Nešetřete na jídle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
16.8.13 09:33

@marieny Tebe mít doma, to musí být výhra :lol: Jako došlo ti vůbec, že nebýt těch hůř placených pozic, tak se ani nenažereš, protože nikdo ti ten stejk z pastvy nenakrmí, neporazí, nerozčtvrtí a nedoveze do obchodu. O tom, že by ti ho ani neměl kdo prodat, snad nemusím ani psát. Není ti to blbé zneužívat ty socky, co si nemůžou vyskakovat? Mmch, nebýt moje dle tvých měřítek blbě placená práce, tak si nesvezeš ani ten svůj namyšlenej zadek v autě, protože by ti ty součátky nikdo nevyrobil.

Tak se postav před zrcadlo a pořádně si nafackuj. Hlavně ty svoje výplody neventiluj nikde na veřejnosti, ať se zbytečně neztrapňuješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
@marieny píše:
Do nikoho se neobouvám, jen jsem napsala, že takový lidi
  1. obdivuji, protože já si to neumím představit ale nadruhou stranu píšu, že by se na jídle šetřit až tolik nemělo. Diskusí je tu spousta, který mají různé recepty ale ruku na srdce dámy není to kvalitní.

Tu diskusi jsem založila proto, protože si myslím, že správné a kvalitní jídlo je základ.

Tak se nerozčilujte. :kytka:

To si myslí všichni, této diskuze netřeba. :think:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@marieny píše:
  1. obdivuji, protože já si to neumím představit ale nadruhou stranu píšu, že by se na jídle šetřit až tolik nemělo. Diskusí je tu spousta, který mají různé recepty ale ruku na srdce dámy není to kvalitní.

Tu diskusi jsem založila proto, protože si myslím, že správné a kvalitní jídlo je základ.

a co kdyby jsi sem šoupla co je kvalitní, protože tady je skoro každej blbej, a potřebujem osvětu :roll:

• Citovat
  • Upravit
4605

A jak poznám kvalitní jídlo? Jasně že si musím přečíst složení ale i tam napíšou ledacoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
16.8.13 09:34

Ach jo :roll: tady bude mela… zakladatelko o co ti jako tímhle prohlášením šlo? Sem to jaksi nepochopila… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887

Tak nevim v lednici mam kilovku parmazanu, lednici plnou kvalitniho jogurtu zeleniny a ovoce, v mrazaku mam hovezi i veprove(oboje libove doporucuju makro) a za jidlo ve trech nedame vic jak 3000 kc mesicne. Sem socka no ale dobre zivena:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@marki77 píše:
A jak poznám kvalitní jídlo? Jasně že si musím přečíst složení ale i tam napíšou ledacoc.

počkej, ona dá seznam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4961
@marieny píše:

S :kytka: běž někam. Prosim ukončete tuto diskuzi, je mi zle :poblion: :poblion: z takovým trubiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.8.13 09:35

Tak už konečně chápu kamaráda, který je nešťastný, že se nemůže s nikým seznámit, protože první, co ty ženské zajímá je, kolik vydělává (a myslím, že nevydělává úplně špatně). Přitom ho by třeba zajímalo, jestli si budou rozumět :mrgreen:

Tak já nevím, kolik má vydělávat teda chlap, aby to bylo přijatelné? 30 tis.? Takže nechat jenom manažery a všecky ostatní profese vykastrovat? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288

Jsem také v jedné diskuzi, kde se snaží ušetřit.. ale né proto, že bych to potřebovala, ale protože si myslím, že za jídlo hodně utratíme. Hlavně jsem spoustu jídla vyhazovala. A není to tak, že bych nekupovala kvalitní potraviny.
Jsme v létě na dovče, v zimě na horách, jezdíme na víkendy. Nemám chlapa co mi nosí domu 15000,ale znám spoustu takových rodin a rozhodně si nemyslím, že by byli socky.
Navíc jednou se může stát i vám, že chlap onemocní a padnete na nějakou dobu na dno…nepřeju ti to a ani nechci sýčkovat, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
16.8.13 09:36

Tak vám aspoň zpestřila páteční dopoledne když už nic :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
@ncc1701 píše:
Má jeden příspěvek, to bude někdo z MK, kdo si utekl svobodně zazpívat z Půlnočního království.

hahá :mrgreen: :palec:

Příspěvek upraven 16.08.13 v 09:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
@marieny píše:
**Do nikoho se neobouvám, jen jsem napsala, že takový lidi
  1. obdivuji, protože já si to neumím představit** ale nadruhou stranu píšu, že by se na jídle šetřit až tolik nemělo. Diskusí je tu spousta, který mají různé recepty ale ruku na srdce dámy není to kvalitní.

nic takovýho jsi ale nenapsala, nebo jo psala ale s tím, že je to hnus :roll:

Příspěvek upraven 16.08.13 v 09:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat