Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, to mě moc mrzí, doufala jsem, že vám to zabere stejně, jako nám
No, my teď už taky zase nespíme, derou se nám na svět poslední 3 stoličky, ale doufám, že se to pak vrátí zpět na dobu před stoličkami, protože 2 vzbuzení za noc je prostě pohádka. Ale to vám nemusím říkat. Kéž bych věděla, jak vám pomoct ![]()
Kakika píše:
Holky, to mě moc mrzí, doufala jsem, že vám to zabere stejně, jako námNo, my teď už taky zase nespíme, derou se nám na svět poslední 3 stoličky, ale doufám, že se to pak vrátí zpět na dobu před stoličkami, protože 2 vzbuzení za noc je prostě pohádka. Ale to vám nemusím říkat. Kéž bych věděla, jak vám pomoct
pořád doufám, že až budeme mít všechny zoubky, tak se to změní, ty dvě stoličky dole máme tvrdé jak kámen, tak snad až prorazí tak budeme mít klid, ale ještě nás čekají ty dvě nahoře…takhle dlouho se nám zoubky ještě neprovrtávaly, je to dobrej očistec…a to nás teď jestě čeká nějaké roztahování kůžičky na pindikovi, očkování priorix tetra(při tom prvním jsme skončili v nemocnici), takže asi můžu být ráda za ten klid ve dne ![]()
Dajdulka, to je mi líto, i se spaním i s manželem. Tak snad bude brzo líp. Otevři si večer vínko a napusť vanu, prostě pohoda.
Dětem se teď prořezávají trojky, přijde mi to jako věčnost a nějak se to nelepší. Asi jsme začali dávat ten sirup ve špatnou dobu.
Ale mě přijde, že ani odvar z makovic by na ty moje darebáky nezabral.
zdravím holky…hlásím,že u nás sirup nezabral.ale neva,za pokus to stálo
![]()
GAMMARAY píše:
zdravím holky…hlásím,že u nás sirup nezabral.ale neva,za pokus to stálo![]()
Ahoj,
na krabičce psali, že prnví účinky až po měsíci, tak neházej flintu do žita. Třeba to ještě vyjde.
Já ho dávám skoro měsíc a zatím spali celou noc jen jednou a to byla asi náhoda. Nevím, načnula jsem třetí lahvičku a až ji doberou, tak to balím a zkusím to třeba až zase na konci prázdnin.
takže „gratulace“
jen tak dále.my budem samo…pokračovat v užívání.
GAMMARAY píše:
takže „gratulace“![]()
jen tak dále.my budem samo…pokračovat v užívání.
to raději ne, nechci to zakřiknout…nechavam ho ted i trosku dele vzhuru a to spinka a ma rymu a kasel
uvidime, jae to bude mit pokracovani…ale bylo by to fajn ![]()
Dajdulko, tak už se ti srovnal po dovolené?
No mě zatím spali celou noc opravdu jen jednou a to jsem si říkala, hurá je to na dobré cestě a zase prd. Vždy se vzbudí jeden nebo druhý a probudí toho druhého. Takže pořád dokola.
Laaja píše:
Dajdulko, tak už se ti srovnal po dovolené?
No mě zatím spali celou noc opravdu jen jednou a to jsem si říkala, hurá je to na dobré cestě a zase prd. Vždy se vzbudí jeden nebo druhý a probudí toho druhého. Takže pořád dokola.
no ja ho davam misto po 19hod po 20hod, ale dneska mi sice spal celou noc bez probuzení, za to vstával v půl šesté, tak doufám, že to byla jen náhoda
snad to druhé balení zabere tak, abysme byli spokojený všichni…a před Tebou klobouk dolů - neumím si to s dvojčatama představit.. ![]()
dajdulko…já je ted dávám spát až kolem 21 hod,usínají kolem 22 hod ,no a kolem 23 už jeden nebo druhý ožívá.až někdy budou spinkat celou noc bez řvání a skákání,tak se budu bát,že jsou mrtví
jo,a toho protahování pindíka se neboj,není to tak hrozné,jen pak až doma,když se mu bude chtít čůrat,bude asi plakat.nám to brečení trvalo tak 3-4dny.
nechci zakřiknout, ale u nás začíná spávat i ráno dýl. Sice se dneska vzbudil o šesti, ale zase vytuhnul a furt spí. Holky, ten sirup dáváte pořád, nebo ho po 2 měs. vysadíte.
GAMMARAY píše:
dajdulko…já je ted dávám spát až kolem 21 hod,usínají kolem 22 hod ,no a kolem 23 už jeden nebo druhý ožívá.až někdy budou spinkat celou noc bez řvání a skákání,tak se budu bát,že jsou mrtví![]()
jo,a toho protahování pindíka se neboj,není to tak hrozné,jen pak až doma,když se mu bude chtít čůrat,bude asi plakat.nám to brečení trvalo tak 3-4dny.
presne takovej pocit mam taky, kdyz se nahodou podari a malej nespi…dneska se budil v noci po hodine na piti, ale beru to tak ze ma rymu a potrebuje doplnit tekutiny, akorat to mliko ve ctyri se mi zdalo brzy…jinak my uz jsme jednou byli na vytahovani tuku z pindika, kvuli tomu nam neslo pretahovat, to jsme si uzili, pri kazdym curani strasnej plac a koupani v hermanku nam zajistilo odpor k vecernimu koupani na mesic…takze jsem se do toho pustila sama a natahuju mu to po kazdem koupani..on ma hruzu z doktoru i tak a nechci mu zpusobit dalsi stres.. ![]()
jé,tak vy jste už s pindíkem byli…tak to víš co a jak a já tu ze sebe dělám chytrou
já naštěstí takové problémy u doktorů s malých nemám.on se nebojí vůbec a naopak ani nechce odejít z ordinace.špíš se bojím já,co tam zase vyvede a co jim navykládá.někdy to jsou fakt trapasy.má od narození pupeční kýlu a všem ji ukezuje už v čekárně .v nestřeženém okamžiku vletí do ordinace a tím pádem nemusíme čekat
a holka,tak ta je ještě živější…no a rýmu ,tu ještě nikdy neměli,tak jsem zvědavá až to jednou příjde-neumí smrkat,tak to pak bude..ale možná u ní třeba budou spát ,cha cha…
Ahoj, tak to tu tak pročítám, a napadlo mě doporučit „white noise“, včera jsem náhodou našla online generátor, dá se to tam poměrně dobře nastavit, a s prťavou jsme obě krásně chrupkaly… i když to může bejt teda jenom náhoda, za pokus to stojí. Pěkně to odruší i případný hluky z venku a podobně. ![]()