Nepřetržitě pláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
636
30.12.14 21:43

@Liszane Vyzkouším :palec:
@Tarinka Já ti nevím, mě napadla jedině ta alergie na mléko, spolu s tím ekzémem :nevim:, zkoušeli jsme Manducu, ale nepochodila, jinak bydlíme na horách, takže terén nic moc, ale snažím se alespoň 3× týdně jezdit do města, dnes spal v kočáru od 2 do 5. Ale pak uspávání na 2 a půl hoďky a teď už konečně spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
30.12.14 21:49

Tak zkusit mléko pro děti s alergií na kravskou bílkovinu a k tomu probiotický kapky. Ale to mléko asi nemusí zabrat hned, může chvilku trvat, že se to všechno dostane ven z těla. Ale jinak ta mléka se nemají moc střídat, tak si chce tu značku dobře rozmyslet. Pak bych zavinula, dala břichem k sobě, dudlík a skákat třeba na míči :think: Já věřím, že se to po těch třech měsících zlomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
31.12.14 07:44
@bebinaa píše:
@Pudloslava
Ano, bylo to suche, takové malé skvrnky šupinaté, barva i konzistence stolice je v pořádku.

Takze husta, dela hromadky, svetle zluta, zadnej hlen, zadne nitky krve - zkoumala jsi?
Protoze me taky furt vsichni rikali, ze je stolice prvorozeneho v pohode a nebyla. ten si taky neco nabrecel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
31.12.14 07:45
@Tarinka píše:
Tak zkusit mléko pro děti s alergií na kravskou bílkovinu a k tomu probiotický kapky. Ale to mléko asi nemusí zabrat hned, může chvilku trvat, že se to všechno dostane ven z těla. Ale jinak ta mléka se nemají moc střídat, tak si chce tu značku dobře rozmyslet. Pak bych zavinula, dala břichem k sobě, dudlík a skákat třeba na míči :think: Já věřím, že se to po těch třech měsících zlomí.

jestli ma ABKM, tak nejaky HA uz nepomuze, chce to alespon Nutrilon allergy care

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
31.12.14 10:23

@bebinaa ahoj, mám stejně starou holčičku a taky mi hodně plakala, ale rozhodně ne celý den. Tak 2-3 hodiny večer, měla prdíky, nahřátý polštářek a všechno ostatní kolem moc nepomohlo nebo jen chvilkově (když měla fakt velký bolesti, tak to bylo k ničemu). Koupila jsem kapky Bio Gaia a po zhruba dvou týdenním užívání už nepláče. Díkybohu za ně. Jsou teda drahý, dala jsem za ně 600,– a je toho 10 ml, tipuju, že vydrží tak měsíc a půl, možná dva. Ale malá se strašně trápila a stojí mi za to. Jinak já teda mám podezření taky na alergii, protože měla krev ve stolici, ale to budu řešit až s doktorkou.

Jestli ti propláče většinu dne, tak bych se nenechala doktorkou odbýt a vyžádala si nějaké vyšetření bříška apod. Aspoň pro tvůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
31.12.14 12:07
@Pudloslava píše:
jestli ma ABKM, tak nejaky HA uz nepomuze, chce to alespon Nutrilon allergy care

Vsak ja nepsala ze staci Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
31.12.14 12:11

@Tarinka jasne, ono ale povedomost o tžech vyssich stepenich v populaci moc neni, kdyz reknes „pro deti s alergii“, tak kazdyho napadne HA. Proto jsem v tom zarejpala. Aby pak zakladatelka nedavala HA a pak rekla, ze alergii dite nema, protoze HA mliko nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
31.12.14 12:15

Holky ja nevim, ja bych sama od sebe Nutrilon Allergy care nedavala. Nejdriv bych se teda poradila s doktorem. A taky ne kazdy mimco ho vezme, je pekne hnusny. Nas prcek ho pije, ma ABKM. A pokud opravdu nema krev nebo hlen ve stolici, nebo prujem tak si myslim ze to alergie nebude. Ale na druhou stranu, Honzik mel nejdriv asi dva tydny vyrazku, a pak az prisel hlen ve stolici. :nevim: Bebino urcite sleduj stolici, jak vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
31.12.14 12:41

Holky stolice je fakt v poradku, zkoumam stale. Ale stejnak mam podezreni na tu alergii na mleko, protoze tohle neni normalni. Vydupu si testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
31.12.14 12:43

@bebinaa a dneska je prcek v pohodě? Nebo stále pláče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
31.12.14 13:25

@Jannys
Večer spal poprvé v postýlce, uspávala jsem ho včera zhruba ty 2-3 hodky, už nevím přesně, to plakal, jako vždy, pak jsem ho tam POPRVÉ :mrgreen: přenesla, a ve 3 už zase plakal, ale protože se odkopal tak mu nejspíš byla zima, vzala jsem ho k nám a spal do 8, pak do mě začal kopat, poplakávat, pak ještě usnul, v 8 jsme vstávali, půl hodky se smál, dělal blbosti a pak opět nanovo, tak jsem ho dala do kočárku na zahradu i s pláštěnkou a spí doteď, ale až se vzbudí, tak se napapá, pak chvíli OK, a opět se to opakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí