Neschopnosť nájsť prácu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak dnes mi prišiel email, uchádzala som sa na pozíciu administratívnej pracovníčky, odpísali mi, že sa rozhodli uprednostniť kandidátov, ktorí viac spĺňajú požiadavky. Sranda je, že skoro žiadne požiadavky tam neboli a práca bola vhodná pre absolventa. Ďalej som reagovala na inzerát práca vo výrobe, výroba bankovních karet odtiaľ sa vôbec neozvali.
A o tu práci v sociálních službách ses už zajímala? Už jsi někoho kontaktovala? Psala jsem ti, že práci v administrativě seženeš obtížně. To, že splníš nějaké požadavky ještě neznamená, že tě automaticky vezmou. Výběr ovlivňuje více faktorů. A píšeš pořád, že máš perfektní češtinu, zkus tady už psát česky, ať si to začneš procvičovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak dnes mi prišiel email, uchádzala som sa na pozíciu administratívnej pracovníčky, odpísali mi, že sa rozhodli uprednostniť kandidátov, ktorí viac spĺňajú požiadavky. Sranda je, že skoro žiadne požiadavky tam neboli a práca bola vhodná pre absolventa. Ďalej som reagovala na inzerát práca vo výrobe, výroba bankovních karet odtiaľ sa vôbec neozvali.
Odpověď je jenom taková fráze. Prostě je Váš životopis nezaujal natolik, aby Vás chtěli vidět. Ale na druhou stranu jsou natolik slušní, že odpověděli. Člověk aspoň ví, že už s tímto místem nemůže počítat. Může se pak zaměřit na další nabídky.
Obecně se nyní dost vyžaduje, aby profil kandidáta poměrně věrně kopíroval požadavky na místo. To znamená, ani je nepřeplňoval.
- Citovat
- Upravit
Pokud ti nevadí noční, stále přibírají do pekárny Penam v Martinově do expedice, za hezké peníze.
Anonym prosím, nechci aby se lokace spojila s některými mými příspěvky, děkuji.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, jestli máš angličtinu a zkušenosti v administrativě, tak co zkusit práci recepční?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte oživujem tému, v Ostrave som už rok a pol, ale prišla som o zamestnanie. V tejto neľahkej chvíli… Reagovala som na niekoľko inzerátov, ale nič. Pozvali ma iba na jeden pohovor, na ktorom som už bola a že sa mi ozvú do týždňa. Ale neverím tomu, že si výberu práve mňa. Rada by som nejakú administratívnu prácu. Prosím poraďte ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojte oživujem tému, v Ostrave som už rok a pol, ale prišla som o zamestnanie. V tejto neľahkej chvíli… Reagovala som na niekoľko inzerátov, ale nič. Pozvali ma iba na jeden pohovor, na ktorom som už bola a že sa mi ozvú do týždňa. Ale neverím tomu, že si výberu práve mňa. Rada by som nejakú administratívnu prácu. Prosím poraďte
Pokud neumíš něco zajímavého, tak je to na houby. Na práci, co hledáš, stojí zástupy ve frontě, protože na to v podstatě stačí průměrné vzdělání bez zaměření.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojte oživujem tému, v Ostrave som už rok a pol, ale prišla som o zamestnanie. V tejto neľahkej chvíli… Reagovala som na niekoľko inzerátov, ale nič. Pozvali ma iba na jeden pohovor, na ktorom som už bola a že sa mi ozvú do týždňa. Ale neverím tomu, že si výberu práve mňa. Rada by som nejakú administratívnu prácu. Prosím poraďte
No a co máš za vzdělání a co umíš? Máš praxi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám prax v banke, ale už nechcem robiť priamo s klientmi. Radšej nejaký back office
Al čo sa toho týka, teda nič moc tie ponuky tu v Ostrave. Neviem teda, na akú inú prácu sa zamerať. Mám vyštudovanú obchodnú akadémiu a momentálne ešte študujem na ostravskej univerzite.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mám prax v banke, ale už nechcem robiť priamo s klientmi. Radšej nejaký back officeAl čo sa toho týka, teda nič moc tie ponuky tu v Ostrave. Neviem teda, na akú inú prácu sa zamerať. Mám vyštudovanú obchodnú akadémiu a momentálne ešte študujem na ostravskej univerzite.
A máš nějaký zvláštní důvod, proč nechceš dělat s klienty? Připadá mi totiž, že v situaci, kdy ještě nemáš dokončené vzdělání a aktuálně ještě asi nijak zajímavou praxi a dovednosti, a sama máš zkušenost, že najít práci není úplná hračka, bys měla brát to, co je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blobfish Dôvod je ten, že v banke treba plniť predajné plány, je treba klientom nabízet úvery, hypotéky, atď. Je to veľmi náročné a veľký tlak od nadriadeného ak sa plány neplnia.
- Citovat
- Upravit
No tak si di sednout na kasu, nebo jdi do fast foodu. Tak tlaky na výkon nejsou.
A na pohovoru se musíš umět prosadit, usmívat se, být v pohodě. Nikdo nechce uťáplou puťku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nezlob se na mě, ale práce je moře, i teď.. Kor tady u nás.. To, že se ti neozvou je zcela normální, buď aktivnější. Vždy jsme měla práci do pár dnů.. Ale musíš se snažit.. Máš praxi v administrativě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@blobfish Dôvod je ten, že v banke treba plniť predajné plány, je treba klientom nabízet úvery, hypotéky, atď. Je to veľmi náročné a veľký tlak od nadriadeného ak sa plány neplnia.
A ty si myslíš, že to jinde není? Ale No tak.. Všude máš plán, co je třeba splnit.. Za to se berou prachy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dnes mi prišiel email, uchádzala som sa na pozíciu administratívnej pracovníčky, odpísali mi, že sa rozhodli uprednostniť kandidátov, ktorí viac spĺňajú požiadavky. Sranda je, že skoro žiadne požiadavky tam neboli a práca bola vhodná pre absolventa
. Ďalej som reagovala na inzerát práca vo výrobe, výroba bankovních karet odtiaľ sa vôbec neozvali.