Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, a dej si pozor i na tu kamarádku. Když stojí za lhářem, tak s ním souhlasí. Držet odstup a ber to raději tak, že kamarádství skončilo i mezi Vámi dvěma.
To ten její přítel udělal něco přímo i tobě a tvému chlapovi? Každopádně je asi po kamarádství ![]()
Chybí tu informace, o co šlo
Chlap mojí kamarádky je taky neskutečný haj.zl a vychcánek, nesnáším ho, ale kvůli němu neodstřihnu svojí super kámošku, chlapi přichází a odchází, takže si nehodlám ničit skvělý vztah s ní ![]()
Nechci jít úplně do detailu aby mě případně nepoznala, ale její chlap ukradl dost peněz a nám tvrdil jak si je vydělává. A když jsem jí řekla, že s tím nesouhlasíme a nepřijde nám to úplně v pohodě, tak se na nás naštvala. Jinak já bych jí neodstřihla, ale ona odstřihla mě
@sissive píše:
Nechci jít úplně do detailu aby mě případně nepoznala, ale její chlap ukradl dost peněz a nám tvrdil jak si je vydělává. A když jsem jí řekla, že s tím nesouhlasíme a nepřijde nám to úplně v pohodě, tak se na nás naštvala. Jinak já bych jí neodstřihla, ale ona odstřihla mě
Vidíš, je ráda, že je ukradl. Ještě se dozvíš, jak jim tu krádež závidíš. Víš, co jsou oba zač, a podle toho jednej.
@sissive píše:
A tak půjde sedět za krádež/zpronevěru? Nevím, jak je to dobrá kamarádka, ale já bych asi jako první neudělala, že jí řeknu, jak s tím nesouhlasím a nepřijde mi to v pohodě, to snad ví sama, ale chtěla bych znát její verzi, nebo ona s tím je OK?
V tom případě by mě snad nemrzelo, že o někoho takovýho přijdu.
Anonym s kamarádkou, co nesnáší její chlapa
@Anonymní píše:
A tak půjde sedět za krádež/zpronevěru? Nevím, jak je to dobrá kamarádka, ale já bych asi jako první neudělala, že jí řeknu, jak s tím nesouhlasím a nepřijde mi to v pohodě, to snad ví sama, ale chtěla bych znát její verzi, nebo ona s tím je OK?V tom případě by mě snad nemrzelo, že o někoho takovýho přijdu.
Anonym s kamarádkou, co nesnáší její chlapa
To se teprve rozhodne. Já jí to taky neřekla hned, ale až po několika týdnech kdy jsem o všem přemýšlela. Její verzi znám. Naštval jí, ale prý jinou možnost neměl a řekla mi, že to kvůli čemu ty peníze ukradl, tak by ona půjčením peněz od banky už nikdy neřešila. Takže tohle bylo pro ní lepší řešení než si ty peníze půjčit
Zakladatelko,kdyz se ho zastává,tak ji nech.Jednou sama přijde na to,že je to blbec
@Anonymní píše:
To se teprve rozhodne. Já jí to taky neřekla hned, ale až po několika týdnech kdy jsem o všem přemýšlela. Její verzi znám. Naštval jí, ale prý jinou možnost neměl a řekla mi, že to kvůli čemu ty peníze ukradl, tak by ona půjčením peněz od banky už nikdy neřešila. Takže tohle bylo pro ní lepší řešení než si ty peníze půjčit
Lepší řešení peníze ukrást než si je půjčit? No tak asi bych nechtěla kamarádku, která má tenhle názor
. To tě fakt nemusí mrzet, když se s tebou už bavit nebude. Ještě budeš spolupachatel, který o tom věděl
.
@Anonymní píše:
V tom případě platí, co jsem psala, že by mě nemrzelo o takovou „kamarádku“ přijít
Ptala jsem se, protože takhle jsem já odstřihla jednu „kamarádku“, která mě obvinila z podvodu. Dohodila mi práci u jednoho jejího známýho, udělala jsem mu kalkulaci s tím, že chci 80% z ceny materiálu, prý v pořádku. Vymlouval se, zaplatil jen 1/3, začala jsem s prací, že to doplatí příští týden, po vyčerpání uhrazené částky jsem skončila s tím, ať zaplatí, no tisíce výmluv, za práci mi dluží ještě dnes a do toho mi napsala ona „kamarádka“, jak se mi to podniká za cizí peníze, že shrábnu peníze a práci neudělám
Můj názor ji nezajímal vůbec, takže jsem se s ní už neměla o čem bavit ![]()
Anonym s kamarádkou
Asi máte pravdu, že to takhle je lepší. Jenom mě to mrzí, protože jsme byli kamarádky už dlouho. A taky jsem si říkala jestli nejsem moc tvrdá když ostatní kamarádky s tím nemají problém. Aspoň teda nic neřekli. Ale když to tak čtu, tak prostě asi máme morální hodnoty každá někde jinde
@sissive píše:
Upřímně, pokud šlo o kráděž a ona s ním ještě drží, tak bych s takovým párem nechtěla být vůbec spojována. Taky mám dobrou kámošku, jejíhož chlapa opravdu nemusím. Nechávám si to pro sebe, však já s ním žít nemusím. Ale krádež, to už je něco opravdu jiného. Nechala bych ji být, ať si trucuje. Nedivila bych se, kdyby se za nějaký čas sama ozvala, až toho blbce kopne do zadku, nebo až on kopne ji.
evidentně je slepě zamilovaná, jen aby na to nedoplatila a pak nelitovala, ale cítím z tvého psaní, že ti na ní záleží a dáš ji v případě, že to s ním nedopadne šanci, držím palce ať se vzpamatuje
Zakladatelko,
obecně ti napíšu, že z tvého nekonkrétního popisu se těžko soudí, o co šlo.
Pokud to kamarádka pochopia z Vaší strany jako buď a nebo, nebo pokud jste to postavili tak, že s ní se bavit budete a s jejím partnerem ne, tak se její reakci nedivím. Člověka buď přijímáte celého, jakým je a co k němu patří, tedy občas i nedobrý přítel, nebo nepřijímáte. Těžko se mezi tím hledají dlouhodobé kompromisy.
Netlačil bych na to, kamarádce bych dal najevo, že pro ní tu vždy jsi (jste) a že stojíte o přátelství s ní.
Pak je na ní, jak to přebere.
Ahoj, ráda bych znala pohled někoho nestranného na moji situaci. Mám dlouholetou kamarádku. Furt jsme se scházeli a rozuměli si. Vše bylo v pohodě do té doby než její přítel udělal docela velký průšvih se kterým já a ani můj manžel nesouhlasíme a ztratili jsme k němu důvěru, protože nám lhal. Bohužel potom co jsem to kamarádce řekla, tak se na mě naštvala, napsala mi pár hnusných zpráv a od té doby se nebavíme a mě to na jednu stranu mrzí, na druhou jsem naštvaná.
Myslíte, že jsem tak hrozná kamarádka když jsem jí to řekla? Anonym z důvodu toho, že nevím jestli sem kamarádka nechodí a nechci aby věděla, že se tu ptám