Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lama Lama píše:
Já asi 13 za to, že si nedovedu Burj chalifu představit jako usměvavou dámu.
@Takyjedna píše:
To bylo v rámci poddiskuze. Taky tam má ode mě jedno. Burj Chalifa je dost drsoň, ne prototyp dámy.
A nejlepší je, jak se snaží hrát na dámu, pořád kritizuje něčí vzhled ![]()
@Takyjedna píše:
@sirikit jo aha, ty myslíš půlúvazky. Ty seš vlastně taková neokomunistka
Takhle přesně bych to do programu nenapsala, to by mi u části voličstva mohlo uškodit a na věkovou skupinu 70+ a Božislavu necílím.
Řekněme - flexibilní práce s lidskými zdroji s přihlédnutím k osobním předpokladům jednotlivce zní myslím mnohem líp. ![]()
Ještě to finálně projdu se Štěpkou Šafránkem. ![]()
@sirikit píše:
Takhle přesně bych to do programu nenapsala, to by mi u části voličstva mohlo uškodit a na věkovou skupinu 70+ a Božislavu necílím.Řekněme - flexibilní práce s lidskými zdroji s přihlédnutím k osobním předpokladům jednotlivce zní myslím mnohem líp.
Ještě to finálně projdu se Štěpkou Šafránkem.https://www.youtube.com/watch?…
No twl
flexibilní práce se zdroji, tak to jo ![]()
@Lama Lama píše:
To bylo jen taková mimovilní off topic reakce na to, že nesnáší ženské s věčně nasr. aným xichtem. Ale možná je jen věčně nasr. aná a na xichtu se to nijak neodáží a usmívá se.
Stačí nekoukat do zrcadla. ![]()
@Ariane píše:
Můj nepopulární názor je ten, že každé miminko není krásné a novorozenci už vůbec
Znám několik holčiček co z toho zatím nevyrostly, bohužel.
Nikdy jsem se nedonutila říct, Krásné/hezké miminko. Když to nebyla pravda.
To proste nejde, ne ![]()
@Takyjedna píše:
Dávkujte to postupně, ať můžu dávat srdíčka. Navrhovala bych, aby byly nejvíc osrdíčkovaný názory vytlačeny do diskuze mainstreamové názory
. Taky jsem chtěla něco přihodit, ale přišlo mi, že žádné šokující nemám. Tak jenom přicmrndávám.
To bys mohla navrhnout adminovi, at se daji zobrazit prispevky s nejvice srdicky.
Jinak to srdickovani nema moc smysl, pokud clovek nedocita diskuzi.
@Netopirek píše:
Znám několik holčiček co z toho zatím nevyrostly, bohužel.
Nikdy jsem se nedonutila říct, Krásné/hezké miminko. Když to nebyla pravda.
To proste nejde, ne
A reknes matce, ze jeji mimino je osklive? ![]()
@malákráličice píše:
A reknes matce, ze jeji mimino je osklive?
Hele, dovedu si představit pár blízkých, který to zkousnou
@malákráličice píše:
Taky nedokážu rict ze je krasne když není, ale ze je ošklivé bych taky nerekla, o novorozencích říkám jé ten je malinký/malinká nebo velký/velká a dále vzhled nekomentuji
@malákráličice píše:
To bys mohla navrhnout adminovi, at se daji zobrazit prispevky s nejvice srdicky.Jinak to srdickovani nema moc smysl, pokud clovek nedocita diskuzi.
Tojo, a taky, pokud tam někdo napíše názorů víc a já souhlasím jenom s některejma. Tak jsem myslela to postupný dávkování.
@malákráličice píše:
Ne. Ale nepochvalím. Pogratuluji ke zdravému dítěti.
@Netopirek píše:
Ne. Ale nepochvalím. Pogratuluji ke zdravému dítěti.
Ještě, že máme dobu rouškovou. Tím se leccos skryje.
(Ne teda tvář toho novorozeněte, ale ten šok příbuzných a kamarádů, když to dítko spatří)
@Anna766 píše:
Tohle přece já nerozporuju. O tom můj názor není.
Ja vim, jen myslim, ze nekdy to neni o tom, ze je zena karieristka atd.