Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jojo mě dnes přišly jeste penize ze sociálky a jsem celkem prekvapená- mile ![]()
Holky přišla vám už neschopenka ze ossz za leden?? chodila mi 15 a za tim nic ![]()
Ahoj holky, taky jsem v PN od 1.1. a od zaměstnavatele teda bída, ale s tím, co dorazilo ze sociálky, už to docela jde… takže ano, ještě něco dorazí ![]()
Tak to jsem zvedava, jestli mi socialka jeste neco posle. Mozna, ze jsem si ty dny spatne vypocitala, ale nevim nevim.
Jo a jeste neco. Podle ceho se vypocitava zivotni minimum? Taky z platu?
Holky, co už máte mimíska a jste na neschopence pro další těhu, jak to zvládáte s vycházkama s dětma. Kolik máte psáno hodin na vycházky?
Ahoj holky, chci se vas zeptat, jak zvladade to zavreni doma pri neschopence.Ja jsem od prosince doma vychazky mam od 13 do 19,ale je to hrozny. Kterej magor tohle vymyslel?
Ja jsem na neschopence od ledna. A vychazky mam od 10-16hod. A zatim mi to vubec nevadi, ten omezeny cas. Kolikrat je venku hnusne, tak se mi ani ven nechce.
Já mám od 10 do 12 a pak od 15 do 19 a taky mi to nevadí, když je hnusně. V létě to bude asi horší, ve vedru se mi ven chtít nebude a až bude chládek, tak nebudu moct? Postavený na hlavu, fakt. Chci si je dát od 12 do 18 abych mohla do školy aspoň na odpoledne…
Těhotná poprvé - ahoj, tak to já jsem doma od začátku listopadu a už mi z toho pomáli hrabe…těch 6 hodin je strašně málo ![]()
Ahoj, určitě to přežiješ
já jsem doma na neschopence od začátku září a začátkem března snad nastoupím už na mateřskou (8 týdnů před TP) a uteklo to jako voda. Vycházky mám od 13 do 19
Nevím holky na co si stěžujete, jednou jste na neschopence, tak asi máte nějaký problém a ne, že se budete courat někde celý den. Já taky byla na neschopence a přežila jsem to v pohodě. V létě mě to sice trochu mrzelo, ale musela jsem to respektovat, stejně se mi v tom horku nechtělo nikam chodit. A na nákupy to je času dost.
@Bananas Mě to taky nevadilo, na nákupy i návštěvy bylo času dost ![]()
Tak já jsem se právě dozvěděla, že mi vycházky nedají v kuse, musím mít něco dopoledne a něco odpoledne, to už je fakt ale buzerace.