Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sahrazad1
27.8.20 10:28

Ještě me napadlo, ze nechapu proc se ženy tolik snaží vyrovnat mužům? Oblečením, chováním, zejména v zaměstnání. Vždyť žena je žena, a muž je muž, máme odlišné předpoklady i role. Tzv muzatky opravdu nechapu.

• Citovat
  • Upravit
148548
27.8.20 10:31
@Terodaktil píše:
40+ dle meho nazoru taky neni v poradku. Ale na druhou stranu, co kdyz ta mamina cekala dlouho nez otehotnela? Treba nemela partnera nebo to proste neslo. V tomhle pripade je chapu.

Tohle přece já nerozporuju. O tom můj názor není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
@Lama Lama píše:
No, nenutí na ní být, ale nutí na ní z daní přispívat. :nevim: To je jako mi sr.la ta fajnová covidová dovolená pro matky školních dětí 10-13 let. Taky nikdo nenutil ty ženský na tu OČR jít. Ale i tak mi to fakt pilo krev.

Nikdo je nenutil jo :) Víš jak firmy ušetřily náklady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21359

K te diskuzi o veku matek. Ja bych se radsi narodila Vendule nez Lucince. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
27.8.20 10:34
@malákráličice píše:
K te diskuzi o veku matek. Ja bych se radsi narodila Vendule nez Lucince. :oops:

Ja taky. Strasne bych se bala, abych za 15 let Lucinku nenahradila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
27.8.20 10:34

Ode mě poslední…byla velká chyba zrušit povinnou vojnu. Nejen kvůli vlasti, ale i kvůli zzenstelym mužským, kterých je čím dál tím víc. Pořádného chlapa aby jeden pohledal.

Příspěvek upraven 27.08.20 v 10:35

• Citovat
  • Upravit
81479
27.8.20 10:35
@spinkánek píše:
Nikdo je nenutil jo :) Víš jak firmy ušetřily náklady?

No, tak ono to byl v podstatě jeden z hlavní důvodů, proč to ministerstvo takto udělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21359
27.8.20 10:36
@Kosopemi píše:
Ja taky. Strasne bych se bala, abych za 15 let Lucinku nenahradila :mrgreen:

Z Bohuse jde strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
27.8.20 10:39
@Lama Lama píše:
No, tak ono to byl v podstatě jeden z hlavní důvodů, proč to ministerstvo takto udělalo.

Mno doufám, že z toho nebude nějaký průšvih, protože většinou ministerstvo řekne A, ale B v praxi vypadá jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
27.8.20 10:52

Já žiju ve fajnovkovém kraji, a ředitelství silnic a dálnic se správou Plzeň tady řádí jako černá ruka. A když chce člověk se ohradit a podat jim stížnost, tak to tam nikdo nebere. Ty svoje hlučné mikrokoberce bych jim dala kolem baráku za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13968
27.8.20 10:53
@jednoslunicko píše:
Kojení je intimní záležitost a na veřejnost nepatří ( to bude mela :-D )

Definuj veřejnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
27.8.20 10:56

Můj nepopulární názor je ten, že každé miminko není krásné a novorozenci už vůbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12970
27.8.20 11:06
@Ariane píše:
Můj nepopulární názor je ten, že každé miminko není krásné a novorozenci už vůbec :lol:
:mrgreen: Jsem si vzpomnela, jak jsem se kdysi byla podivat na syna kamaradky a on vypadal jak mala opicka.. Tak jsem kamosce, ktera ma rada takovej ten drsnej humor a tak (jinak bych si to nedovolila), rekla, ze je ji podobnej. A ona se rozneznele podivala na to opicatko v zavinovacce a rekla „ze jo, je krasnej…“ Kluk z toho vyrostl a ji ty hormony taky opustily. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
27.8.20 11:12

Mám ještě jeden. Nesnáším kamioňáky na silnicích. Spoustu z nich je bezohledných a nevěnují se řízení. Pozoruju na dálnici jako spolujezdec, co dělají tito řidiči za volantem a řízení se věnuje tak čtvrtina. Vadí mi, že ČR je tranzitní země. Nacpala bych všechny mezinárodní náklady na koleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
27.8.20 11:14

Jo a tohle asi neni nepopularni nazor, ale stve me, ze se nase silnice uzaviraji a opravuji x mesicu, zatimco jinde ve svete to jde mnohem rychleji a po mesici to tam vypada jako kdyby oprava nikdy neprobehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová