Nešetřete na jídle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
16.8.13 09:47

Marieny: jen pro zajímavost. Napiš nám prosím třeba jídelníček co jste jedli tento týden a kolik členů rodiny, ať si představíme co je pro tebe kvalitní jídlo. Mydlím, že by to mohlo inspirovat spoustu i z těch co ty peníze nemají.
Zkus jim pomoct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.8.13 09:47

@marieny Já jsem třeba teď najela na lepší stravování a to bys nevěřila, kolik peněz jsem tím ušetřila. Kupuju kvalitní potraviny, ale stačí mi jich míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
16.8.13 09:48
@araw píše:
Doufám, že mu nepereš a nevaříš :cert: :cert:

no ja spis doufam ze partner nezastreli mne kdyz sem zase v tom a muj rodicak de na moji hypoteku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
@Kakika píše:
Jinak holky, jsem toho názoru, že se v žádném případě NESMÍ ŠETŘIT NA ANTIKONCEPCI. Protože kdyby se mělo množit tohle, tak to snad raději aby jsme vyhynuli :roll:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@tamata píše:
podle stylu psaní je to paní od které už partner utekl dávno sám :lol:

jo takže vynervovaná chudinka na AD ;)

Holky buďme na ni hodný, je to chudák :(

• Citovat
  • Upravit
46669
16.8.13 09:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.8.13 09:50

První příspěvky na emiminu a hned takové téma a omezené názory. Ani nemá cenu reagovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.8.13 09:50

:-)

Myslím, že by každý měl dělat vše proto aby svým dětem dal to nejlepší. Chlap děti udělal, tak se má o ně postarat. Říct manželce že má 5000 tisíc na jídlo pro 4 děti a tak se starej, vám asi normální příjde. Takže mě tu klidně sežerte a pozabíjejte:-)

Rádi si to vyložíte po svým, že hned někoho urážím. Urážíte se jen vy, když si to hned vztahujete na sebe.

To je diskuse, nikoho jsem neoznačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.8.13 09:51
@jeřáb píše:
Obcas sem tu cetla diskuze na ktere narazi zakladatelka ale nepride mi ze by se doporucovalo nezdrave nekvalitni jidlo. Naopak se tam holky pisou at se maminky zameri na kvalitni zakladni potraviny napr ty jogurty mladymu sem parkrat koupila kostika ale diky temto diskuzim sme nakoupili dobre bile jogurty a udelala sem marmeladu kterou mu do nich micham.
Tak nevim jestli si zakladatelka opravdu nespletla steanky. Na mk jsou obcas jobovky
:mrgreen: my na jídle extra nešetříme 8), neumím to a kluk dostává kostíka aspoň jednou týdně, spíš i dvakrát, protože do něj dostat jogurt je nadlidská práce, takže já potřebuju lentilky, každej den musí mít aspoň 4 v jogurty, aby ho zežral :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
@Temaho píše:
@123l tak to je taky dost subjektivní. já radši chodim na nákupy sama, chlap to prostě neumí a když jdeme spolu, tak jen stepuje okolo vozíku s prosebným výrazem kdy už půjdem :roll: :mrgreen: Ale rozhodně mě nikdy nijak nekontroluje, jen se zeptá, jestli vycházim a tím to hasne.

Záleží na tobě no..ale pozor, ja jsem se to už taky naučila ze to neumím a taky me to nebaví, je to dost sranda, kopírovat chlapa, ale aby to nepoznal. On na to nema co říct. Já ma radši volnej cas, tak jako ho má po práci on. Teď čekám třetí dítě a sama všechno kolem domacnosti dělat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
@123l píše:
Záleží na tom, v jakých vodách loví, některý holky znají svou cenu a nechtějí třeba s dětmi jíst chleba s burtgulasem :-) měl se chlapeček lépe ucit, bohužel.

Chlapeček je vysokoškolák a myslím, že vydělává víc, než dost. Jde o to, že je to první, co ty holky zajímá. Mně teda jako první zajímají jiné věci (ano, toto taky, ale spíš na úrovni jestli vůbec pracuje a není to lempl).

Zajímavé, že takové ty holky, co znají svou cenu a trvají na tom, aby partner měl nadprůměrné příjmy, umí ve skutečnosti tak akorát ho*no. Prsí se tím, kde byly na dovolené a že jezdí v Audině za milion, opovrhují ostatními, kteří si to nemůžou dovolit, ale samy se o to nezasloužily nijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844

Příspěvek upraven 04.01.15 v 23:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
@Mikajelka píše:
Mám stejný názor. Chlap co kloudně neuživí rodinu není pořádnej chlap. Každej kdo má zdravé ruce a nohy si může k práci hledat melouchy, brigády. Pokud někomu vyhovuje odbouchat si 8 hodin v práci, pak sebou bouchnout doma na gauč, dát si kafe a cigáro a brát 15tku tak budiž. Ale ať potom je ticho a nestěžuje si, že nemají na tohle a támhleto. Za takovýho bych se styděla. A ano, vím co to je žít z mála, počítat zda koupím 5 nebo 8 rohlíků aby mi vyšlo na těstoviny, olej apod. Naštěstí chlap dře jako kůň, baví ho to tak si na peníze stěžovat nyní nemohu.

Otázka je, jestli i chlap je tak spokojený, že nevidí svoje děti tak jak by chtěl. Hlavně třeba za pár let, až zjistí, že mu děti vyrostly a on si toho ani nevšiml. Pokud jste takhle oba spokojení, tak proč ne, každý holt máme jiné priority.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
16.8.13 09:52

Mikajelk: nak to mě teda hlo se žlučí…ty vo. e já tě mít po ruce ty kr..o bl. á, tak ji máš. Můj chlap dře do úmoru, má nejtěžší práci, která je, bere těch ZAS…NEJCH 15-16 tis a ty tady budeš psát o tom, že ten kdo dělá za 15 je lempl. PROBER SE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
16.8.13 09:52

@marieny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A ženská děti neudělala? A teď si s nimi doma válí šunky? Neměla by chodit alespoň na brigády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat