Nepřibírá - Co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
agora
20.6.13 20:20
@Sarik12 píše:
Nedavala bych dzusy, ktere ji zaplacnou a pak ti neji. Nevim, jestli e teda neredis vodou, a. e i tak by mela mit max 200 ml
A. Tomhle veku j bych teda neodstrikavala. A ta vaha mi ak strasna neprijde, roste normalne do delky?

Mame 70 cm, no taky si rikam, jestli ji ty dzusy akorat nezaplacnou. Redim 2/3 dzus pak voda, ale stejne… diky za reakci

• Citovat
  • Upravit
agora
20.6.13 20:21
@Gladys píše:
Zcela upřímně, na odstříkávání bych se v tomto měsíci už dávno vyprdla, svoje dostala, přisát se nechce, finito ;)

To jsi tvrdak, ja mam porad pocit, ze aspon do roka at ma to matersky…

• Citovat
  • Upravit
agora
20.6.13 20:21
@dandysek píše:
Měla jsem stejnej problém, jen malýmu byly necelý 4 měsíce. A tak jsme začali s příkrmama o něco dřív. Ty máš výhodu, že dítko je starší, v devíti měsících jsou větší možnosti, čím krmit, prso nechce, nekojila bych. UM určitě zkusit můžeš, tím nic nezkazíš ;)

Diky

• Citovat
  • Upravit
agora
20.6.13 20:22
@prudusinka píše:
V tomhle počasí příkrmy hlavně moc neohřívej, malá mi teď jí akorát vlažné

No ten jogurt z lednice ji normalne chutna, dneska uz jen dve lzicky, zbouchala cely velky banan a burizony.
Prikrm ma kachni maso se sladkym bramborem, zkusila jsem teple i studene a stejne stavkuje. Mozna ji to uz nebavi mixovane a chce to oddelene? Jak mas velkou malou? (:

• Citovat
  • Upravit
522
20.6.13 20:28

Malá má 20m ale loni touhle dobou (8m) se mi začala odstavovat od mm. Dneska to teda u nás taky nebyla žádná hitparáda - ráno celkem dobrý, oběd odmítla, na svačinu pár jahod a teď večer vypila 250ml mléka a spí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agora
20.6.13 20:49
@prudusinka píše:
Malá má 20m ale loni touhle dobou (8m) se mi začala odstavovat od mm. Dneska to teda u nás taky nebyla žádná hitparáda - ráno celkem dobrý, oběd odmítla, na svačinu pár jahod a teď večer vypila 250ml mléka a spí

Ok, diky, treba je to pocasim… preci jen je to prudka zmena.

• Citovat
  • Upravit
3831
20.6.13 22:48
@agora píše:
Diky

není za co. Můj malej teď v těhle vedrech taky zase stávkuje, dá si nad ránem 100ml mlíka a pak přes den jen tak zob zob ode všeho, nic extra to teda není :/ Spíš studený jogurty a hodně čaje, jinak nechce nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
20.6.13 23:16

Ale na tech 70 cm mi 8 kg neprijde nejak desne malo :think: kazdej nemuze byt michelin
A to vedro ted, to neji nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 15:38

Ahoj maminky, jdu si k vám pro radu. Dcera - 1 rok, nepřibírá, jí jako blázen, spocívá všechno co jí dam, ale pořád je strašně drobounká. Dnes jsme byli u dr. na roční prohlídce a i jí se to nelíbilo. Od poslední prohlídky, což už sou možná 3 měsíce né-li dýl, přibrala jen 300 g. I na grafu je hodně pod mírou. Nevíte, čím by to mohlo být? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.6.15 15:41

@a.n.o.n.y.m.n.í 2 Co třeba geny, hodně dobrý/rychlý metabolismus? Kolik měří a váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nugetkaa
3.6.15 15:42

Můj poslední syn byl taky takový drobounký, a to papal jak dospělý chlap, časem z něj vyrostl normální klučina :)

• Citovat
  • Upravit
3.6.15 15:43

@Svistice 74 cm a rovných 8 kg měla dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
3.6.15 15:48

@a.n.o.n.y.m.n.í 2 to je normální má dcera měla v roce 8.60 a 73cm a dnes v 10letech by to nikdo nepoznal že byla drobounká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
3.6.15 15:49

@a.n.o.n.y.m.n.í 2 jinak dnes má váhu 35kg a 150cm tak bych to neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 15:50

@věrasek80 já právě koukala do průkazek a starší dcera měla v roce 9,6 kg a to je skoro dvě kila rozdíl ty jo.. a právě mě trochu vyděsilo, jak se na to i ta dr. tvářila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí