Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, bydlím kousek od Neratovic, mám 4-měsíční miminko a ráda bych našla nějakou maminku z Nera, Mělníka či okolí na procházky a výlety s kočárkem. Samotnou mě to moc nebaví ![]()
Ahoj
Já se hlásím za Mělník, na výlety a procházky chodíme moc rádi
Jen teda už vyloženě nemám miminko : )
Ahoj Nastys, ne uplné miminko nám rozhodně nevadí
. Já na Mělníku znám jen centrum, zámek a pak trošku okolí podél řeky, takže nic moc ![]()
Ahojky, já se hlasím též bydlím mezi Mělníkem a Neratovicema, malé jsou 2 měsíce a kočárkem také rádi drandíme ![]()
Trumbeli, to je dobře, že nevadí
Abych to upřesnila přímo z Mělníka teda nejsem, ale máme to tam kousek.
A co se týká Neratovic tak tam jsem chodívala do školy ![]()
Holky, a odkud jste? Já z Libiše, takže spíš blíž k Neratovicím. Procházkujeme tady v Libiši a Neratovicích, občas na Mělník…vesničky „mezi“ moc neznám…teda možnosti procházek a tak. Kde kočárkujete vy?
My jsme z Hořína.. takže procházkujeme tady, okolní vesničky a Mělník. A nemáme problém se přesunout kamkoliv ![]()
@Trumbeli
Jsem taky z Libiše, neznáme se?
Jak dlouho tu bydlíš?
Mám prtě 3 měsíce.
@Nastys
My taky nemáme problém se přesunout kamkoliv, nalodíme se do auta a je to:-))…poznáváme okolí? ![]()
@Lucie_Sx
Já tu bydlím krátce, něco přes rok, ale dřív jsem byla pořád v práci, takže tu neznám nikoho, maximálně od vidění ![]()
@Trumbeli
Tak to jsme na tom podobně, tim líp : ) můžem něco naplánovat ![]()
@Trumbeli píše:
@Nastys
My taky nemáme problém se přesunout kamkoliv, nalodíme se do auta a je to:-))…poznáváme okolí?
@Lucie_Sx
Já tu bydlím krátce, něco přes rok, ale dřív jsem byla pořád v práci, takže tu neznám nikoho, maximálně od vidění
Aha, a kde bydlíš? Já kousek od Slávisty ![]()
@Nastys
Já bych navrhovala příští týden…zítra máme nějaké zařizování a v pátek hlásí bouřky
…co třeba v pondělí? ![]()
@Lucie_Sx
Slávistu znám
, asi nejde přehlédnout, co…já bydlím kousek od školy…jak dlouho tu bydíš Ty? ![]()
@Trumbeli
Tak to pondělí by šlo, teda pokud nezklame počasí ![]()
Uznávám, že Slávista je opravdu rarita ![]()