Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9335
27.8.20 09:28

@zaludova Kolik ti je? Dnešní důchodci za socíku „dostali byt“ a prachy se utrácely, protože lidi měli málo věcí. Šetření nebylo v módě, protože jejich rodiče zažili měnovou reformu. Jediný, na co se šetřilo, bylo tak auto, nebo elektronika, který stály stejně jako byt. (který ale mohli dostat). Je možný, že mezi těma důchodcema se najdou takoví, kterým se byt vrátil do rukou původních majitelů - ti teď platěj nájem a takoví, kterým ten jejich byt opravdu připadl, protože byl postavenej družstvem, nebo státem. Nemůžeš tohle srovnávat s dneškem, po revoluci šlo o změnu pravidel hry, o přemalování hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
27.8.20 09:36

Jo a jeste jsem si vzpomnela: Pokud nekdo nekoho vedome zavrazdi nebo umuci, mel by automaticky prijit o lidska prava. Ve vezeni zadna vyvazena strava, sport nebo televize. On zpusobi bolest dotycnemu i jeho rodine, znici hned nekolik zivotu a v CR dostane za odmenu hotel. To mi vadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
27.8.20 09:36

@Takyjedna Nemyslím. Za socíku se dost stavělo - individuální výstavba byla podporovaná. Myslím, že vlastní střechu nad hlavou mělo hodně lidí. Někdo peníze utrácel, někdo dával do vlastního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
27.8.20 09:39

@jednoslunicko na vesnicích jo. V naší rodině je hodně městskejch. Tatínek tedy stavěl, ale z toho měl prospěch jenom on sám, měl už tehdy „dnešní“ přístup ke vztahům a rodině. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
27.8.20 09:46

Nepopulární názory… tak mi vadí předně ti dva na hradě, oba dělají národu ostudu a opravdu nechápu, kdo a hlavně proč je volí - myslím toho jednoho ozralu a druhého lháře.
Dále sobecti kuřáci - kouři na svých balkonech sousedům nekurakum do oken, na zastávkách, ač se to nemá…vadí mi hodně, postavila bych pro ne paneláky zvlášť a ať si bydlí tam.

Další kamiony na silnicích… no doprcic, jak to, ze mohou jezdit spolu s osobními auty na jedné silnici?
Další konzumní společnost - ono se to bude obracet, směrem k duchovnu, ať už to pro každého znamená cokoliv. Copak toho fakt potřebujeme tolik, samé nové věci? Moderní? Trochu pokory by to chtělo.
Propouštění z vězení za dobře chování, směšné tresty za nejhorší zločiny vs přísně za blbosti.
Povoleny sex od 15. Nesmysl, v 15 jsi ještě dítě.
Některé neziskovky jsou zbytečně, viz ty na obhajobu Romů.
A konečně, black lives matter je samo o sobě rasismus jak prase :) ještě, ze tohle tady nemáme.

• Citovat
  • Upravit
6021
27.8.20 09:48
@pe-terka píše:
ještě že to dobře dopadlo. Já jsem alergická na situace, když jdu někde po cestě, nejlíp s dětma, proti nám se řítí nezajištěné psisko a majitel kdesi v dáli nebo v nedohlednu. Zatrnu, snažím se psa zcela ignorovat, případně beru do náruče nejmladší děti. Pak se vynoří majitel s hláškou - nebojte se, on je hodnej, nikomu nic neudělá!!!
Za prvý měl mít toho psa na vodítku, za další - je to zvíře a to může mít zcela nepředvídatelné chování! Tohle prostě nesnáším a dávala bych za to pokuty. Pes je „zbraň“, se kterou se musí zacházet zodpovědně.

přesně moje slova! :palec:
nejsmutnější je, že já jsem měla psy vždy ráda. Ale když jsem viděla, jak neukázněný neuvázaný pes jen tak z ničeho nic začne útočit na mé 1,5 leté dítě, které si opravdu toho psa vůbec nevšímalo, tak jsem začala vidět rudě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12576
27.8.20 09:59
@jednoslunicko píše:
@Takyjedna Nemyslím. Za socíku se dost stavělo - individuální výstavba byla podporovaná. Myslím, že vlastní střechu nad hlavou mělo hodně lidí. Někdo peníze utrácel, někdo dával do vlastního.

Myslíš ty paneláky v jakém bydlím já, stavěných v 80-let.kde nedali na střechu správnou izolaci, nedali téměř žádnou správně, všude křivé podlahy a absence požárních únikových prvků, takže ty v 11.patře se akorát modlí, kdyby začalo hořet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115915
27.8.20 09:59

Nevím jestli to už nezaznělo - můj nepopulární názor je, že v ČR je obrovská tolerance k pití alkoholu. I tady kolikrát žasnu jak „jedno pivo denně je v pohodě“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
27.8.20 10:01

@lilith1 Ne, myslím INDIVIDUÁLNÍ výstavbu - rodinné domky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.8.20 10:11
@J_Doe píše:
S těmi psami souhlas, hlavně u nás na sídlišti běhá spousta neuvázaných neukázněných psů. :roll: Jeden takový mi pokousal syna, který mu opravdu nic nedělal. :cert:

já takhle jako dítě byla pokousaná psem na vesnici. KDy majitelům vybehl ze vrat a hend se mi vrhl na nohu. Víc sousedů mělo tenkrát s jejich miláčky porblém. A u nás na sídlišti mi jeden čokl stčil čumák do kočárku. A když jsem babu seřvala, tak se ještě urazila, že je hodný a že se chtěl jenom podívat :cert: Takže po tomhle zážitku se kluk začal psů bát. Teď je ochotný pohladit psa, pokud ho zná delší dobu. Ale pořád na něm vidím, jak je dost nejistý. A ani se mu nedivím.
Snad si tvůj syn neodnesl podobné trauma :hug:

• Citovat
  • Upravit
9335
27.8.20 10:14

@lucenka To jsi musela mít buď nějaký (před)válečný kočár, nebo to nebyl pes, ale koník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
27.8.20 10:17
@Takyjedna píše:
@lucenka To jsi musela mít buď nějaký (před)válečný kočár, nebo to nebyl pes, ale koník.

Když je dítě ve sporťáku nebo golfkach, což je taky kočár, tak tam pes v pohodě dosáhne, pokud to není zrovna pražský krysařík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
27.8.20 10:18
@aiwwa píše:
Nevím jestli to už nezaznělo - můj nepopulární názor je, že v ČR je obrovská tolerance k pití alkoholu. I tady kolikrát žasnu jak „jedno pivo denně je v pohodě“.

A velká tolerance k dávání alkoholu dětem, nedávno v jisté diskuzi opět potvrzeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
27.8.20 10:19

Kojení je intimní záležitost a na veřejnost nepatří ( to bude mela :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.8.20 10:28
@Takyjedna píše:
@lucenka To jsi musela mít buď nějaký (před)válečný kočár, nebo to nebyl pes, ale koník.

Vlčák a dítě bylo ve sporťáku. Takže tam dosáhl v pohodě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová