Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že tohle bude jeden z nejvíc nepopulárních názorů, teda před většinou kamarádek i rodinou to nemůžu říkat nahlas, ale mám i takové, co se mnou souhlasí. Kojené dítě nepotřebuje dudlík. K čemu cpát dítěti do pusy nějakou umělotinu, když mám prsa a je to pro dítě ta nejlepší a nejpřirozenější věc. Navíc to stojí akorát zbytečně peníze, je to neekologické.
@Lama Lama
já jsem ten šťastlivec, co má jen tu jednu jedinou nabíječku k origoš mobilu
.
@Lama Lama Tyjo. Nabíječku k mobilu mám druhou. Tu první jsem ztratila. A ta druhá je česká, stála do stovky. Pro mě je důležitý kupovat český věci, pokud je možnost a není to desetkrát dražší.
@aiwwa píše:Ale to já taky, já jsem v tomdle vlastenec. Ale neke, že máš českou nabíječku.
@Lama Lama Tyjo. Nabíječku k mobilu mám druhou. Tu první jsem ztratila. A ta druhá je česká, stála do stovky. Pro mě je důležitý kupovat český věci, pokud je možnost a není to desetkrát dražší.
@Makca87 píše:
@Lama Lamajá jsem ten šťastlivec, co má jen tu jednu jedinou nabíječku k origoš mobilu
.
Tebe vystavim do vitriny vedle té uštrikované rukavice.
@K92 píše:
Myslím, že tohle bude jeden z nejvíc nepopulárních názorů, teda před většinou kamarádek i rodinou to nemůžu říkat nahlas, ale mám i takové, co se mnou souhlasí. Kojené dítě nepotřebuje dudlík. K čemu cpát dítěti do pusy nějakou umělotinu, když mám prsa a je to pro dítě ta nejlepší a nejpřirozenější věc. Navíc to stojí akorát zbytečně peníze, je to neekologické.
Nechtěla bych mít třeba celou noc mimino přisáté ke koze
. Ale každý má jiné priority
.
@Lama Lama píše:
Tebe vystavim do vitriny vedle té uštrikované rukavice.
@K92 píše:
Jémine, nejlépe investované peníze. Naopak, u druhé jsem si dala velmi záležet na tom, aby dudlík dostala, raději hned na porodním sále, aby to považovala za běžnou součást vnějšího světa a nechtěla ho náhodou odmítat.
Ale co mě teda s dudlíkem pije krev jsou chodící děti s dudlíkem. Takové ty, co to maj v puse furt, běhaj s tim a vůbec to nevyndaj. Ani mluvit to nemůže.
@Lama Lama https://eshop.bateria.cz/…ini-usb-22cm?…
Jestli je to skutečně vyrobené v CR netuším, obal už nemam a na nabíječce koukám že nic napsaného není.
@Makca87 píše:
Nechtěla bych mít třeba celou noc mimino přisáté ke koze. Ale každý má jiné priority
.
NO, asi tak. Klid alespon v době, kdy spí, jen já, sama. ![]()
@aiwwa píše:
@Lama Lama https://eshop.bateria.cz/…ini-usb-22cm?…
Jestli je to skutečně vyrobené v CR netuším, obal už nemam a na nabíječce koukám že nic napsaného není.
NO, tak přesně todle koupim na Ali. Odkud myslíš, že to dotáhnul tendle eshop?
@Lama Lama píše:
NO, tak přesně todle koupim na Ali. Odkud myslíš, že to dotáhnul tendle eshop?
Je to možný, zas tolik jsem to nezkoumala.
Že kupování dětské výživy ve skleničce a následné stesky, jak je vše drahé je jen lenost si pořídit tyčový mixér a uvařit za pár šupů a za chvilku dítku domácí jídlo, je moc pracné.
@Burj Chalifa píše: Že kupování dětské výživy ve skleničce a následné stesky, jak je vše drahé je jen lenost si pořídit tyčový mixér a uvařit za pár šupů a za chvilku dítku domácí jídlo, je moc pracné.
Zbytečné sr. aní s mixerem. To sní i v kuse. ![]()
Ale zase se to někdy hodí. S mladším jsem zjistila v 10ti měsících, že skleničky nepozře a pak jsem jak debi1 vařila v rychlovarné konvici mrkve na hotelu. ![]()
@Burj Chalifa píše: Že kupování dětské výživy ve skleničce a následné stesky, jak je vše drahé je jen lenost si pořídit tyčový mixér a uvařit za pár šupů a za chvilku dítku domácí jídlo, je moc pracné.
Taky jsem byla občas lenivá a občas jsem si koupila i skleničku pro sebe
…
Já zase naopak vídávám mnoho maminek, které jsou po porodu/ech mnohem krásnější, než před tím
… Začnou se víc hýbat a dbát o sebe