Nepříjemní důchodci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15514
25.3.25 21:01
@Anonymní píše: Více

Naprosto ty ostatní cestující chápu. Koukala bych se na tebe úplně stejně a myslela si něco ještě daleko horšího. :roll: :roll:

A docela se divím, že někdo od plic neřekl něco tobě …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76831
25.3.25 21:01

se nedivím, že se za to stydíš a píšeš anonymně, on se tě chytil za ruku, nepráskal tě do břicha :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9033
25.3.25 21:02

Jsi totiž dobytek. Co jiného na to říct? :nevim: Ale bacha. Karma funguje. Jak se chováš, to se tobě jednou vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miuska1
25.3.25 21:02
@Kelsey1 píše: Více

Nechci být zlá, ale když se my chováme slušně ke starším lidem, mohli by i oni k nám. Nechci teď tvrdit, že jsou všichni důchodci takoví, mluvím jen o těch, kteří se k nám chovají hnusně a s prominutím nás peskují.🙈 Jsem slušná, beru na ně ohledy, mám respekt, ale čeho je moc, toho je příliš. Nenechám se zbytečně od nich peskovat. Ono slušnost, asertivita a nepříjemnost je něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.25 21:04
@Šmoulice píše: Více

Naprosto ty ostatní cestující chápu. Koukala bych se na tebe úplně stejně a myslela si něco ještě daleko horšího. :roll: :roll:

A docela se divím, že někdo od plic neřekl něco tobě …

Asi nemáš děti?
Těhotenství po IVF po dvanácti letech snažení s rizikem potratu. Ale máš pravdu, pomůžu důchodci (kdybych spadla jako hruška s ním, mohla jsem potratit) a ohrozim moje vymodlene dítě :poblion:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.25 21:05
@stinga píše: Více

Chytl za ruku takovou sílou že se manžel ještě po týdnu divil od čeho mám ty modřiny.

• Citovat
  • Upravit
106408
25.3.25 21:05

no ty budes darecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
25.3.25 21:06

Mám dítě. Ale to mě neopravňuje k tomu, abych se chovala hůř jak dobytek. :poblion:

A ještě, abych měla radost z toho, že kvůli mě spadl nějaký stařík na zem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9033
25.3.25 21:06
@Miuska1 píše: Více

Pokud se někdo chová evidentně i v dospělosti, jak rozmazlený, rozcapený spratek. Má frňáček hore, myslí si, že svět a vše patří jemu. Tak si výchovnou chvilku zaslouží. Sama tomu jdeš evidentně proti a opakovaně.
Zkus se zamyslet, proč se opakovaně tobě dějí podobné situace. Jestli je opravdu chyba na jejich straně 8).
Zkus si někde koupit lekci sebereflexe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
25.3.25 21:07

Sednul bych si místo té bundy. :P

• Citovat
  • Upravit
599
25.3.25 21:08

Takže si srazila na zem starýho pana? :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: hrdinka! frajerka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
@Venetia píše: Více
???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106408
@teroonka píše: Více

ty babci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
25.3.25 21:13

Tak tady se nam sesli hned ctyri cestujici, ktery bych v MHD nechtela potkat. Starsi pani to mohla rict slusne, zakladatelka si nema davat bundu pres operadlo a jeste totalne bez respektu absolutne nechapat, ze to nekomu vadi. Tehotna se boji, ze potrati z chytnuti za ruku a starsi pan si plete ruce ostatnich s madlem. Nemate si co vycitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9033
25.3.25 21:14

Anonymní musí být bájná Andromeda. Té je takový výplod podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová