Nešetřete na jídle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
16.8.13 09:37
@jeřáb píše:
Sem socka no ale dobre zivena:)))
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694

Jinak holky, jsem toho názoru, že se v žádném případě NESMÍ ŠETŘIT NA ANTIKONCEPCI. Protože kdyby se mělo množit tohle, tak to snad raději aby jsme vyhynuli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@marieny píše:
Občas na tento web zavítám ale docela mě udivilo co všechno dámy píšou v rubrice „jak šetřit na jídle“. Chápu, že ne každý má finanční prostředky co se týče kvality ale aby člověk dělal takové recepty tak to bych já s dětmi skončila asi na pohotovosti. Aspoň vařit z kvalitních surovin je základ ale tohle co jsem četla je s prominutím fakt hnus.Asi bych nesnesla chlapa co by vydělával 15 tisíc měsíčně a já abych z 5 tisíc měla uživit dejme tomu 3 děti, co jsem tu někde četla. Rodina si má užívat jezdit na dovolený, výlety, bavit se ale abych denně přemýšlela co uvařit za 50 kč za den, tak to bych si radši žádný děti nepořizovala a chlapa bych vyhodila. Pokud se chlap nedokáže postarat o rodinu, tak to podle mýho názoru není chlap. Fakt obdivuju některý co dokážou takhle vyžít třeba s 5000 Kč ale nadruhou stranu takhle žít asi není úplně ideální.

A dál? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Můj první muž vydělával velké peníze, nikdy jsem nemusela počítat na co máme. Ale to nejdůležitější jsme neměli - nebyl pořád doma, na děti čas neměl a vůbec se jim nevěnoval, ke konci mi byl i nevěrný a bil mě :(

Dnes mám muže s normálním platem, jsem šťastná. Dokážeme se radovat z každé maličkosti. Občas také z prdu vaříme kuličku, třeba když si chceme něco pořídit a šetříme. Ale NIKDY bych nic nevrátila zpět. Někdy méně znamená více. Jen záleží, jak to má člověk poskládané. peníze štěstí nezaručí, vím o čem mluvím.

• Citovat
  • Upravit
15674
16.8.13 09:38

@marieny Každý máme jiný žebříček hodnot. Já třeba radši budu mít manžela a děti a pár korun na jídlo, než mít na drahé dovolené, výlety a luxusní jídlo bez dětí a manžela. :roll:

Napadlo tě někdy, že ten chlap by třeba taky rád měl větší peníze a ne každý si může dovolit změnit práci a mít tak vyšší plat? A v takové situaci mu manželka řekne „nejsi chlap, padej, už tě nechci“ 8o

Samozřejmě jsou i situace, kdy chlap pracovat nechce a nechá se vyživovat manželou na rodičáku. Ale o tom většina diskuzí tady není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
16.8.13 09:39

Vůbec nejhorší mi prijde ten model, ze ženská si musí dat tu práci s těmi penězi vyjít. To bych zas ja nesnesla. Na nákupy musi chodit i on a peníze na jidlo máme na půl. Máme teda víc, ale kdyby jsme měli 5000 na jidlo, měl by 2500 on a nakupoval by taky. Prijde mi hrozný, jak občas čtu, ze ženská se chudák snaží vykouzlit zázraky z toho mála a jeste je kontrolována. Tak to nikdy. To bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669

Tak koukám, že erupce pokračují i dneska, viz tato diskuse a třeba ta o ožralovi za volantem. Mám dojem, že „kakýkovci“ se sem houfně hrnou a potřebují nás poučit a osvítit. Děkujeme! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Kakika píše:
Jinak holky, jsem toho názoru, že se v žádném případě NESMÍ ŠETŘIT NA ANTIKONCEPCI. Protože kdyby se mělo množit tohle, tak to snad raději aby jsme vyhynuli :roll:
:mrgreen: díky :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
72725
16.8.13 09:40

@marieny ódio, Tebe nakopat do prdele, fakt že jo.. mi chceš říct, že když žiješ v kraji, kde platy nepřesáhnou 15 tis, tak chlapa kopneš do zadku? jsi totálně mimo, jdi se s tím vycpat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.8.13 09:41

:D

Jak slepice :-))))) Nechápu proč to vztahujete hned na sebe?…

Já píšu o jídle a ne o Vás. Bože :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@123l píše:
Vůbec nejhorší mi prijde ten model, ze ženská si musí dat tu práci s těmi penězi vyjít. To bych zas ja nesnesla. Na nákupy musi chodit i on a peníze na jidlo máme na půl. Máme teda víc, ale kdyby jsme měli 5000 na jidlo, měl by 2500 on a nakupoval by taky. Prijde mi hrozný, jak občas čtu,ze ženská se chudák snaží vykouzlit zázraky z toho mála a jeste je kontrolována. Tak to nikdy. To bych nedala.

to ale nemá nic společného s tématem, to je debilita žen, když si nechají kálet na hlavu.

• Citovat
  • Upravit
46669
@martina.se píše:
@marieny ódio, Tebe nakopat do prdele, fakt že jo.. mi chceš říct, že když žiješ v kraji, kde platy nepřesáhnou 15 tis, tak chlapa kopneš do zadku? jsi totálně mimo, jdi se s tím vycpat..

A pro toho chlapa je to nejlepší, co mu mohla udělat. Co s ní :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@marieny píše:
Jak slepice :-))))) Nechápu proč to vztahujete hned na sebe?…Já píšu o jídle a ne o Vás. Bože :mrgreen:

víš co Sašo, jdi do…

• Citovat
  • Upravit
844
16.8.13 09:42

Příspěvek upraven 04.01.15 v 23:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
16.8.13 09:42

@123l tak to je taky dost subjektivní. já radši chodim na nákupy sama, chlap to prostě neumí a když jdeme spolu, tak jen stepuje okolo vozíku s prosebným výrazem kdy už půjdem :roll: :mrgreen: Ale rozhodně mě nikdy nijak nekontroluje, jen se zeptá, jestli vycházim a tím to hasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat