Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6021
26.8.20 22:07
@Burj Chalifa píše:
Božka - jaký si to uděláš, takový to máš. ;)

Tak tohle bude u Božky dost nepopulární názor. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
26.8.20 22:08
@kyticka86 píše:
Ze bych zkrátila/zrusila rodicovskou dovolenou, protoze to je pro stat neunosne, aby mu zeny v produktuvnim veku „sedely“ doma.. Za tento to hodne schytavam..

Jsem šťastná za tu možnost volby a že jsem mohla zůstat sedět doma.
Jaké řešení jsi volila Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
@Božislava píše:
Ty jseš fakt vůl. „máme se jako prasata v žitě“…tak možná ty.

Máme. Není válka, máme levnou a špičkovou zdravotní péči, veřejnou hygienu, dopravu, školství…

• Citovat
  • Upravit
7333
@Burj Chalifa píše:
Dokud je tento národ plný vyžranců, kuřáků, lemtačů alkoholu a sázkařů, tak není špatně. Jsme věčně kafrající a sociálním systémem rozežraný národ, kterému není nic dobré. Chudoba vypadá jinak. Stačí vystrčit svůj lokální zobák a podívat se do Asie nebo Afriky.

Pořád nás chceš srovnávat s Etiopií nebo Bangladéšem? To vlastně komouši dělali taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148532
26.8.20 22:09
@Lovelytrue píše:
Ahoj, tak mě napadlo, že snad každý máme nějaký názor, který bývá společností nepochopený a často vás za něj odsuzují. Jaký máte pro společnost nepopulární názor vy?

Tak já začnu :mrgreen: můj nepopulární názor: přijde mi divný, když má holka mladší 20 let dítě. A ještě jeden: Nemám iphone ani pandoru, protože to má každý a přijde mi to předražený.

PS: pište své názory, ale neurážejme se navzájem :kytka:

Můj nepopulární názor je že dvacetileta a i mladší rodička je lepší než ta skoro padesátiletá, jak dnes začíná být zvykem. Že i porod bez přítomnosti otce může matka zvládnout v pohodě. Že peníze ze státní kasy bych dala radši lidem v opravdových potížích, než těm co cíleně nepracují a natahují hnáty. Že i člověk bez vysoké školy/ vysokých škol má hodnotu, pokud pracuje, ne každý může být lékař, bankéř nebo ředitel zeměkoule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
26.8.20 22:09
@Božislava píše:
Pořád nás chceš srovnávat s Etiopií nebo Bangladéšem? To vlastně komouši dělali taky…
:roll: :roll: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
39
26.8.20 22:11

Co je to za nesmysl? Větší kravinu jsem snad nikdy nečetla.

Nemáš nic lepšího na práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
26.8.20 22:12

@Božislava Co se ti tedy konkretne nelibi? Co ostatni maji a my ne? Proc myslis, ze se nemame dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
26.8.20 22:12
@Anonymní píše:
Co je to za nesmysl? Větší kravinu jsem snad nikdy nečetla.Nemáš nic lepšího na práci?

Asi nemá. :nevim: Tak to nečti, ne? Anonymko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
26.8.20 22:13
@Alriga píše: :roll: :roll: :roll:

Tak máme třetinové až čtvrtinové platy ve srovnání s Německem, což bylo za komoušů taky, ale na rozdíl od potravin a nájmů, které se zvedli na západní úroveň, tak ty platy zůstaly třetinové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.8.20 22:13
@Ackm píše:
Všechny nepopulární názory mají trhliny, jsou to složité věci a nejde to šmahem rozsoudit. Jedna by sebrala rodičáky a dala to postiženým. Druhá by nakázala všem, co čekají postižené dítě doložit, že mají úspory, jinak by musely na potrat. Jedna a ta samá napíše, že ženy v produktivním věku nemají být 3 roky doma a přitom sama má dvě vysoké školy. Hned by tu mohl někdo argumentovat tím, že druhou vysokou by plně zpoplatnil, protože proč by to měl hradit stát, že někdo v produktivním věku stojí stát peníze, když velmi slušné vzdělání od státu dostal v podobě jedné VŠ? :srdce: A někdo jiný by mohl napsat, že obecně je vysokoškoláků zbytečně moc a lidi do řemesla chybí. A proč stát utrácí za tolik studentů, když už dávno mohli pracovat a odvádět daně. A jiný by mohl napsat, že on si vystudoval soukromou vysokou a kdo nemá peníze, ať nestuduje. Zpoplatnit všechno a nebude to stát nic ze státního rozpočtu. Tak by se nám narodily jen zdravé děti. Nemajetné matky nedokonalých dětí by k potratu dotáhla policejní eskorta v poutech, protože, když nedoložila majetky a o dítě se pere, tak co s ní jinýho Studovali by jen bohatí bez ohledu na IQ, ti by pak poroučeli v práci těm méně vzdělaným. Matky bychom nahnaly řídit tramvaje, jako to udělali komunisti a děti by šly do jeslí tak od roka.

výstižné shrnutí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75646
26.8.20 22:14

Že jeden chlap je pro jednu ženskou málo chlapů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
26.8.20 22:14
@Božislava píše:
Tak máme třetinové až čtvrtinové platy ve srovnání s Německem, což bylo za komoušů taky, ale na rozdíl od potravin a nájmů, které se zvedli na západní úroveň, tak ty platy zůstaly třetinové.

Na západní úroveň? Promiň, ale bydlela jsi někdy na západě? Já žiju napůl v Německu a tady, a fakt se bytová situace zdejší a tamější nedá maprosto porovnávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
26.8.20 22:15
@Alriga píše:
Máme. Není válka, máme levnou a špičkovou zdravotní péči, veřejnou hygienu, dopravu, školství…

Tak, že by ta zdravotní péče byla zrovna špičková? Už jsi měla rodiče v LDN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
26.8.20 22:16
@yocheved píše:
Na západní úroveň? Promiň, ale bydlela jsi někdy na západě? Já žiju napůl v Německu a tady, a fakt se bytová situace zdejší a tamější nedá maprosto porovnávat :lol:

Takže o kolik je dražší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová