Neschopenka v létě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@radkka Ptám se za švagrovou! Já si to taky myslela. A děkuji
To je snad jedno, stejně jsi anonym
ale promiň, blbě jsem četla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ginuš No joooo paní spravedlivá!!!
psala si ze kazdý na neschopenku nemusí tak jsem si psala ze nekdy kdy by clovek nesel tak pr koncem smlouvy ho sef vyhodí.
- Citovat
- Upravit
@radkkaV V poho to je jedno
ano protoze jsem nechtela aby si plno lidí myslelo ze já chci jít místo neschopenky na dovolenou. děkuji za příspěvek ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Ginuš No joooo paní spravedlivá!!!![]()
psala si ze kazdý na neschopenku nemusí tak jsem si psala ze nekdy kdy by clovek nesel tak pr koncem smlouvy ho sef vyhodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat máme zaplacenou dovolenou v létě a nečekaně jsem otěhotněla. Jsem v necelém 3 měsíci. Mám neschopenku. Skrz velkou zátěž v práci. Myslíte že je možné aby mi na týden byli povolené vycházky? Jako na celou dobu?
A to pojede v 6.měs. na dovču? ![]()
- Citovat
- Upravit
@ivik21 Holky já se za ní jen ptám
já ji říkala že bych se i bála! ale jen se ptám! ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@romik0013 Ano! No někdo kdo nechodí na noční a nedělá 12 to asi nepochopí! A každej zaměstnavatel nepochopí a ani tam těhotné ženské nechce.
Buď v klidu, u nás do výroby v 12h provozu taky těhu nesmí a teprve letos zřídili náhradní pracovní místa na ranní 8hod. směny.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@ivik21 Holky já se za ní jen ptámjá ji říkala že bych se i bála! ale jen se ptám!
Chápu Tě
ale nepochopila jsem jen to plánování dovolené ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@ivik21 Holky já se za ní jen ptámjá ji říkala že bych se i bála! ale jen se ptám!
popravdě bych se i bála zdravotnictví v jiné zemi. Ale tohle je na každé jak se rozhodne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ginuš píše:
popravdě bych se i bála zdravotnictví v jiné zemi. Ale tohle je na každé jak se rozhodne
My jeli na Slovensko v 8 mesici a i to jsem byla nervozni a to je za rohem ![]()
- Citovat
- Upravit
Ono je také problém cestovní pojištění, protože nemocnou těhotnou nikdo nepojistí, a to se pak může dost prodražit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adelka951 píše:
Ono je také problém cestovní pojištění, protože nemocnou těhotnou nikdo nepojistí, a to se pak může dost prodražit.
Ano to mate pravdu ze ji nikdo nepojisti.
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
Ne, není to každého věc, každého věc je si vzít třeba neplacené volno, ale tu neschopenku dotujeme my ostatní z odvodů…
A vy jste nikdy na neschopence nebyla? Jsem u zaměstnavatele 6 let, marodim poprvé a necítím se teda kvůli tomu blbě. Když to člověk potřebuje, tak od toho ta možnost snad je a taky bych byla raději v práci za plný plat… než doma za těch pár tisíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikkinka Ano, ppokud je opravdu nemocny, tsk at na ni je, to ovsem neni pripad nekoho, koho nejvetsi starosti je odjezd na dovolenou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit