Nešetřete na jídle
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kakika píše:
Dokonalý muž vydělává víc, než dokáže jeho žena utratit.
Dokonalá žena je ta, která takového muže najde.Tak a teď se musíme všichni omluvit a poklonit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marieny Na tohle jediný.. ZLATOKOPKY pořád existují ![]()
kde žiješ? V té horní vrstvičce, která si jezdí novým bavorákem, bydlí v 20ti pokojové vilce s výhledem na moře a nakupuje jídlo za 20tis měsíčně?
Spadni na zem do průměrné české rodiny.
Vyhodit chlapa, který donese domů 15 tis měsíčně, s tím, že nedokáže uživit rodinu? AHA ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marieny,nevšimla jsem si že by to tu někdo vztahoval na sebe. Píšeme jen svoje názory. Od toho snad diskuse jsou, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesouhlasím s tím vyhazováním chlapa, nutností dovolených, výletů a užívání si. To fakt nutné není a je to i trochu hloupé.
Ale souhlasím s tím, že strava musí být čerstvá a kvalitní, pro všechny nejen pro děti. Já tedy za jídlo utratím hodně, ale dalo by se i míň a pořád jíst zdravě (když se člověk zaměří míň na maso a víc na obiloviny apod.). Jediná nezbytnost je zelenina a ovoce a to tedy není žádná láce, zvlášť z farmy ![]()
Ale co tím chci říct - já kvůli nákupu kvalitní stravy omezuju náklady například na oblečení apod. Co totiž nepochopím já je to, když někdo šetří na jídle, dává nejen sobě ale i dětem věci, které jsou fakt prokazatelně zdraví škodlivé jen kvůli tomu, aby si mohl koupit dvacátý značkový tričko a třetí značkový boty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marieny píše:
Občas na tento web zavítám ale docela mě udivilo co všechno dámy píšou v rubrice „jak šetřit na jídle“. Chápu, že ne každý má finanční prostředky co se týče kvality ale aby člověk dělal takové recepty tak to bych já s dětmi skončila asi na pohotovosti. Aspoň vařit z kvalitních surovin je základ ale tohle co jsem četla je s prominutím fakt hnus.Asi bych nesnesla chlapa co by vydělával 15 tisíc měsíčně a já abych z 5 tisíc měla uživit dejme tomu 3 děti, co jsem tu někde četla. Rodina si má užívat jezdit na dovolený, výlety, bavit se ale abych denně přemýšlela co uvařit za 50 kč za den, tak to bych si radši žádný děti nepořizovala a chlapa bych vyhodila. Pokud se chlap nedokáže postarat o rodinu, tak to podle mýho názoru není chlap. Fakt obdivuju některý co dokážou takhle vyžít třeba s 5000 Kč ale nadruhou stranu takhle žít asi není úplně ideální.
Ono jde ty děti zas někam vrátit?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cilly píše:
Modry kakyk se snazi vratit uder za kojeni s celovkou.![]()
Zakladatelkz uz asi nebavi ryzove pasky.
Přesně tak, jenže s tím rozdílem, že tady admini nestráží a nemažou každou připitomělou diskusi jako na kakýkovi, takže se to stihne dost rozjet. A že to je prča, co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mikajelka píše:
To jsem někde napsalaStejně tak já mohu o všech z vás, co tu píšete, že vám malý příjem chlapa stačí a jste spokojené napsat, že závidíte nám s většími příjmy a děláte jak vám to vyhovuje. Rádi byste jeliy na luxusní dovolenou apod… To je to samé a nevím, proč hned tak vysmívačně. Věřím, že spousta z vás dokáže a je spokojené se svým živ. standartem. Já napsala svůj názor, to se v diskuzi nesmí? Ale jinak to tak ve většině případů bývá. Je to něco za něco. Prachy sami na účet nenaskáčou.
Jestli tvůj chlap tráví Xhodin v práci, tak stojí za prd. umění je být v práci 6h denně a přinést domů balík. To ten tvůj neumí, z mého pohledu je to ichtyl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marieny píše:
Nešetřete na jídle
Občas na tento web zavítám ale docela mě udivilo co všechno dámy píšou v rubrice „jak šetřit na jídle“. Chápu, že ne každý má finanční prostředky co se týče kvality ale aby člověk dělal takové recepty tak to bych já s dětmi skončila asi na pohotovosti. Aspoň vařit z kvalitních surovin je základ ale tohle co jsem četla je s prominutím fakt hnus.Asi bych nesnesla chlapa co by vydělával 15 tisíc měsíčně a já abych z 5 tisíc měla uživit dejme tomu 3 děti, co jsem tu někde četla. Rodina si má užívat jezdit na dovolený, výlety, bavit se ale abych denně přemýšlela co uvařit za 50 kč za den, tak to bych si radši žádný děti nepořizovala a chlapa bych vyhodila. Pokud se chlap nedokáže postarat o rodinu, tak to podle mýho názoru není chlap. Fakt obdivuju některý co dokážou takhle vyžít třeba s 5000 Kč ale nadruhou stranu takhle žít asi není úplně ideální.
No vidíš, pro tebe je hnus číst si tady o jídle. A pro mně je třeba hnus číst si tvůj názor plný hrubek…
To, co ty zaplatíš za kvalitní jídlo bys mohla obětovat na nějaký kurs pravopisu…
Sorráč, že jsem hnusná, ale jak se do lesa volá… Platí to jen a jen tobě, nikomu jinému toto nevytýkám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelisa píše:
Ono jde ty děti zas někam vrátit?![]()
![]()
narvat zpátky a počkat na lepší finanční situaci ![]()
- Citovat
- Upravit
Když to tak čtu, jsem asi opravdu socka. nemám ani průměrnej plat a teď jsem dokonce na rodičáku. Ale zato mám skvělého fungující rodinu, jezdíme na výlety a všichni jsme spokojený. A i když manžel nevidělává statisáce, tak nás uživí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NORMÁLNÍ PRŮMĚRNÁ ŽENA BY ANI TUHLE DISKUZI NEZALOŽILA, BA ANI NAD TÍM NEPŘEMÝŠLELA. VY DVĚ JSTE OBYČEJNÝ NÁNY.
Nic víc, nudíte se a potřebujete se někde vyblejt, asi zakomplexovaný, nešťastný, podvedený…Hvězdy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty kráso, co to tady zase je za moudro lidstva? Zakladatelko, dej pozor, abys pro své potrhlé názory jednou neryla držkou v zemi. Pak by ses asi podivila, s jak málo penězi se dá přežít.
A z vlastní zkušenosti? Chlap vydělával dost, ALE! spousta času strávená dojížděním, celý den v práci, mimo pracovní dobu na telefonu, stres, s dětmi jsem byla pořád sama… pak ho zaměstnavatel vyrazil pro nadbytečnost.
Teď sice bere polovičku, ALE! dojíždí poloviční cestu, pravidelná pracovní doba, odmaká si svých 8 hodin a padla, žádný stres - a hlavně má čas být s námi. A to mi za tu ztracenou půlku peněz opravdu stojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitka1976 píše:
Jo jo…třeba luštěniny…zasytí to a stojí to pár kaček…
Taky je dneska máme, mám lenoru a jsou rychle uvařené ![]()
@Jitka1976 píše:
Už si zvykly…no, aspoň mají větší škrabadlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@araw píše:
Jestli tvůj chlap tráví Xhodin v práci, tak stojí za prd. umění je být v práci 6h denně a přinést domů balík. To ten tvůj neumí, z mého pohledu je to ichtyl
- Citovat
- Upravit