Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lama Lama S tou svatbou je to na dva tabory, to je celkem mainstream, no
. Ja to vidim tak, ze kdysi to byla skvela vec, ale v dnesni dobe s tim, jak ke snatku lide pristupuji, v tom uz ty vyhody nejak nevidim
. Zrovna pred chvili tu byla diskuse ve smyslu, zda ma manzel povinnost prispivat manzelce na domacnost
.
@sirikit
Protože na to baby slyšej líp, než na nějakej harém. ![]()
@Takyjedna píše:
@sirikitProtože na to baby slyšej líp, než na nějakej harém.
Tuhle jsem povídala v uzavřence, že jsem bojovnicí proti zkostnatělým matrimoniálním vztahům, které na muže kladou přilíš velké nároky a tito se nám pak chudáčkové pod jhem požadavků reálné práce v domácnosti, výchovy potomstva, zajišťování finančních prostředků, péči o psychohygienu a kvalitní volnočasové aktivity drahé polovice plus naplňování nepodkročitelného minima uspokojivých koitů týdně hroutí!
Čteme to tu dnes a denně!
![]()
Pokud tedy empatická žena tyto náročné úkoly rozloží dle osobních předpokladů na několik vhodných mužů, přičemž jeden bouchá kačky, druhý zapojuje kotel, kuchyňka vaří pro všechny nutričně vyváženou stravu, ten s nejreprezentativnějším vozem vezme ženu s dětmi do Bruno family parku a odpočinutá žena následně všechny postupně či ve skupinkách odmění svou vlídnou péčí, spokojení budou všichni.
![]()
Kámoška se vzápětí optala, jaké mám číslo kandidátky, prej mě podpoří.
![]()
@sirikit píše:![]()
![]()
Twl, já mám za ten svůj myslela jsem skandální stran mnohomužství, asi už 5 ks![]()
![]()
Já asi 13 za to, že si nedovedu Burj chalifu představit jako usměvavou dámu.
@Hobitka píše:
@Lama Lama S tou svatbou je to na dva tabory, to je celkem mainstream, no. Ja to vidim tak, ze kdysi to byla skvela vec, ale v dnesni dobe s tim, jak ke snatku lide pristupuji, v tom uz ty vyhody nejak nevidim
. Zrovna pred chvili tu byla diskuse ve smyslu, zda ma manzel povinnost prispivat manzelce na domacnost
.
No, to je právě nonsence a v tu chvíli bych podala návrh na rozvod a to by se hned divil, že polovina "jeho " majetku není vlastně tak uplně jeho.
Hele, bez dětí je to papír, kterej se dá za tisíc peněz u soudu roztrhat.
Považuji to ale za nezbytné v době péče o malé děti, pokud není mezi rodiče rozdělená na polovic.
@sirikit Ve svetle diskuse SEX TRVÁ PŘÍLIŠ DLOUHO bych byla opatrnejsi
. Teda pokud neni povoleno se sexualne uspokojovat mimo dum a nejde pouze o cas, vypomoc a hmotne statky
.
@Lama Lama píše:
Já asi 13 za to, že si nedovedu Burj chalifu představit jako usměvavou dámu.
To je ovšem typicky mainstreemový názor, který v tomto vláknu nemá co dělat.
![]()
@sirikit no dobrý, ale kde bys chtěla těm ženskejm nahánět ty chlapy? To by jich bylo strašně moc, že by se museli dovážet ze zahraničí, ze zemí, kde to ještě nebudou znát, pod nějakou pořádně mazanou záminkou ![]()
@Lilith_S píše:
@sirikit ale nedej bože, kdyby měl podobnou představu chlap
Drtivá většina chlapů má přesně tuto představu, jenom ji ti inteligentnější dokážou před jednotlivými členkami družstva ututlat. ![]()
@sirikit píše:
To je ovšem typicky mainstreemový názor, který v tomto vláknu nemá co dělat.![]()
To bylo jen taková mimovilní off topic reakce na to, že nesnáší ženské s věčně nasr. aným xichtem. Ale možná je jen věčně nasr. aná a na xichtu se to nijak neodáží a usmívá se.
@Lama Lama Rozvod je hezka vec, ale ve finale je nakonec vetsinou stejne bita zena. SJM zatizene dozivotni hypotekou take neni zadne terno, i kdyz je pulka tvoje
. No, mame navzajem nepopularni nazory
.
@sirikit píše:
To je ovšem typicky mainstreemový názor, který v tomto vláknu nemá co dělat.![]()
To bylo v rámci poddiskuze. Taky tam má ode mě jedno. Burj Chalifa je dost drsoň, ne prototyp dámy.
@Takyjedna píše:
@sirikit no dobrý, ale kde bys chtěla těm ženskejm nahánět ty chlapy? To by jich bylo strašně moc, že by se museli dovážet ze zahraničí, ze zemí, kde to ještě nebudou znát, pod nějakou pořádně mazanou záminkou
Aaaa, koukni na libovolnou seznamku, v jakým jsou tam chlapi převisu.
Jde jenom o propracovanou logistiku: má-li náš Tonda kvalitně posečenou moji zahradu a vyčištěný bazén, nevidím žádný důvod, aby nemohl zaběhnout poséct zahradu a vypucovat bazén i sousedce, obzvlášť, když vím, že sousedovic Venca dneska vařil roštěnky na houbách, zatímco náš Honza má jenom rychlý palačinky, páč s tím velkým nákupem žádný větší vaření nestihnul. ![]()
@sirikit jo aha, ty myslíš půlúvazky
. Ty seš vlastně taková neokomunistka ![]()