Neschopná máma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.9.11 14:40

knopi ja vim,ze to myslis v dobrem,dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.11 14:51

ja to prso mu zkousim davat a proste ho nechce,bud si nevezme bradavku vubec a nebo jen jako dudlik,ale nesaje,nepolika,ja se snazim co to jde…

ted uz vim,ze 3tydny co mi prorval a ja blahove myslela,ze prdiky,ale on plakal hlady,jelikoz si vytahl hrozne malo a proste byl problem pri sani-asi slabe teklo,ja uz proste nevim…byl nespokojeny,kojeni byl hrozny boj…takze jsme se tomu prikrmovani sunarem nevyhli a ejhle,o tretinu klidnejsi miminko,ktery vice prdi,je vic spokojeny…

ale proste neslo davat ten sunar strikackou,to neslo,tak jsem sla do te aventky 1,kde je miniaturni dirka,takze se u toho taky nadre…takze pokud jsem to posra.. lahvickou nevim(mrzelo by me to a moc),ale ja jednala v dobre vire a ku spokojenosti maleho,o nic jineho neslo,jen u neho

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.11 14:54

proste odstrikavam a micham s UM,snazim se co to jde,maly ted spinka…to by driv se nestalo a ja bych jak mrtvola s nim chodila po baraku…

mrzi me,ze aspon castecne nekojim,ale co nadelam, mlicko odemne dostava co to jde,ale jeho poptavku nesplnim :-(

vsem moc dekuji za prispevky :hug:

• Citovat
  • Upravit
117
7.11.11 18:20

ahoj, cetla jsem nahodou tvuj prispevek, hledala jsem neco jineho a nahodou narazila na ten tvuj, necetla jsem reakce, ale jinak kdybys chtela, napis mi soukr. zpravu, kdybys chtela primejsi pokec (ja nestiham vsechny diskuze, co me teoreticky zajimaji, uhlidat). Ale URCITE nejsi neschopna mama!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
9.11.11 10:09

asi to už není aktuální, ale hodím sem zkušenost, kterou udělala kamarádka - měla s malou stejný problém, jako popisuje zakladatelka, malá dvakrát potáhla a pak se vztekala, pouštěla, prostě neměla sílu si vytáhnout, co potřebovala. Nakonec pomohla náhoda. Kamarádka musela přestat kvůli antibiotikům kojit. Stačil týden, kdy dávala odstříkané a uložené mléko ze speciální lahvičky imitující prso (lahvička Calma od Medely), malá „natrénovala“ a dneska tahá jedna báseň a je spokojená. Vysvětluju si to tak, že prostě měla slabé svalíky v pusince a prso je na ten nácvik hrozně měkké a pohyblivé a na lahvičce prcek nemusí řešit, že mu někam uhýbá a tak a jenom tahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.12 09:11

Ahoj holky,
za anonym se omlouvám, ale jistě pochopíte :,( hrozně se a to stydím.
Posledních pár dní mám pořád depky, že jsem špatná máma a nic nezvládám. Miminko jsme hrozně chtěli a snažili se víc jak 2 roky a jsme za něj moc šťastní, jenže..... Mám pocit že mě náš syn nemá tak rád jako svého tátu, ale o to by mi ani tak nešlo jenže maličký na něm hrozně visí, dělají spolu blbosti, hrají si… On byl teď 14 dní doma, protože marodil a maličký si na něj asi zvykl a teď, když je od pondělí v práci tak mi malej pořád brečí, je nevrlej, nechce žádnou hračku, když se s ním chci pomazlit tak mě odstrkuje. Je mu půl roku a doposud nebyl žádný problém, až teď :( taky mě trápí, že jsem mu zkazila vývoj, nebo jak to mám říct, prostě od 1. příkrmů ho začalo bolet bříško a nemohl se vykakat, tak jsem mu pomohla rourkou a pokaždé mi ho bylo líto. když brečel a kroutil se… Zkrátka mu takhle pomáhám kdykoli se začne kroutit. Bez mé pomoci se sám nevykaká :(
Mám hrozný strach co bude dál. Bolí mě hlava z toho neustálého kňourání a všeho okolo. Přítel je pořád pryč, buď v práci a nebo na tréninku a vrací se většinou až na koupání a večerní papaní. Což se s ním malej chce mazlit a odmítá jíst, následně brečí hlady ale flašku odstrkuje…
Děkuji za Váš čas, potřebovala jsem se asi vykecat, pokecat. Já ani nevím, jsem z toho zničená :,(

• Citovat
  • Upravit
3230
30.3.12 09:31

Taky mě to někdy trápí, jak se malá sápe po tátovi - holt já jsem na krmení, hovínka a jiná trápení a tatínek jen na tu zábavu. Ale co jsem slyšela, měla to tak asi každá kamarádka (a každá to jednou oplakala, než se rozhodla, že se z toho bude radovat). Všimni si, když je malý u táty - to zas určitě kouká po mámě, jestli náhodou neodešla. :hug:

Moje malá měla pár týdnů po zavedení příkrmů taky problém se vykadit, co třetí den jsem musela vytáhnout rourku :( (dvakrát). Pak jsem se na rourku vykašlala, začala dávat místo jedné lžičky oleje/másla do příkrmu dvě a šlo to. Být tebou, omezím rourku, zkusím probiotika, masáž bříška a možná víc tuku :nevim: .

