Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
27.8.20 22:59

Že ženy vesměs neletí na muže „kvůli fakt dobrého auta“, že jediní kdo to řeší jsou muži… (a někdy za ně mluví jen zraněné ego)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148577
27.8.20 23:05
@Bremerhaven píše: Že ženy vesměs neletí na muže „kvůli fakt dobrého auta“, že jediní kdo to řeší jsou muži… (a někdy za ně mluví jen zraněné ego)

Chlapi celkově řeší prachy víc než ženy, přesto že tvrdí že ženy jsou zlatokopky a na peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
27.8.20 23:13

Můj nepopulární názor je ten, že každý by měl mít tolik dětí, kolik je sám schopný uživit, aby pak nemusel ždímat peníze ze sociálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
27.8.20 23:40

Největší sfině často používají zdrobněliny, otlapkávají a ujíždějí na andělech, čakrách a podobných číčovinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75686
28.8.20 00:17

@robínek Halejse, když Tě vidim…
tadyhle je po Tobě sháňka. ;)

https://www.emimino.cz/…kovani/1323/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
28.8.20 00:35

Nesnáším ženy, které odvedou otce od manželky a dětí. A nesnáším otce, kteří se odvést nechají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.8.20 01:52
@Burj Chalifa píše: Že kupování dětské výživy ve skleničce a následné stesky, jak je vše drahé je jen lenost si pořídit tyčový mixér a uvařit za pár šupů a za chvilku dítku domácí jídlo, je moc pracné.

A nejlepší je, když tenhle typ matek vykřikuje, jak by sobě nikdy nekoupily konzervu, používají čerstvé suroviny a přitom své dítě tou konzervou krmí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1695
28.8.20 06:39
@robínek píše:
Největší sfině často používají zdrobněliny, otlapkávají a ujíždějí na andělech, čakrách a podobných číčovinách.

A zásadně nemluví sprostě, ti tam chybí :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
28.8.20 06:40
@aiwwa píše:
@Lama Lama Tyjo. Nabíječku k mobilu mám druhou. Tu první jsem ztratila. A ta druhá je česká, stála do stovky. Pro mě je důležitý kupovat český věci, pokud je možnost a není to desetkrát dražší.

Mně se podařilo koupit boty za relativně normální cenu, které jsou ušité! na Slovensku. Zázrak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
28.8.20 07:01
@lucenka píše:
A nejlepší je, když tenhle typ matek vykřikuje, jak by sobě nikdy nekoupily konzervu, používají čerstvé suroviny a přitom své dítě tou konzervou krmí :mrgreen:

To jsem já :lol: To je tím, že do těch dětských konzerviček výrobci sypou drogy a jak to ti parchantíci jednou ochutnají, domácí mrkvičku už nechtějí. Pravda, vařit v rychlovarce jsem ji. nezkoušela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.20 07:13
@robínek píše:

Hej, to je presny :palec:

@Pantalaimon píše:
A zásadně nemluví sprostě, ti tam chybí :kytka: :mrgreen:

No ta zas ne. Kravu od nunuantivax, homeopatu a astrologi uz sem taky slizla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42407
28.8.20 07:13
@Anna766 píše:
Když je dítě ve sporťáku nebo golfkach, což je taky kočár, tak tam pes v pohodě dosáhne, pokud to není zrovna pražský krysařík.

Pražský krysařík do golfek v pohodě vyskočí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
28.8.20 07:59

Vadí mi pěší na cyklostezce. Dneska dokonce učitelka z mateřské školky s dětma, když jsem jí vynadala, poté co jsem málem srazila pár dětí, tak vůbec nechápala proč se vztekam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
28.8.20 08:06
@Betty MacDonald píše:
Pražský krysařík do golfek v pohodě vyskočí :mrgreen:
:lol: Do sportovního kočárku značky Valco dosáhne hlavou 4 měsíční štěně bernského salašnického psa…tuhle se mi to stalo, chtěl si jenom očuchat nohy mého mláděte.. :lol: pěkně jsme si s paní popovídaly o psech i dětech… :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
28.8.20 08:13
@siso píše:
Vadí mi pěší na cyklostezce. Dneska dokonce učitelka z mateřské školky s dětma, když jsem jí vynadala, poté co jsem málem srazila pár dětí, tak vůbec nechápala proč se vztekam.

Tos mi nahrála. :lol:. Já mám zase trošku opačnou zkušenost. Okolo Mácháče je cyklostezka smíchaná s pěší stezkou. Jedná se o prakticky prašnou cestu, není tam většinou čára a značení, kudy mají jít pěší a kudy cyklisti. Což prakticky znamená, že ti nebezpečnější a rychlejší mají jet pomalu a vyhýbat se pěším. A pěší nemají pobíhat cik cak a sledovat po očku cyklisty, samozřejmě. Byli jsme tam s cca rok a půl starejma batolatama, chvilku se nesli, chvilku cupitali, nikomu jsme nepřekáželi, šli jsme normálně rovně 8). A do toho přijelo hafo namachrovaných cyklistů a cinkali jak o život a křičeli na nás, ať uhneme, že tam nemáme co dělat 8o. Já, když jedu na kole, tak si dávám pozor, doprčic! A podobná věc, se mi stala na té lávce v Troji, která spadla. Tam bylo výslovně napsáno něco jako cyklisto, veď kolo. Tedy - jen pro pěší. Tam jsme šli houfem, jak nás napadlo, děcka krmily ptáčky, přebíhaly z prava do leva a do toho najednou nějaká cyklistka - cink - uhněte, chodí se vpravo :nevim:. Ono je to o lidech, jak jsou zabedněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová