Nešetřete na jídle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
16.8.13 11:05
@chatwenna píše:
@hkac Ale na druhou stranu bych vyhodila chlapa, ktery by sice vydelal patnact, ale na jidlo mi dal pet a dalsi petku vrazil do cigar a piva :)(jak uz jsem se tady taky docetla)

no tak to je jasný, to by šel :cert:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
16.8.13 11:07

@K-Black Z techle chuti jsem vyrostla :-D

Nemyslim, kdyz jsem se stala matkou, ale celkove, kdyz jsem prekrocila hranici cca sestnacti let :)
A navic ja jsem delala fyzicky narocne povolani a kdyz jsem zustala na MD, tak jsem strasne pribrala, protoze nic nedelam… :) Kdybych jedla cicoviny, tak budu mit metrak :)

• Citovat
  • Upravit
50725
16.8.13 11:12
@chatwenna píše:
Hej a vite co…? ja castecne souhlasim… :)

Protoze taky nechapu, proc si nekdo porizuje druhe, treti, ctvrte dite, kdyz uz ted tyden pred vyplatou ji akorat topinky…

A k tomu levnemu jidlu - taky jsem tady nekde cetla o smazenem gothaji, na mimaci znama kecupova polevka…

No nic… A prosim nepiste mi, ze penize nejsou dulezite, ale laska :srdce:

Tak tyhle jídla ani neznám :mrgreen: Možná proto nemůžu furt vyjít s penězma :lol: Jinak s tím počtem dětí souhlasím, raději budu mít dvě a udělám jim rajskou, než aby čtyři žraly kečupovou polévku :cert: Ale jak to bylo napsané s tím partnerem, to mi teda moc nesedlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.8.13 11:13
@K-Black píše:
a to už si vůbec nedáš? jako teď jsem matka a jím zdravě? 8o o dětech nemluvím, tam je to jasný, i když občas je to nezabije.

My máme nutellu v horní skříňce mezi utěrkama, aby nám ji děti nesežraly :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
16.8.13 11:16

Držte se tématu a pochlubte se, co levnýho jste dnes koupily :think:.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
16.8.13 11:16
@chatwenna píše:
@K-Black Z techle chuti jsem vyrostla :-DNemyslim, kdyz jsem se stala matkou, ale celkove, kdyz jsem prekrocila hranici cca sestnacti let :)
A navic ja jsem delala fyzicky narocne povolani a kdyz jsem zustala na MD, tak jsem strasne pribrala, protoze nic nedelam… :) Kdybych jedla cicoviny, tak budu mit metrak :)

jasný chápu, jen se ptám. Takže spíš kvůli tloustnutí jinak by jsi si dala :lol:

@Angua píše:
My máme nutellu v horní skříňce mezi utěrkama, aby nám ji děti nesežraly :pankac: :mrgreen:

jsem přeborník ve schovávání dobrůtek, teď je mám v ložnici ve skříni, děti jsou vynalézavý a vyčmuchají :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
16.8.13 11:17
@Larr píše:
Držte se tématu a pochlubte se, co levnýho jste dnes koupily :think:.

teď jsem poslala kluka pro cigára, a nekouřím Marlbora takže ušetřím.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
16.8.13 11:20
@Larr píše:
Držte se tématu a pochlubte se, co levnýho jste dnes koupily :think:.

5 kg paprik za 50 kč, domácí vejce za buchtu (výměnný obchod se sousedy) brambory zdarma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Larr
16.8.13 11:21

Ty provokuješ :think:.

@K-Black píše:
teď jsem poslala kluka pro cigára, a nekouřím Marlbora takže ušetřím.
  • Citovat
  • Upravit
Larr
16.8.13 11:22

Co je špatnýho na osmaženým gothaji, srovnatelný s obalovaným ajdamem z Tesca :think:.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
16.8.13 11:24
@Larr píše:
Ty provokuješ :think:.
čím?
  • Citovat
  • Upravit
K-Black
@Larr píše:
Co je špatnýho na osmaženým gothaji, srovnatelný s obalovaným ajdamem z Tesca :think:.

nic, oboje je dobrý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13073

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 19:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714

Ahoj holky…Takže asi tak…Celý život jsem se měla docela dobře, měla jsi vždy dost peněz, koupila jsem si vše, co potřebuju, cestovala, kupovala jsem si značkové oblečení, jedla v nejlepších restauracích, jezdila v super autech…Bydlím v Praze a většinou jsem se pohybovala ve společnosti movitějších lidí…Samozřejmě i já jsem vždy chtěla mít mimi s mužem, který je zabezpečený a vydělává ranec..ostatně, byla jsem tak tomu zvyklá z domu, kdy se táta staral, abychom se měli dobře…Pár takových mužů jsem i měla, ale vždy mi tam chyběla taková ta citová stránka…Zjistila jsem, že ty peníze jsou super, ale že to prostě k tomu, abych byla šťastná, nestačí… :roll: Nakonec jsem se zamilovala do muže, který opravdu skoro nic nemá, vydělává pár peněz a někdy je opravdu těžké, když si nemůžeme dovolit to, co bychom chtěli…ale vím, že mě miluje a snaží se, abychom se měli lépe a já jsem si jistá, že jeden den budeme mít super život. A vím, že kdyby měl, tak mi dá vše! Čekáme mimi a jsme moc šťastní. :D Protože na druhou stranu znám hodně bohatých mužů a koukají na každou korunu, takže… Nejlépe je zamilovat se do zabezpečeného a hodného muže, to se mi však nikdy nepodařilo, takže jsem volila city místo peněz. Přeji všem hezký den! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
16.8.13 11:25
@tamata píše:
Já gothaj ještě nikdy nejedla :oops: Dokonce nevím ani jak vypadá :oops:

jako samotný je hnusný, myslím ten z obchoďáku :poblion: ale dřív jsem ho občas koupila v mastně a s cibulí a octem je to dobrota :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat