Neschopenka v létě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
28.3.17 19:41
@Anonymní píše:
@radkka Ptám se za švagrovou! Já si to taky myslela. A děkuji :)

To je snad jedno, stejně jsi anonym :nevim: ale promiň, blbě jsem četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.17 19:41

@Ginuš No joooo paní spravedlivá!!! :) :zed: psala si ze kazdý na neschopenku nemusí tak jsem si psala ze nekdy kdy by clovek nesel tak pr koncem smlouvy ho sef vyhodí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.17 19:42

@radkkaV V poho to je jedno :) ano protoze jsem nechtela aby si plno lidí myslelo ze já chci jít místo neschopenky na dovolenou. děkuji za příspěvek :)

• Citovat
  • Upravit
42775
28.3.17 19:45
@Anonymní píše:
@Ginuš No joooo paní spravedlivá!!! :) :zed: psala si ze kazdý na neschopenku nemusí tak jsem si psala ze nekdy kdy by clovek nesel tak pr koncem smlouvy ho sef vyhodí.
:roll: ale tohle není problém šéfa. Neříkám, že je to dobře nastavené, to samé s porodným, ale jednou to tak je a když se někdo ptá jak vyřešit dovolenou na rizikáči nepřijde mi to normální. Tak buď je ráda, že může být doma, když jí nic není a nebo ať na neschopence není a postará se sama.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
28.3.17 19:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat máme zaplacenou dovolenou v létě a nečekaně jsem otěhotněla. Jsem v necelém 3 měsíci. Mám neschopenku. Skrz velkou zátěž v práci. Myslíte že je možné aby mi na týden byli povolené vycházky? Jako na celou dobu?

A to pojede v 6.měs. na dovču? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.17 19:47

@ivik21 Holky já se za ní jen ptám :) já ji říkala že bych se i bála! ale jen se ptám! :)

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
28.3.17 19:48
@Anonymní píše:
@romik0013 Ano! No někdo kdo nechodí na noční a nedělá 12 to asi nepochopí! A každej zaměstnavatel nepochopí a ani tam těhotné ženské nechce.

Buď v klidu, u nás do výroby v 12h provozu taky těhu nesmí a teprve letos zřídili náhradní pracovní místa na ranní 8hod. směny.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
20767
28.3.17 19:50
@ivik21 píše:
A to pojede v 6.měs. na dovču? :think:

A proč ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
28.3.17 19:50
@Anonymní píše:
@ivik21 Holky já se za ní jen ptám :) já ji říkala že bych se i bála! ale jen se ptám! :)

Chápu Tě :lol: ale nepochopila jsem jen to plánování dovolené :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
42775
28.3.17 19:51
@Anonymní píše:
@ivik21 Holky já se za ní jen ptám :) já ji říkala že bych se i bála! ale jen se ptám! :)

popravdě bych se i bála zdravotnictví v jiné zemi. Ale tohle je na každé jak se rozhodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.17 20:01
@Ginuš píše:
popravdě bych se i bála zdravotnictví v jiné zemi. Ale tohle je na každé jak se rozhodne

My jeli na Slovensko v 8 mesici a i to jsem byla nervozni a to je za rohem :)

• Citovat
  • Upravit
2271
28.3.17 20:30

Ono je také problém cestovní pojištění, protože nemocnou těhotnou nikdo nepojistí, a to se pak může dost prodražit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.17 22:15
@Adelka951 píše:
Ono je také problém cestovní pojištění, protože nemocnou těhotnou nikdo nepojistí, a to se pak může dost prodražit.

Ano to mate pravdu ze ji nikdo nepojisti.

• Citovat
  • Upravit
738
29.3.17 07:23
@j.a.n.i1 píše:
Ne, není to každého věc, každého věc je si vzít třeba neplacené volno, ale tu neschopenku dotujeme my ostatní z odvodů…

A vy jste nikdy na neschopence nebyla? Jsem u zaměstnavatele 6 let, marodim poprvé a necítím se teda kvůli tomu blbě. Když to člověk potřebuje, tak od toho ta možnost snad je a taky bych byla raději v práci za plný plat… než doma za těch pár tisíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
29.3.17 07:47

@Kikkinka Ano, ppokud je opravdu nemocny, tsk at na ni je, to ovsem neni pripad nekoho, koho nejvetsi starosti je odjezd na dovolenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat