Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Některé děti jsou prsostě takové a kdo to nezažil, vůbec netuší o čem je řeč. Zakladatelko máš SZ. ![]()
Ja bych chtěla aspon náběr krve jestli je doopravdy v pořádku. Držím pace ![]()
@celipipka54
Já si furt říkám, že za to nemůže, i když občas tě to napadne, ale jak říkáš, nejsem magor, a přeci jen naštěstí přemýšlím, Karp zabíral skvěle na koliky, teď už řve u vysavače i u zavinutí
No tak mne Dítě plakalo 7h v kuse takže vím jake to je když pláče ![]()
@Jannys Čaj ano, ten nepije, ale celkem mu jede koj. voda, za den vypije zhruba 20-30ml převařené vody. Mazala jsem ho celého olejíčkem, teď už ne, od té doby co se osypal, ho ničim nepatlám, a včera se mu objevily malé flíčky na tváři a už je to zas pryč ![]()
U nás to přešlo v roce. Důvod pláče nevím dodnes, ale byla jsem přesvědčená, že bude jedináček. No dnes mám děti dvě a druhé bylo za odměnu ![]()
@bebinaa Ja bych zkusila vyžádat vyšetření u dr. at mas alespoň klid sama v sobe. Ano deti pláčou syn mi plakal také ale 15 h tahem to už bych hledala příčinu. nehlede na to pokud nespinka Tim pláčem pak je pretazene nemůže usnout to je taky kámen úrazu
Takhle to měl jednou ošklivé, doktorka nám dala nějakou mastičku, pak to zmizelo, včera se to objevilo znovu a už je to zase pryč
@bebinaa
osobní zkušenost nenám, ale pokud nezabírají klasika věciiž zmiňované, hledala bych dál co je špatně. Kamarádka měla takhle uřvanoumalou, pak byla u homeopatičky a tak našla prej problém v ní(v matce)že to na ni přenášela, pak se to prej trochu zlepšilo, pak nevím dlouho jsem sní nemluvila. Můj malý měl takykoliky řval teda max.3 hodky, ale hodně se to zlepšilo vojtovou metodou, co jsme začli cvičit, protože měl nějaké problémy s otáčením hlavičky, tímposílil bříško, kteréměl dost povolené, byl víc unavený, spaní se zlepšilo
zkusila bych se zeptat dr. jestli by tě neposlala na vyšetření. Každopádně se drž, třeba švagrováměla takhle uřvané mimčo, ale aspoň spávala třeba i 3-4hoďky v kuse, takto neřešila. Je dost pruďas do teď má 3roky.
Tak pevné nervy
![]()
@bebinaa píše:
@celipipka54
Já si furt říkám, že za to nemůže, i když občas tě to napadne, ale jak říkáš, nejsem magor, a přeci jen naštěstí přemýšlím, Karp zabíral skvěle na koliky, teď už řve u vysavače i u zavinutí
Karp sakra, mě to jméno přišlo nějaký divný
Já si to fakt nikdy nezapamatuju ![]()
To je divný, nemůže jí třeba něco být? Nechci strašit, jen mě to tak napadlo ![]()
@Jannys
Přesně, v noci spí celkem dobře, nakrmim a spí dál, jenže uspávání peklo až 3hodinový, ![]()
@bebinaa takhle mi řvával taky syn
. Doktorka stále opakovala prdíky, to trvalo do 6mes, pak sme přešlipomalu na příkrmy a bylo to lepší a opět to začalo v 9měs kdy sem nasadila jogurt, ale stále sem neměla tušení každou noc se mě budil v křeči plakal bolestí, dr. jen tvrdila prdíky…no tak sem zkusila vysadit lepek a mléčné a najednou klid, nasadila sem lepek a stále klid, no byla to alergie na mléko a jelikož sem kojila a jedla mléčné jako divá tak chudák musel trpět, dr. mě tvrdila že když kojím tak já můžu mléčné jest
, takže si chudák musel pořádně vytrpět…mléčné věci mu dávám pomalu od 1,5 roku a to třeba obden jogurt, teď už je to celkem dobrý, ale řekla bych že má stále měkkčí stolici asi díky jogurtům, ale on je miluje a ty sojové nechce
. No budu měnit doktorku jak se budeme stěhovat.
Takhle jsem to měla s 2. synem, byl to očistec, vydržel jako malé miminko spát třeba jen 2× 20 minut za celý den, zbytek dne prořval. Aspoň noci byly dobré. Byl zcela zdráv, nepomohlo nic. Kolem 5. měsíce bylo klidnější období, pak to zase začalo (možná zuby? fakt nevím), celkově se to zlepšilo v době, kdy se začal sám pohybovat a měl tak víc zábavy. Dodnes je velmi hlučný, pořád by vrčel (jako auta) nebo si aspoň zpíval, prostě asi se rád poslouchá, navíc má zvučný hlas. Nejčastější povel u nás doma je „ztiš se“ nebo vypni zvuk) Dnes je z něj školák, takže vydrž, netrap se tím, že by to byla tvoje vina, není, jen to musíš vydržet.
@bebinaa Už to čtu, že půjdeš na vyšetření. Chudáček malej, nemůže mít atopický ekzém? ![]()