Máš jen špatné období, to chce jen zatnout zuby a být si jistá, že za pár dní bude líp. My skvělé a starostlivé maminy prostě máme lepší i horší období :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
30.3.12 09:36

1. klid :)
2. dítě si bude postupně oblibovat (jak je ten tvar :mrgreen: ) někoho z rodiny. Hold, máma je ta, co je pořád na blízku, tak si nemusí stýskat. Počkej, až přijde separačka. Jsi pro něj duležitá a má te rád, toho se neboj :* ale počítej s tím, že třeba jednoho času bude jedna teta nejoblíbenější, nebo babička. Ale stále jsi ta nej nej ty- ty dítka to ale poznají většinou když je něco trápí, je jim smutno a tak :srdce:

3. rourkou se netrap. On se rozkadí sám. Já ji používala asi 2 měsíce, pak občas. Dávej hodně tekutin, ovoce- švestky, hrušky- mužeš i přihřát. Do příkrmů lžičku olivového oleje a vyhni se většinově mrkvi a rýži. On se rozkaká, neboj. Slyšelas o dítku, které by ve třech letech kadilo s rourkou? Oni na to přijdou, neboj :palec:

Uplakané dítko znám a není moc rady. Maminka třeba nemuže pohlídat? Udělej si relax aspoň o víkendu- vanu, sluchátka do uší, procházka. Jediná utecha je, že bude líp :hug: Mě takhle probrečel několik hodin denně a já si říkala, co mě to napadlo mít dítě, když na to nemám. Ale my mamky toho vydržímě hodně :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
30.3.12 09:38

A jinak podívej se na to z pohledu tatínka. Miminko se narodí a potřebuje maminku. Maminka ho kojí, u maminky se utěší, maminka se nemuže moc vzdálit. Víš, jak musí být šťastný, když je u něj dítko spokojený, nebo o něj projeví zájem? :srdce: :palec: můj manel byl dojatej ze žvatlání táta- že když ráno klučina říká táta táta, tak k němu dokonce vstává :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
30.3.12 09:39

Holky budte radi, ze deti chteji byt s jejich otci. Nas malej sveho tatu nesnesl do pul roku. Ted uz se to zlepsuje, ale jakmile ho neco boli ( zoubky, brisko ) coz je u nas na dennim poradku, tak chce jenom me. Je schopny cely den knourat, nic ho nebavi, hracky ho nezajimaji, pretacet se umi, ale nechce. Porad se chce nosit, litat ve vzduchu, jak letadlo. No proste kdyz nestiham, tak vyrvava, protoze nechci byt jeho otrokem a vecer padam na hubu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.12 09:40

Děkuji holky :) snad se s tím nějak poperu :)

• Citovat
  • Upravit
18223
30.3.12 09:46
@ivana-domca píše:
Holky budte radi, ze deti chteji byt s jejich otci. Nas malej sveho tatu nesnesl do pul roku. Ted uz se to zlepsuje, ale jakmile ho neco boli ( zoubky, brisko ) coz je u nas na dennim poradku, tak chce jenom me. Je schopny cely den knourat, nic ho nebavi, hracky ho nezajimaji, pretacet se umi, ale nechce. Porad se chce nosit, litat ve vzduchu, jak letadlo. No proste kdyz nestiham, tak vyrvava, protoze nechci byt jeho otrokem a vecer padam na hubu :-(

jo, pravda. Malej teď leze a stoupá si a já ho mám pořád za zadkem. I tam, kam pan král chodí sám. Vařit je umění, protože si stoupá u mý nohy a já nemužu udělat ani ukrok stranou. :roll: A taky by mě potěšilo, kdyby malej s tátou usnul. Na to jsem ale já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.3.12 10:27

Neboj, tvoje mimi tě miluje. S tou rourkou bych to omezila a raději dávala věci na podporu snadného kajdění - švestky, tuky, na jogurt je ještě asi malý, ale to pak později taky pomůže. Na bolení bříška jsou taky dobrá jablíčka a banán. Ono se to taky zlepší až se začne hýbat. MOžná nemáte doma takového mazla, to zamrzí, ale jak už to tu někdo napsal, ono se to pozná, když jim je ouvej. A že spolu kluci jsou rádi? Super! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sito
30.3.12 16:01

Ahoj taky mne dřiv trapilo že syn je uplně blaženy že vidi tatinka mne vubec nechtěl skoro do 10 měsicu asi se mně bal kvuli vojtovce cvičili jsme ji 6krat deně pokažde strašně řval a když jsem ho vzala na ruky tak taky pak si zvyknul a ted je to v pohodě jsem spiš rada že ma tak rad tatinka aspon si trochu odpočinu :dance:

• Citovat
  • Upravit
35545
30.3.12 16:17

To je nějaká jarní depréééze :hug: je to náročné být matkou, každá jsme jednou dole, jednou nahoře, bude to lepší.
S kakáním neporadím, máme problém opačný :mrgreen: Nemá raději tátu, ale je pro něj větší vzácností, náš byl tedy do roka maman jako vyšitý, ale teď jsou s tátou jedna ruka, já s ním jdu do města, vidí auto a řve, že jede táta :nevim: :mrgreen: Chlap přijde z práce a já neexistuji, tudíž jsem za to moc ráda a plkám tady nebo si jdu něco udělat. Ono je strašně fajn si od sebe vzájemně odpočinout. Přiznávám, že nechodíme na společné procházky, jaksi postrádám smysl :oops: Pokud ho bere ven chlap, já mám oraz, i když doma „makám“, tak je tu klid, ticho, jde mi to od ruky a já si odpočinu.
Neboj to bude lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna