Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já jsem z Kostelce nad Labem a do Neratovic chodím do školy. Kolem Mikuláše se nám má narodit naše první prtě ![]()
@Trumbeli píše:Slávistu znám, asi nejde přehlédnout, co…já bydlím kousek od školy…jak dlouho tu bydíš Ty?
Jojo
. Já celý život v Nera a teď posledních 10 let tady.
@Nastys
Tak super…budeme počtat s pondělím…místo mě napadá jen Mělník
…ale nebráním se jinému nápadu:-))
@Lucie_Sx
Tak to tu to musíš znát jak své boty
…já teprv začínám objevovat…Mlékojedy, cestu kolem Labe a tak ![]()
@Trumbeli
Mělník může být : ) a na příště třeba dohodneme jiné místo ![]()
Ahojda holky, mám na vás prosbu.. Pokud jste některá z Neratovic, můžete mi doporučit nějakého gynekologa…Jsem zřejmě těhotná a žádného tu nemám… Děkuji za vaše názory..
@Anonymní píše:
Ahojda holky, mám na vás prosbu.. Pokud jste některá z Neratovic, můžete mi doporučit nějakého gynekologa…Jsem zřejmě těhotná a žádného tu nemám… Děkuji za vaše názory..
Ahoj, já chodím ke Karbanovi, je skvělí hodně mi v těhu pomohl…
![]()
@Anonymní píše:
Hlavně ne Ťoupalíka, jinak je to asi jedno, koho vybereš ![]()
@Trumbeli píše:
Tak to tu to musíš znát jak své boty…já teprv začínám objevovat…Mlékojedy, cestu kolem Labe a tak
Docela jo ![]()
@Nastys píše:
Mělník může být : ) a na příště třeba dohodneme jiné místo
Zámecká cukrárna je skvělááááá
@Nastys
Tak domluveno…sice nemá být nejlíp, ale kdyžtak operativně něco vymyslíme, ne..Máš typ na nějaké místo, kde se sejít..mě napadá jen náměstí, tam není moc parkování, ale kdyžtak auto nechám jinde a dojdu pěšky.. ![]()
@Nastys
Dobře u kašny…a v kolik? My ještě nemáme nějak pevný režim spánek - bdění, tak bychom se asi přispůsobili..
Teď si znova čtu ten můj příspěvek…a mám tam hrubku jak blázen
…takže dobrý tip
omlouvám se ![]()
A přidá se někdo další?? Zámecká cukrárna je taky dobrý tip ![]()
@Trumbeli Čas bych ještě upřesnila. Ale doufám, že bude pěkně.. raději bych dala přednost posezenímu venku s hřištěm nebo, když už ve vnitřku tak s dětským koutkem. Jenže na Mělníku se nedá moc vybírat
Ale věřim, že si poradíme : )
Ahoj holky jsem sice bezdětná zatím:) ale nevíte o nějakém dobrém fitku v mělníku spíš teda zaměřený na kardio?Díky moc
Ahojky holky/maminky
bydlím v Mlékojedech u Neratovic skoro rok a nikoho tu neznám. Začátkem června se mi má narodit první mimčo a na kočárkování budu zřejmě sama. Určitě bych byla ráda, kdybych si tu na trajdání kočárkem našla nějakou kamarádku
. Jinak barák Slávisty se nedá přehlédnout ![]()