Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Naprosto ty ostatní cestující chápu. Koukala bych se na tebe úplně stejně a myslela si něco ještě daleko horšího.
![]()
A docela se divím, že někdo od plic neřekl něco tobě …
se nedivím, že se za to stydíš a píšeš anonymně, on se tě chytil za ruku, nepráskal tě do břicha ![]()
Jsi totiž dobytek. Co jiného na to říct?
Ale bacha. Karma funguje. Jak se chováš, to se tobě jednou vrátí.
@Kelsey1 píše: Více
Nechci být zlá, ale když se my chováme slušně ke starším lidem, mohli by i oni k nám. Nechci teď tvrdit, že jsou všichni důchodci takoví, mluvím jen o těch, kteří se k nám chovají hnusně a s prominutím nás peskují.🙈 Jsem slušná, beru na ně ohledy, mám respekt, ale čeho je moc, toho je příliš. Nenechám se zbytečně od nich peskovat. Ono slušnost, asertivita a nepříjemnost je něco jiného.
@Šmoulice píše: Více
Naprosto ty ostatní cestující chápu. Koukala bych se na tebe úplně stejně a myslela si něco ještě daleko horšího.
![]()
A docela se divím, že někdo od plic neřekl něco tobě …
Asi nemáš děti?
Těhotenství po IVF po dvanácti letech snažení s rizikem potratu. Ale máš pravdu, pomůžu důchodci (kdybych spadla jako hruška s ním, mohla jsem potratit) a ohrozim moje vymodlene dítě
.
@stinga píše: Více
Chytl za ruku takovou sílou že se manžel ještě po týdnu divil od čeho mám ty modřiny.
Mám dítě. Ale to mě neopravňuje k tomu, abych se chovala hůř jak dobytek. ![]()
A ještě, abych měla radost z toho, že kvůli mě spadl nějaký stařík na zem. ![]()
@Miuska1 píše: Více
Pokud se někdo chová evidentně i v dospělosti, jak rozmazlený, rozcapený spratek. Má frňáček hore, myslí si, že svět a vše patří jemu. Tak si výchovnou chvilku zaslouží. Sama tomu jdeš evidentně proti a opakovaně.
Zkus se zamyslet, proč se opakovaně tobě dějí podobné situace. Jestli je opravdu chyba na jejich straně
.
Zkus si někde koupit lekci sebereflexe.
Takže si srazila na zem starýho pana?
hrdinka! frajerka!
Tak tady se nam sesli hned ctyri cestujici, ktery bych v MHD nechtela potkat. Starsi pani to mohla rict slusne, zakladatelka si nema davat bundu pres operadlo a jeste totalne bez respektu absolutne nechapat, ze to nekomu vadi. Tehotna se boji, ze potrati z chytnuti za ruku a starsi pan si plete ruce ostatnich s madlem. Nemate si co vycitat.
Anonymní musí být bájná Andromeda. Té je takový výplod podobný.