Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@bebinaa ty fleky mi přijdou jako nějaký ekzém. Řekla ti MUDr na co je ta mistička? takhle vyrasene mne to na aviril tedy přijde sz dost silne. ![]()
@celipipka54 To mě napadlo jako první, chlap je alergik, takže by to odpovídala, ale Dr, říkala, že je to jen ekzém, druhý ten to bylo pryč
![]()
@Jannys
Jojo byla to mast přímo na ekzemy, myslela jsem si, že je to kočkou, tak jsme jí dali prarodičům, pak byl klid, a včera se to objevilo znovu, ale ne takhle moc.
@bebinaa také bych to viděla na nějaký ekzém. potom.. když na zo trpí i Váš tatínek (manžel) kor potom bych sr na to více zaměřila.
Urcite si u MUDr. nechej udělat nějake vyšetření k tomu urcene. a pokud di tebe bude kydit ze to jsou prdici.Tak ji naostro řekni, že pokud ti nevyhovi bereš si kartu a odchazis.
@bebinaa píše:
Takhle to měl jednou ošklivé, doktorka nám dala nějakou mastičku, pak to zmizelo, včera se to objevilo znovu a už je to zase pryč
to je podle me ekzem. dneska je to asi uz blede, ale urcite to tam jeste najdes, jako sucha hrbolata mista. co kadeni? konzistence? hlen, krev?
Někde jsem četla, že 98% malých miminek pláče kvůli špatnému spánku, že neumí pracovat s únavou…atd., zkusila bych přece jen pevně zavinout, dát dudlík, pustit vysavač, dát na bok, lehnout si s ním do postele a trošku s ním pohupovat, třeba chytnout za zadeček a trošku houpat, obličej si dát k jeho obličeji… ![]()
Nechala bych ho v noci spinkat se mnou, nedavala bych ho do postylky. A pres den bych ho zkusila davat do satku, aby mel kontakt s maminkou. Nekdy deti placou, kdyz jim toto chybi. Mimochodem, proc uz nekojis?
Nemůže mít moc podnětů? zavázala bych do šátky, přeju ať to brzy přejde.
Me takhle nas Honzik rval v sestinedeli, prez den nespal, jen v noci. A bylo to prave z toho, blba matka prvorodicka. Nenapadlo me ze neumi prez den sam usnout, krom kocrku, tak sem ho uspavala a hodne se to zlepsilo. Jinak si myslim ze takovy prcek nemuze byt nekontaktni, jak pises. Urcite mu neco je, kdyz takhle place.
Nechces zkusit satek? Mela sem si ho koupit, ale nenapadlo me to ![]()
@Pudloslava
Ano, bylo to suche, takové malé skvrnky šupinaté, barva i konzistence stolice je v pořádku.
@Tarinka Já si taky myslím, že je unavený, v noci vydrží spát těch 6h. s přestávkama na jídlo, ale odpoledne jsou to 2× 10minut, venku v kočáru vydrží i 4 hodiny, ale v -7 ho tam přeci nemůžu nechat.
@wanillca Spí jedině semnou, to mi nevadí, jinak po příchodu domu z porodnice se mi zastavila laktace, měla jsem po porodu šílený depky v porodnici. Takže se to na tom určitě podepsalo.
@kacikhanz manduca vyzkoušeno, bohužel bez úspěchu
od tý jsem očekávala konečně zazrák, ale nekonal se ![]()
Ahoj vim presne jak se citis ja mela pred rokem to same mala rvaka porad kazdej den celej den nic nezabiralo dokonce jsem kuli tomu prisla o mleko jelikoz jsem nic z nervu nejedla atd..pak jsem malou dala na umele mleko a stejnak porad rvala zkouseli jsme vsechny kapacky atd a nic ji nepomahalo trvalo to do jejich 4 mesicu a pak to bylo v pohode ale urvana je porad kdyz se ji neco nelibi tak zacne
doted si pamatuji jak jsme se s pritelem stridali ze jsme malou porad chovali nebo musel ji vzit do auta a jezdil sni 1 hodinu v aute aby usnula bo hruuuzaaa
a dotoho porad ublinkavala a pak zas vyrazka na obliceji ale v tech 4 mesicih to prestalo drz se a snad to brzy prestane ![]()
@bebinaa a kdyby jsi ho uspala v kočárku třeba doma v chodbě, to by se ti vzbudil? ![]()
@Tarinka
Pokud bych zastavila, tak jo, venku vydrží fakt dlouho na čerstvým vzduchu, ale doma ani náhodou.
@bebinaa co nabalit a otevřít okno?
čerstvý vzduch bude, ale nebude taková zima…
@bebinaa a myslíš, že kdyby mi něco bylo, že by venku spal tak dlouho? Já myslím, že jste si prostě ještě nenašli systém, jak uspat
zkusila bych toho Karpa, ale všechny ty body naráz, né třeba jen zavinutí nebo jen vysavač…když to nepomůže, zkusila bych šátek, pokud ani to né, šla bych za nějakým dobrým homeopatem… jinak pokud máš jen jedno, byla bych s ním venku v kočárku co nejvíc