Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.8.20 22:32

@Alriga Jaké selhání máte na mysli?

• Citovat
  • Upravit
6021
26.8.20 22:33
@Takyjedna píše:
A Lucie.

Vendula a Lucie které?
Jsem mimo, hoďte mi nějaký drb… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
26.8.20 22:33
@Anonymní píše:
@Anna766Nikdy není na nic pozdě, pokud chcete díťě v 15, 19, 25, 40 tak proč ne. Musíme se rozhodovat samy.

Každý se musí rozhodovat sám. Jen nesouhlasím s tím, jak jsem tu četla v diskuzích, že ve 23 letech je na těhotenství strááááášně brzo a ve 40+ je to tisíckrát lepší.
To prostě není. Ale jak píšu, je to můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
26.8.20 22:35
@pe-terka píše:
na Vendy mi holky nesahejte :cert: :jazyk: :mrgreen: Za tu se budu (verbálně) bít v každé diskusi :palec: A vzhledem k okolnostem ji naprosto chápu a rozumím.

Ale vždyť já taky.To se nevylučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
@yocheved píše:
Včetně poplatků je nájem v našem bytě 2100€ plus parkování 30×2 auta. Jedná se okresní velké město, secescní byt v centru. Shodou okolností i moji rodiče pronajímaji ve srovnatelně velkém měste (Lbc) byt v centru stejné velikosti a podobné úrovně. Včetně poplatků 12000,–. Minimální plat v Německu je 1557€, v ČR tuším 14600,–? Tak si to přepočti. To nemluvím o tom, jaké kauce jsou tam, vzhledem k nedostatku bytů, nastavené, že parkování zadarmo v podstatě neexistuje ani před bytovkami, apod.

Tak já se setkala s nájmy i za 27 000 Kč. Včetně poplatků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
@J_Doe píše:
Vendula a Lucie které?
Jsem mimo, hoďte mi nějaký drb… :lol:

Vendula „Pišingrová“ :) (Svobodová), za dva roky bude mít padesát a v říjnu rodí třetí dítě. A Lucie teda nevím která…Že by zas opačnej extrém, šestnáctka od Bohuše Matuše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
26.8.20 22:38

@Anna766 ta Bohoušová- Matoušová. To je ten druhý extrém. Sedlo mi to na tyhle dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
@Anonymní píše:
@Kosopemi Tohle jsem nikdy neřekla myslím si pravý opak. Nevím kde berete tyhle povrchní názory.

Byla bys tak hodna a odcitovala mi, na co reagujes? Chtela bych pochopit na co mam „povrchni nazor“. Pokud vim, nic jsem ti nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
@pe-terka píše:
Vendula „Pišingrová“ :) (Svobodová), za dva roky bude mít padesát a v říjnu rodí třetí dítě. A Lucie teda nevím která…Že by zas opačnej extrém, šestnáctka od Bohuše Matuše?

Ona se vdala? Jsem totálně mimo, díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.8.20 22:39
@Anna766 píše:
Každý se musí rozhodovat sám. Jen nesouhlasím s tím, jak jsem tu četla v diskuzích, že ve 23 letech je na těhotenství strááááášně brzo a ve 40+ je to tisíckrát lepší.
To prostě není. Ale jak píšu, je to můj názor.

jako jo, já měla v těhu kolem 40ky rozhodně víc neduhů než v těch dvaceti. I když jsem ráda za všechny, samozřejmě. Ale že bych měla na starý kolena lepší kondici, to si nenamlouvám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
26.8.20 22:39
@Takyjedna píše:
@Anna766 ta Bohoušová- Matoušová. To je ten druhý extrém. Sedlo mi to na tyhle dvě.

Tak jsem zase o něco chytřejší, dík. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.8.20 22:40
@J_Doe píše:
Ona se vdala? Jsem totálně mimo, díky :lol:

Jj, jsou už nějakej rok manželé a ted se zadařilo :mrgreen: Její muž je mladoch, syn její kamarádky, je mu mezi třiceti a čtyřiceti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
26.8.20 22:41
@pe-terka píše:
jako jo, já měla v těhu kolem 40ky rozhodně víc neduhů než v těch dvaceti. I když jsem ráda za všechny, samozřejmě. Ale že bych měla na starý kolena lepší kondici, to si nenamlouvám :mrgreen:

Souhlas, na porod je lepší mít 20, na výchovu zase 40. :think:

Mi to připadá, že v některých azijských krajinách mají tohle asi vymyšlené líp - mladí porodí, odovzdají babičkám na výchovu, a pádí do práce. ;) A pak vychovávají až svá vnoučata… ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
26.8.20 22:42
@Takyjedna píše:
@Anna766 ta Bohoušová- Matoušová. To je ten druhý extrém. Sedlo mi to na tyhle dvě.

Tak ta mě vůbec nenapadla, tuhle Story nějak nesleduju. Kolik že ji je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16176
26.8.20 22:43
@Božislava píše:
Ty jseš fakt vůl. „máme se jako prasata v žitě“…tak možná ty.

Ano, máme:

• splachujeme pitnou vodou a nikdo se nad tím nepozastaví
  • neznám nikoho, kdo by v ČR musel zemřít hlady
  • máme dostupnou a levnou zdravotní péči, školství apod.
  • nežijou v ČR žádná zvířata, která pravidelně zabíjejí lidi (aligátoři, prudce jedovatí hadi, šelmy apod.)
  • nehrozí nám ničivé tajfuny, tsunami, hurikány, zemětřesení (max. povodně, kde jsou ztráty na životech většinou důsledkem nezodpovědného chování nebo velmi výjimečné nehody, jinak nejde o život, ale max. o škodu na majetku)
  • když člověk chce, tak najde práci (třeba podřadnou a špatně placenou, ale najde)
  • máme nejlepší síť turistických značek na světě :mrgreen:
  • máme hustou síť dopravy, i mimo letecký provoz se během 1 dne můžeme dostat hned do několika cizích států

A takhle bych mohla pokračovat, žiju v krásné a bezpečné zemi a mám co jíst, moje děti mají lékařskou péči… ano, žiju si jako prase v žitě. Jen ten senil na hradě a estébák v podhradí mi to trochu kazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová