Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1870
26.8.20 23:46
@Božislava píše:
Když už musíte srovnávat naši zemi, tak aspoň s desítkou nejvyspělejších zemí světa a ne zrovna s Bangladéšem, nebo se TGM už musí v hrobě obracet.

Chces rict, ze kdyz nepatrime mezi Top 10, mame se automaticky spatne? Kdo chce, hleda zpusoby, kdo nechce, hleda duvody. Ty si chces jen stezovat, zatim jsi nerekla, co maji jinde o tolik lepsi, krome nemeckych platu a ten muzes mit prece taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
26.8.20 23:47
@pe-terka píše:
tohle máš těžký. Taky můžeme zhynout žízní nebo nepřežijem třetí světovou :(
Bohužel nežijeme v ráji, a je lepší dalekosáhlé tragédie nepředjímat. Aby se nakonec nevyplnily…
Všechno je o nastavení a úhlu pohledu. Máš sklenici a je do půlky napuštěná vodou. Bud ji vidíš poloprázdnou nebo poloplnou.

Při mé šikovnosti já budu mít určitě vylitou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
26.8.20 23:49
@Božislava píše:
Píšeš hlouposti. Já třeba splachuji vodou z pračky nebo z vany po vykoupání. Jsou vesnice, které nejsou napojeni na vodovod nebo kanalizaci. V supermarketech podřadné potraviny ze zahraničí atd, atd, atd, atd…

Tak si ty podřadné potraviny nekupujte. Máte desítky možností, je to jen na vašem uvážení.

• Citovat
  • Upravit
75646
26.8.20 23:49
@Božislava píše:
Máš velmi jednoduchý život.
Čemu říkáš jednoduchý život?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
27.8.20 00:04

Nepopularni nazor=dat diteti na zadek.

(Dat na zadek, ne mlatit denne za vsechno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
27.8.20 00:08

Nevim jestli je to nepopularni nazor, ale nemyslim si ze by hormonalni antikoncepce mela velky vliv na zvyseni neplodnosti. Spousta zen ji nasadi brzo a pak se po deseti letech rozhodnou, ze uz by chtely dite, nejde to a pak krici jak jim HA znicila zivot. Jenze nemuzou vedet jestli by byly vice plodne kdyby tech napr 10 let pouzivaly misto toho treba jen kondom. :nevim: Nelibi se mi pak to odrazovani. Spousta mladych holek na to slysi a pak radeji provozuji prerusovani (protoze partner kondom nechce, klasika). Coz je za me fakt nezodpovedne. A to pisu jako nekdo kdo uz HA nepouziva, ale z jinych duvodu.

PS. : Samozrejme myslim aktualni situaci, ne treba nejake dryaky pred 30 lety.

• Citovat
  • Upravit
377
27.8.20 00:08
@Anna766 píše:
Každý se musí rozhodovat sám. Jen nesouhlasím s tím, jak jsem tu četla v diskuzích, že ve 23 letech je na těhotenství strááááášně brzo a ve 40+ je to tisíckrát lepší.
To prostě není. Ale jak píšu, je to můj názor.

40+ dle meho nazoru taky neni v poradku. Ale na druhou stranu, co kdyz ta mamina cekala dlouho nez otehotnela? Treba nemela partnera nebo to proste neslo. V tomhle pripade je chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
27.8.20 01:27
@J_Doe píše:
Souhlas, na porod je lepší mít 20, na výchovu zase 40. :think:Mi to připadá, že v některých azijských krajinách mají tohle asi vymyšlené líp - mladí porodí, odovzdají babičkám na výchovu, a pádí do práce. ;) A pak vychovávají až svá vnoučata… ;) :D

Babičky nepracuji? Z toho mne jima hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.8.20 01:58
@sirikit píše:
@lucenka Hezká nová ikonka! :palec:

Děkuju :kytka: místní kluci umí dobře fotit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
27.8.20 02:05

Ještě mě napadl nepopulární názor na některé pejksaře, maminky. Ne každý je na vaše zlatíčka zvědavý, takže se na ulici nechce nechat očichávat, oslintavat cízim psem. Ale platí to i na opak a ne každý pes chce být hlazený cizím dítětem. A pak tedy mám názor, že s malým dítětem, které nesnáší cestování a řve u toho, by se nemělo cestovat veřejnými prostředky. Že rodiče by měli utišit, odvést dítě z obchodu, když tam ječí a ne dál pokračovat v nákupu.

• Citovat
  • Upravit
9023
27.8.20 05:13
@Takyjedna píše:
Ale to není divnej názor :lol:

Pro některé v mém okolí je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
27.8.20 06:58

Razantně zvýšit poplatky za psy. Ta hromada hoven všude kolem chodníku… Člověk, aby se bál vstoupit do trávy.

Rodičovskou dávat jen předchozím pracujícím. Podporovat úplné rodiny. Zrušit placení výživného ze státní kasy.

Zrušit dotování obědů. Dotovat přímo ze soc. Dávek rodičů.

Zrušit dotované jízdné důchodcům.

Vězení, aby bylo jako vězení a ne wellness pobyt. Aby si náklady na vězení dotyčný odopracoval.

Nehradit léčbu feťákům, alkoholikům, kuřákům a už vůbec jim nedávat příspěvky typu invalidní důchod, nemocenskou, příspěvky pro osobu pečující, různé příspěvky na pomůcky, auta atp.

Peníze použít na podporu úplných rodin (bydlení, částečné úvazky, školky, jesle..), důstojné dožití seniorů, kteří se o sebe nedokáži postarat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
27.8.20 07:07

@J_Doe obvykle…ale tady v tom státě ten pocit nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
27.8.20 07:09

Myslím že 99 procent fnukajich lidí si za své problémy mohou samy. Buď špatnými rozhodnutími pasivitou a nebo debilitou.

• Citovat
  • Upravit
6021
27.8.20 07:11
@lucenka píše:
Ještě mě napadl nepopulární názor na některé pejksaře, maminky. Ne každý je na vaše zlatíčka zvědavý, takže se na ulici nechce nechat očichávat, oslintavat cízim psem. Ale platí to i na opak a ne každý pes chce být hlazený cizím dítětem. A pak tedy mám názor, že s malým dítětem, které nesnáší cestování a řve u toho, by se nemělo cestovat veřejnými prostředky. Že rodiče by měli utišit, odvést dítě z obchodu, když tam ječí a ne dál pokračovat v nákupu.

S těmi psami souhlas, hlavně u nás na sídlišti běhá spousta neuvázaných neukázněných psů. :roll: Jeden takový mi pokousal syna, který mu opravdu nic nedělal. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová