Nešetřete na jídle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
16.8.13 10:03
@radúna píše:
No vidíš, pro tebe je hnus číst si tady o jídle. A pro mně je třeba hnus číst si tvůj názor plný hrubek…
To, co ty zaplatíš za kvalitní jídlo bys mohla obětovat na nějaký kurs pravopisu…Sorráč, že jsem hnusná, ale jak se do lesa volá… Platí to jen a jen tobě, nikomu jinému toto nevytýkám

už jsem se lekla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
@Nelisa píše:
Ono jde ty děti zas někam vrátit? :lol: :lol: :lol:

Ale jenom do roka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
@jeřáb píše:
nasemu ten bily jogurt zacal chutnat az tak pred mesicem pred tim bych ho do nej taky nedostala. Ja to nemyslim zle kdyby nejedl bile jedu dal na kostikach

Ten náš je extra exot, on nechtěl pít mlíko ani v porodnici, cokoli mléčné považuje za zlo a bílé jogurty :poblion: To samé kaše, takže s ním je to fakt těžké a ještě že ty hnusné kostíky prodávají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
@araw píše:
Jestli tvůj chlap tráví Xhodin v práci, tak stojí za prd. umění je být v práci 6h denně a přinést domů balík. To ten tvůj neumí, z mého pohledu je to ichtyl :jazyk:

Jsi nějak mimo, ne?? K času, který tráví v práci jsem nenapsala ani písmenko. Psala jsem, že většinou to tak bývá..bývá to něco za něco. Co když tam je jen pět hodin a slušný prachy nosí..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
@Angua píše:
Chlapeček je vysokoškolák a myslím, že vydělává víc, než dost. Jde o to, že je to první, co ty holky zajímá. Mně teda jako první zajímají jiné věci (ano, toto taky, ale spíš na úrovni jestli vůbec pracuje a není to lempl).Zajímavé, že takové ty holky, co znají svou cenu a trvají na tom, aby partner měl nadprůměrné příjmy, umí ve skutečnosti tak akorát ho*no. Prsí se tím, kde byly na dovolené a že jezdí v Audině za milion, opovrhují ostatními, kteří si to nemůžou dovolit, ale samy se o to nezasloužily nijak.

Prosím te jak která. Pokud ji zajímá první plat, tak je to nula, nebo ma hold špatný zkušenosti s vyzirkama. Ze zkušenosti movitých kamarádem bych mohla vypravet. Pokud di vydelava dost, nebo ma k tomu nakroceno, tak asi vypadá jako lajdak a holky se zeptaj no..ale ta tvoje verze mi opravdu spíš prijde jako verze nuzaku nad pivem, který vykrikujou, ze zlatokopku nechtěj, i kdyz prachy maj. Realita je taková, ze touzej po krásný kocicce s vybelenyma zubama, ktere jsou vzdělané, maji nakroceno do života a neni důvod si zničit život s klukem, kterej ji udělá dítě a rekne tady máš pět tisíc a jdi shánět na emimino recepty, jak vyjít. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.8.13 10:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151

@araw u nás taky jedou jenom kostíci, cokoli jiného plive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
@Mikajelka píše:
Jsi nějak mimo, ne?? K času, který tráví v práci jsem nenapsala ani písmenko. Psala jsem, že většinou to tak bývá..bývá to něco za něco. Co když tam je jen pět hodin a slušný prachy nosí..?

Tak se modli, aby to tak zůstalo co nejdelší čas… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
16.8.13 10:05

@Nelisa jo, zase tam odkud přišli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.8.13 10:05
@K-Black píše: :palec: :potlesk: můj v tý práci netráví ani těch 6 hodin denně :mrgreen:

Tak je lepší než ten můj, ten sice pracuje jen cca 3, ale zbytek si tam musí odsedět :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
16.8.13 10:06

Můj prcek žere jen tvaroháčky a občas ten puding se šlehačkou, nic jinýho do huby nevezme :roll: s jogurtem bych se mohla jít vyfotit.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
16.8.13 10:07
@araw píše:
Tak je lepší než ten můj, ten sice pracuje jen cca 3, ale zbytek si tam musí odsedět :cert:

tak mu dej sebou třeba pletení, a můžeš prodávat třeba fusekle ať se využije každá možnost výdělku :lol:

• Citovat
  • Upravit
17014
16.8.13 10:08
@anickadomnik píše:
@araw u nás taky jedou jenom kostíci, cokoli jiného plive
Že jo, divné, ti malí smráďátka nevědí, že jsou tak nezdravé :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
16.8.13 10:08