Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@J_Doe píše:
Vendula a Lucie které?
Jsem mimo, hoďte mi nějaký drb…
Vendula Svobodová a Lucie Bohoušová
. nebo Matoušová. Obě extrémní těhule, ale mají pro to asi svoje důvody.
@Božislava píše:
Tak já se setkala s nájmy i za 27 000 Kč. Včetně poplatků.
No samozřejmě, ale za jaké bydlení
. Já taky bydlela v bytě (služebním), kde stál nájem s poplatky 25k. Ovšem jak tak vypadal
. Takový, a v takové lokalitě, by stál v Německu tak 10× víc. Ba ne, ten by se v Berlíně ani nesehnal, protože tam už byty skoro nejsou ![]()
@Anna766 píše:
Tak ta mě vůbec nenapadla, tuhle Story nějak nesleduju. Kolik že ji je?
Tuším, že 17. Probíraj to u nás v práci, už od doby, kdy jí bylo 16 a nebyla ještě dvě. Tak jsem docela v obraze.
@J_Doe píše:
Souhlas, na porod je lepší mít 20, na výchovu zase 40.Mi to připadá, že v některých azijských krajinách mají tohle asi vymyšlené líp - mladí porodí, odovzdají babičkám na výchovu, a pádí do práce.
A pak vychovávají až svá vnoučata…
![]()
vidíš, to zrovna zamlada si to neumím představit. To jsem si chtěla věci ohmatat a dělat po svým, kolikrát pěkně blbě. Mě by se nějaká ochotná babka hodila ted, když už mi z těch mladších rarachů kolikrát třeští hlava
Ale smolík, už mají 60+ a jiné zájmy. Já sama už bych teoreticky mohla být (mladou) babičkou.
Máme to celý nějak posunutý.
@Takyjedna píše:
Tuším, že 17. Probíraj to u nás v práci, už od doby, kdy jí bylo 16 a nebyla ještě dvě. Tak jsem docela v obraze.
Aha. Tohle jde nějak mimo mně.
@Takyjedna píše:
oni jsou takoví podivíni. Ale třeba jim to vyjde. Podívej se na písničkáře Nedvěda s Pavlínkou, ti už jsou spolu řadu let. Taky dost nesourodej pár…
@pe-terka no to jo, ty mi přijdou jak z jinýho světa. U těch to tipuju na celoživotní manželství. Asi jediný z těch „mladších“ manželstvích v šoubysnise.
@bublinek píše:
Není normální sníst placentu svou
Ale to není divnej názor ![]()
@zrcadlo píše:
Ano, máme:
- splachujeme pitnou vodou a nikdo se nad tím nepozastaví
- neznám nikoho, kdo by v ČR musel zemřít hlady
- máme dostupnou a levnou zdravotní péči, školství apod.
- nežijou v ČR žádná zvířata, která pravidelně zabíjejí lidi (aligátoři, prudce jedovatí hadi, šelmy apod.)
- nehrozí nám ničivé tajfuny, tsunami, hurikány, zemětřesení (max. povodně, kde jsou ztráty na životech většinou důsledkem nezodpovědného chování nebo velmi výjimečné nehody, jinak nejde o život, ale max. o škodu na majetku)
- když člověk chce, tak najde práci (třeba podřadnou a špatně placenou, ale najde)
- máme nejlepší síť turistických značek na světě
- máme hustou síť dopravy, i mimo letecký provoz se během 1 dne můžeme dostat hned do několika cizích států
A takhle bych mohla pokračovat, žiju v krásné a bezpečné zemi a mám co jíst, moje děti mají lékařskou péči… ano, žiju si jako prase v žitě. Jen ten senil na hradě a estébák v podhradí mi to trochu kazí…
Píšeš hlouposti. Já třeba splachuji vodou z pračky nebo z vany po vykoupání. Jsou vesnice, které nejsou napojeni na vodovod nebo kanalizaci. V supermarketech podřadné potraviny ze zahraničí atd, atd, atd, atd…
@yocheved píše:
No samozřejmě, ale za jaké bydlení. Já taky bydlela v bytě (služebním), kde stál nájem s poplatky 25k. Ovšem jak tak vypadal
. Takový, a v takové lokalitě, by stál v Německu tak 10× víc. Ba ne, ten by se v Berlíně ani nesehnal, protože tam už byty skoro nejsou
Normální byt v „kralíkárně“ jak říkal Havel.
@Božislava píše:
Píšeš hlouposti. Já třeba splachuji vodou z pračky nebo z vany po vykoupání. Jsou vesnice, které nejsou napojeni na vodovod nebo kanalizaci. V supermarketech podřadné potraviny ze zahraničí atd, atd, atd, atd…
já myslím, že máme svý mouchy a pořád je co zlepšovat. Ale ve srovnání s jinými zeměmi si můžeme gratulovat. Já bych třeba v Africe nebo na Blízkém východě žít nechtěla, kor jako žena. Zlatá ČR
.
@pe-terka píše:
já myslím, že máme svý mouchy a pořád je co zlepšovat. Ale ve srovnání s jinými zeměmi si můžeme gratulovat. Já bych třeba v Africe nebo na Blízkém východě žít nechtěla, kor jako žena. Zlatá ČR.
No jasně, Bangladéš, Etiopie a tak.
@Božislava píše:
No jasně, Bangladéš, Etiopie a tak.
Znáš zemi, kde se mají úplně všichni žůžo?