Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lama Lama píše:
Zbytečné sr. aní s mixerem. To sní i v kuse.Ale zase se to někdy hodí. S mladším jsem zjistila v 10ti měsících, že skleničky nepozře a pak jsem jak debi1 vařila v rychlovarné konvici mrkve na hotelu.
Vaření je znehodnocování kvalitnich surovin a ztrata času
, že neperu, nežehlim a nemyju nádobí…to u nas delají myčka, pračka sušička… a deti budou mit mobil až si na nej vydělají
občas prohodim take že chlap v domacnosti s detma akorat překáží ![]()
@Wani píše:
Dle mého není nutné, aby dítě pilo do 3 let UM.
nebo bylo kojeno pomalu do maturity
@Wani píše:
Dle mého není nutné, aby dítě pilo do 3 let UM.
NO… to taky ne. Ale to jsem zas o rok později na hotelu…
prvně v životě rozděláva UM. Ty cucky tomu nebohému dítěti uplně ucpaly to brčko v té lahvi, kterou to pil.
@Lama Lama píše:
NO… to taky ne. Ale to jsem zas o rok později na hotelu…prvně v životě rozděláva UM. Ty cucky tomu nebohému dítěti uplně ucpaly to brčko v té lahvi, kterou to pil.
Já v životě žádné UM ani nekoupila. Dařilo se mi kojit první půl rok plně, a do roka jsem kojila ráno a večer. Od roku jsem kupovala kravské nebo kozí mléko.
@Wani píše:
Já v životě žádné UM ani nekoupila. Dařilo se mi kojit první půl rok plně, a do roka jsem kojila ráno a večer. Od roku jsem kupovala kravské nebo kozí mléko.
No, to já ho taky nekoupila, jsem použila nějaký vzorek.
@Makca87 píše:
No já třeba nastoupila do práce ve 20.
No já ještě pozdějí, ale od 16 mohou legálně na brigádu.
@malákráličice píše:
A reknes matce, ze jeji mimino je osklive?
Přijdou mi všechna miminka krásná a kouzelná a ňuňací. Jsem s tím docela nepooulární, hlavně doma ![]()
@K92 píše:
Myslím, že tohle bude jeden z nejvíc nepopulárních názorů, teda před většinou kamarádek i rodinou to nemůžu říkat nahlas, ale mám i takové, co se mnou souhlasí. Kojené dítě nepotřebuje dudlík. K čemu cpát dítěti do pusy nějakou umělotinu, když mám prsa a je to pro dítě ta nejlepší a nejpřirozenější věc. Navíc to stojí akorát zbytečně peníze, je to neekologické.
Možná nepopulární, ale ne každá maminka touží být pro dítě živý dudlík 24/7.
Já neřeším eko, bio, vegan, raw věci za každou cenu, fakt ne, fakt se každej nemusí vzít a mít dítě, chodit k psychiatrovi a na terapie je ok, odpočívat a flákat se je ok, druzí ať si žijou život podle sebe, kojení a porody mě nezajímají, nejsem na emiminu pže touha po mimískovi foe
nejít na rodinnou akci, pže se chci koukat na film je ok, pomlouvat druhý za zády a před nima být ťuťu je na
být na kaši protože se nám cokoli v životě vyserrre je v pořádku, žiješ můj život? Ne? Tak drž hubu a nesuď. A to je asik všechno