Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Makca87
27.8.20 21:24
@Burj Chalifa píše:
já se v takové bublině nepohybuji. Stačí, když se rozhlédnu na ulici. Upraveným maminkám naopak fandím, že na sebe po porodu nerezignovaly.

Já zase naopak vídávám mnoho maminek, které jsou po porodu/ech mnohem krásnější, než před tím ;)… Začnou se víc hýbat a dbát o sebe ;)

• Citovat
  • Upravit
K92
2033
27.8.20 21:25

Myslím, že tohle bude jeden z nejvíc nepopulárních názorů, teda před většinou kamarádek i rodinou to nemůžu říkat nahlas, ale mám i takové, co se mnou souhlasí. Kojené dítě nepotřebuje dudlík. K čemu cpát dítěti do pusy nějakou umělotinu, když mám prsa a je to pro dítě ta nejlepší a nejpřirozenější věc. Navíc to stojí akorát zbytečně peníze, je to neekologické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
27.8.20 21:27

@Lama Lama :mavam: já jsem ten šťastlivec, co má jen tu jednu jedinou nabíječku k origoš mobilu ;).

• Citovat
  • Upravit
115957
27.8.20 21:27

@Lama Lama Tyjo. Nabíječku k mobilu mám druhou. Tu první jsem ztratila. A ta druhá je česká, stála do stovky. Pro mě je důležitý kupovat český věci, pokud je možnost a není to desetkrát dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.8.20 21:28
@aiwwa píše:
@Lama Lama Tyjo. Nabíječku k mobilu mám druhou. Tu první jsem ztratila. A ta druhá je česká, stála do stovky. Pro mě je důležitý kupovat český věci, pokud je možnost a není to desetkrát dražší.
Ale to já taky, já jsem v tomdle vlastenec. Ale neke, že máš českou nabíječku. :nevim:
@Makca87 píše:
@Lama Lama :mavam: já jsem ten šťastlivec, co má jen tu jednu jedinou nabíječku k origoš mobilu ;).

Tebe vystavim do vitriny vedle té uštrikované rukavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
27.8.20 21:29
@K92 píše:
Myslím, že tohle bude jeden z nejvíc nepopulárních názorů, teda před většinou kamarádek i rodinou to nemůžu říkat nahlas, ale mám i takové, co se mnou souhlasí. Kojené dítě nepotřebuje dudlík. K čemu cpát dítěti do pusy nějakou umělotinu, když mám prsa a je to pro dítě ta nejlepší a nejpřirozenější věc. Navíc to stojí akorát zbytečně peníze, je to neekologické.

Nechtěla bych mít třeba celou noc mimino přisáté ke koze :nevim:. Ale každý má jiné priority ;).

• Citovat
  • Upravit
Makca87
27.8.20 21:31
@Lama Lama píše:
Tebe vystavim do vitriny vedle té uštrikované rukavice.
:palec:… Můžu mít na sobě aspoň kalhotky? :D
  • Citovat
  • Upravit
81479
27.8.20 21:32
@K92 píše:

Jémine, nejlépe investované peníze. Naopak, u druhé jsem si dala velmi záležet na tom, aby dudlík dostala, raději hned na porodním sále, aby to považovala za běžnou součást vnějšího světa a nechtěla ho náhodou odmítat.

Ale co mě teda s dudlíkem pije krev jsou chodící děti s dudlíkem. Takové ty, co to maj v puse furt, běhaj s tim a vůbec to nevyndaj. Ani mluvit to nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
27.8.20 21:32

@Lama Lama https://eshop.bateria.cz/…ini-usb-22cm?…
Jestli je to skutečně vyrobené v CR netuším, obal už nemam a na nabíječce koukám že nic napsaného není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.8.20 21:33
@Makca87 píše:
Nechtěla bych mít třeba celou noc mimino přisáté ke koze :nevim:. Ale každý má jiné priority ;).

NO, asi tak. Klid alespon v době, kdy spí, jen já, sama. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.8.20 21:35
@aiwwa píše:
@Lama Lama https://eshop.bateria.cz/…ini-usb-22cm?…
Jestli je to skutečně vyrobené v CR netuším, obal už nemam a na nabíječce koukám že nic napsaného není.

NO, tak přesně todle koupim na Ali. Odkud myslíš, že to dotáhnul tendle eshop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
27.8.20 21:38
@Lama Lama píše:
NO, tak přesně todle koupim na Ali. Odkud myslíš, že to dotáhnul tendle eshop?

Je to možný, zas tolik jsem to nezkoumala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.8.20 21:40

Že kupování dětské výživy ve skleničce a následné stesky, jak je vše drahé je jen lenost si pořídit tyčový mixér a uvařit za pár šupů a za chvilku dítku domácí jídlo, je moc pracné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.8.20 21:42
@Burj Chalifa píše: Že kupování dětské výživy ve skleničce a následné stesky, jak je vše drahé je jen lenost si pořídit tyčový mixér a uvařit za pár šupů a za chvilku dítku domácí jídlo, je moc pracné.

Zbytečné sr. aní s mixerem. To sní i v kuse. 8)

Ale zase se to někdy hodí. S mladším jsem zjistila v 10ti měsících, že skleničky nepozře a pak jsem jak debi1 vařila v rychlovarné konvici mrkve na hotelu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
27.8.20 21:44
@Burj Chalifa píše: Že kupování dětské výživy ve skleničce a následné stesky, jak je vše drahé je jen lenost si pořídit tyčový mixér a uvařit za pár šupů a za chvilku dítku domácí jídlo, je moc pracné.

Taky jsem byla občas lenivá a občas jsem si koupila i skleničku pro sebe :D ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová