Nešetřete na jídle
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@K-Black Z techle chuti jsem vyrostla ![]()
Nemyslim, kdyz jsem se stala matkou, ale celkove, kdyz jsem prekrocila hranici cca sestnacti let ![]()
A navic ja jsem delala fyzicky narocne povolani a kdyz jsem zustala na MD, tak jsem strasne pribrala, protoze nic nedelam…
Kdybych jedla cicoviny, tak budu mit metrak ![]()
- Citovat
- Upravit
@chatwenna píše:
Hej a vite co…? ja castecne souhlasim…![]()
Protoze taky nechapu, proc si nekdo porizuje druhe, treti, ctvrte dite, kdyz uz ted tyden pred vyplatou ji akorat topinky…
A k tomu levnemu jidlu - taky jsem tady nekde cetla o smazenem gothaji, na mimaci znama kecupova polevka…
No nic… A prosim nepiste mi, ze penize nejsou dulezite, ale laska
Tak tyhle jídla ani neznám
Možná proto nemůžu furt vyjít s penězma
Jinak s tím počtem dětí souhlasím, raději budu mít dvě a udělám jim rajskou, než aby čtyři žraly kečupovou polévku
Ale jak to bylo napsané s tím partnerem, to mi teda moc nesedlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black píše:
a to už si vůbec nedáš? jako teď jsem matka a jím zdravě?o dětech nemluvím, tam je to jasný, i když občas je to nezabije.
My máme nutellu v horní skříňce mezi utěrkama, aby nám ji děti nesežraly
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Držte se tématu a pochlubte se, co levnýho jste dnes koupily
.
- Citovat
- Upravit
@chatwenna píše:
@K-Black Z techle chuti jsem vyrostlaNemyslim, kdyz jsem se stala matkou, ale celkove, kdyz jsem prekrocila hranici cca sestnacti let
A navic ja jsem delala fyzicky narocne povolani a kdyz jsem zustala na MD, tak jsem strasne pribrala, protoze nic nedelam…Kdybych jedla cicoviny, tak budu mit metrak
jasný chápu, jen se ptám. Takže spíš kvůli tloustnutí jinak by jsi si dala ![]()
@Angua píše:
My máme nutellu v horní skříňce mezi utěrkama, aby nám ji děti nesežraly![]()
jsem přeborník ve schovávání dobrůtek, teď je mám v ložnici ve skříni, děti jsou vynalézavý a vyčmuchají ![]()
- Citovat
- Upravit
@Larr píše:
Držte se tématu a pochlubte se, co levnýho jste dnes koupily.
teď jsem poslala kluka pro cigára, a nekouřím Marlbora takže ušetřím.
- Citovat
- Upravit
@Larr píše:
Držte se tématu a pochlubte se, co levnýho jste dnes koupily.
5 kg paprik za 50 kč, domácí vejce za buchtu (výměnný obchod se sousedy) brambory zdarma ![]()
- Citovat
- Upravit
Ty provokuješ
.
@K-Black píše:
teď jsem poslala kluka pro cigára, a nekouřím Marlbora takže ušetřím.
- Citovat
- Upravit
Co je špatnýho na osmaženým gothaji, srovnatelný s obalovaným ajdamem z Tesca
.
- Citovat
- Upravit
@Larr píše:
Co je špatnýho na osmaženým gothaji, srovnatelný s obalovaným ajdamem z Tesca.
nic, oboje je dobrý ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky…Takže asi tak…Celý život jsem se měla docela dobře, měla jsi vždy dost peněz, koupila jsem si vše, co potřebuju, cestovala, kupovala jsem si značkové oblečení, jedla v nejlepších restauracích, jezdila v super autech…Bydlím v Praze a většinou jsem se pohybovala ve společnosti movitějších lidí…Samozřejmě i já jsem vždy chtěla mít mimi s mužem, který je zabezpečený a vydělává ranec..ostatně, byla jsem tak tomu zvyklá z domu, kdy se táta staral, abychom se měli dobře…Pár takových mužů jsem i měla, ale vždy mi tam chyběla taková ta citová stránka…Zjistila jsem, že ty peníze jsou super, ale že to prostě k tomu, abych byla šťastná, nestačí…
Nakonec jsem se zamilovala do muže, který opravdu skoro nic nemá, vydělává pár peněz a někdy je opravdu těžké, když si nemůžeme dovolit to, co bychom chtěli…ale vím, že mě miluje a snaží se, abychom se měli lépe a já jsem si jistá, že jeden den budeme mít super život. A vím, že kdyby měl, tak mi dá vše! Čekáme mimi a jsme moc šťastní.
Protože na druhou stranu znám hodně bohatých mužů a koukají na každou korunu, takže… Nejlépe je zamilovat se do zabezpečeného a hodného muže, to se mi však nikdy nepodařilo, takže jsem volila city místo peněz. Přeji všem hezký den! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata píše:
Já gothaj ještě nikdy nejedlaDokonce nevím ani jak vypadá
jako samotný je hnusný, myslím ten z obchoďáku
ale dřív jsem ho občas koupila v mastně a s cibulí a octem je to dobrota ![]()
- Citovat
- Upravit
no tak to je jasný, to by šel