ksichtem. Elegance není věc peněz, i levný šáteček u krku udělá parádu, trocha pudru a elegantní rtěnka nestojí žádný majland.
Že zrovna tebe si moc nedovedu představit jako pozitivně naladěnou, milou usmívající se dámu. :mrgreen: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.8.20 22:03
@Burj Chalifa píše:
neumět rodnou řeč, nezvládat český jazyk na úrovni základní školy je ostuda.
Naopak stádního debilního těhotensko-mateřského paslovníku je až až.

u obvodní tento paslovník používá sestra, posledně se mě ptala jestli bereme prášky, popravdě jsme jí odpověděla, že každá svoje, na mykání a zdrobněliny jsem už víc než alergická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
26.8.20 22:04

A taky nesnasim jmeno Eliska, Elinek je na svete uz bambilion a clovek aby vzal vidle, aby se jimi prodral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.8.20 22:04

Dokud je tento národ plný vyžranců, kuřáků, lemtačů alkoholu a sázkařů, tak není špatně. Jsme věčně kafrající a sociálním systémem rozežraný národ, kterému není nic dobré. Chudoba vypadá jinak. Stačí vystrčit svůj lokální zobák a podívat se do Asie nebo Afriky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.8.20 22:05
@Božislava píše:
Ty jseš fakt vůl. „máme se jako prasata v žitě“…tak možná ty.

Božka - jaký si to uděláš, takový to máš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová